- 8 Şubat 2018
- 951
- 2.051
- 113
- 35
İlk bes dk dmai cektin fotoyuBöyle kuruma çizgisi mi olur ya vallahi tükendim
Yok bu dün yaptığım testin bugünkü hali. Bugün yaptığım test negatifİlk bes dk dmai cektin fotoyu
Bugun yaptgn testin fotosunda atarmisinYok bu dün yaptığım testin bugünkü hali. Bugün yaptığım test negatif
Bunun kuruma cizgisi ile alakasi yok yaaa olamaz ben gebe degilken yaptgm testler bembeyaz oluyo iki czgi kurusda cikmiyor hx bisi suan sizin burda pembemsi cizgi goruyorm bennnnBöyle kuruma çizgisi mi olur ya vallahi tükendim
Bu da acayip bişey olmuş bak şimdi sana fotoğraf atmak için çıkardım. Ama dünkü test bildiğin açık pembeydi öyle kuruma çizgisi olur muBugun yaptgn testin fotosunda atarmisin
Bence belirsizlik herseyden iyidir kan ver varmi yokmu uzulsende icin rahate der varsa mutlu olursun yoksa bisey kaybetmezsn onumzdeki maclara devam :) bu arada fazla idrar damlatmis olblrsn ikinci attigin foto oyle gozukuyorBu da acayip bişey olmuş bak şimdi sana fotoğraf atmak için çıkardım. Ama dünkü test bildiğin açık pembeydi öyle kuruma çizgisi olur muhastaneye mi gitsem acaba
Yok ya onda test bozuk sonradan olmuş. Şimdi ni test daha yaptım. Kesin negatif. Artık önümüzdeki maçlara bakıcaz.Bence belirsizlik herseyden iyidir kan ver varmi yokmu uzulsende icin rahate der varsa mutlu olursun yoksa bisey kaybetmezsn onumzdeki maclara devam :) bu arada fazla idrar damlatmis olblrsn ikinci attigin foto oyle gozukuyor
Canım merhaba kuruma çizgisi miydi bu test verdin mi??Böyle kuruma çizgisi mi olur ya vallahi tükendim
benim testlerde boyle suan sonucunuz ne peki ogrendeniz mi var mi gebelik ?Evet var. Benim de aynı böyleydi ama sanki yokmuş gibi hissediyorum.çok belirsiz test yanıltıyor sanki. Umarım doğrudur.
Ondan sonra bi kaç test daha yaptım negatif çıktı. Dün tekrar yaptım pozitif. Akşam kan verdim 19 çıktı. Şimdi artmasını bekliyoruz.Canım merhaba kuruma çizgisi miydi bu test verdin mi??
Evet dün kan verdim 19 çıktı. Bu test kuruma değilmiş ama başta yoktu kuruyunca belirginleşmiş.benim testlerde boyle suan sonucunuz ne peki ogrendeniz mi var mi gebelik ?
Benim de bu şekilde çıktı, ama ilk beş dakikadan sonra 15-20 dk arası son resim gibiydiOndan sonra bi kaç test daha yaptım negatif çıktı. Dün tekrar yaptım pozitif. Akşam kan verdim 19 çıktı. Şimdi artmasını bekliyoruz.
Farklı marka test ile tekrar deneyin bence. Özellikle bi kaç saat öncesinde sıvı alımını kesin.Benim de bu şekilde çıktı, ama ilk beş dakikadan sonra 15-20 dk arası son resim gibiydi
Benim yaptgm ilk testtede silik cizgi vardı bi saat snra kayboldu cok uzulmüstm heveslendm die sinirlenmistm ama ertsi günkü testte cızgi hemen cktı ve daha belirgndiBenim de bu şekilde çıktı, ama ilk beş dakikadan sonra 15-20 dk arası son resim gibiydi
Merhaba ben de evden çıkarken yani testi yaptıktan yaklaşık 1 buçuk saat sonra şöyle oldu aşağıya koyuyorum sanki pembelik gidiyor ve içi boş beyaz oluyor gibi, akşam eve gidio görücem bakalım:)Benim yaptgm ilk testtede silik cizgi vardı bi saat snra kayboldu cok uzulmüstm heveslendm die sinirlenmistm ama ertsi günkü testte cızgi hemen cktı ve daha belirgndi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?