Gebeliğe Hazırlık Lütfen testime bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu da acayip bişey olmuş bak şimdi sana fotoğraf atmak için çıkardım. Ama dünkü test bildiğin açık pembeydi öyle kuruma çizgisi olur mu hastaneye mi gitsem acaba
Bence belirsizlik herseyden iyidir kan ver varmi yokmu uzulsende icin rahate der varsa mutlu olursun yoksa bisey kaybetmezsn onumzdeki maclara devam :) bu arada fazla idrar damlatmis olblrsn ikinci attigin foto oyle gozukuyor

Canim ama son attigin bozuk testte bile hayalet bi cizgi gordum sanki ben bence kan ver ve banada haber ver sanki sende cok yeni bisi var gbi hisseidyorum

Bence belirsizlik herseyden iyidir kan ver varmi yokmu uzulsende icin rahate der varsa mutlu olursun yoksa bisey kaybetmezsn onumzdeki maclara devam :) bu arada fazla idrar damlatmis olblrsn ikinci attigin foto oyle gozukuyor
Yok ya onda test bozuk sonradan olmuş. Şimdi ni test daha yaptım. Kesin negatif. Artık önümüzdeki maçlara bakıcaz.

Eklentiler

• IMG_20211104_113918.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 79
Ondan sonra bi kaç test daha yaptım negatif çıktı. Dün tekrar yaptım pozitif. Akşam kan verdim 19 çıktı. Şimdi artmasını bekliyoruz.
Benim de bu şekilde çıktı, ama ilk beş dakikadan sonra 15-20 dk arası son resim gibiydi

Eklentiler

• 2517C655-DB7E-4A91-86BB-1F27A64AA2ED.webp
    6 KB · Görüntüleme: 72
  • B5D082A4-1529-4CC0-8712-395B38BD4B5A.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 50
  • 2DE1CB7A-92ED-4987-893E-48209071B80A.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 54
  • FE31107C-5AF6-494E-BDAD-4DE2B56EB731.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 53
Benim yaptgm ilk testtede silik cizgi vardı bi saat snra kayboldu cok uzulmüstm heveslendm die sinirlenmistm ama ertsi günkü testte cızgi hemen cktı ve daha belirgndi
Merhaba ben de evden çıkarken yani testi yaptıktan yaklaşık 1 buçuk saat sonra şöyle oldu aşağıya koyuyorum sanki pembelik gidiyor ve içi boş beyaz oluyor gibi, akşam eve gidio görücem bakalım:)
Sizin testiniz hangi markaydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…