- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 133
- 27
İnanın markasını hatırlamıyorm ama normal bes tl lik mavi beyaz bi kaset testi dur foto eklymMerhaba ben de evden çıkarken yani testi yaptıktan yaklaşık 1 buçuk saat sonra şöyle oldu aşağıya koyuyorum sanki pembelik gidiyor ve içi boş beyaz oluyor gibi, akşam eve gidio görücem bakalım:)
Sizin testiniz hangi markaydı?
Sizinki baya belliymiş ama :) harika Sağlıkla ilerlesin inşallah. Ben de 10 dk sonrasında ve 1.5 saat sonraki testleri koyayım koymamışım onu. Bu çevresi pembe içi boş gibi olan sanki eve gidince tamamen şeffaf olacakmış gibi geliyor ama 5 dk sonrasını baz almayın diyorlar, inşallah vardır.İnanın markasını hatırlamıyorm ama normal bes tl lik mavi beyaz bi kaset testi dur foto eklym
Canım oncelikle o attıgım testı hatıra olsun dıye yaptm gebeligi biliyodum yaniSizinki baya belliymiş ama :) harika Sağlıkla ilerlesin inşallah. Ben de 10 dk sonrasında ve 1.5 saat sonraki testleri koyayım koymamışım onu. Bu çevresi pembe içi boş gibi olan sanki eve gidince tamamen şeffaf olacakmış gibi geliyor ama 5 dk sonrasını baz almayın diyorlar, inşallah vardır.
Canım varsa göndersene merak ettimCanım oncelikle o attıgım testı hatıra olsun dıye yaptm gebeligi biliyodum yanisana gelince mutlaka kan testi ver var bisiler bak ben sana esas silik olan ilk yaptgm testleri atıcam ben o testlerle hamileysem sen bu testle bilmiyorum yani hamile olmama imkanın varmı
İkincide baya belli bak, başkasının testini yorumlamak kolay ama kendim için zormuş
Onlardan biri 10 dk geçtikten sonra öteki 1.5 saat geçtikten sonra bak ben sana ilk beş dk. atayım
Bak üsttekınde aksam yaptm dayanamayıp cok cok silik cktı ve snra kayboldu cıldrdm alttakinde sabah ilk idrarla yaptm :) ogun kan verdm hcg 8 cıktı cok yenıymis daha yani
O da gelir beni bulursa yapacak bir şey yok artık kısmet diyip önümüze bakacağızYani testte bir bozukluk yoksa bence hamilesn ya hani doktormus gbı kesın konusmak ıstemıyorum ama bende bu sekılde hatta daha silk ogrendm
Adetine varmı daha gectimi yoksaO da gelir beni bulursa yapacak bir şey yok artık kısmet diyip önümüze bakacağız
Adetine varmı daha gectimi yoksa
Canım son 2 aydır 25 günde bir adet oluyordum bütün 31. günüm, ama bu ay benim özel bir durumun vardı.Eveet belliydi zaten ayyy hayırlı olsn cok sevindim vallhi umarım sorunsuz gebelikler yasarız hepimiz ammmmiiiiiiin
Kan sonucundan belli olur az cok erken döllenmemi gec döllenmemi hayırlı ugurlu olsun cok isterken bebegını kaybetmek cok zor cidden rabbim birdaha yasatmasınCanım son 2 aydır 25 günde bir adet oluyordum bütün 31. günüm, ama bu ay benim özel bir durumun vardı.
11. gün doktora gittiğimde doktor yumurtan çok büyümüş demişti, sonra hormon testi yaptık çatlamamış yumurtam. Ben de kiste çevirdi diye düşündüm ve gecikmeyi ona yordum.Ondan sonra yeni bir yumurta mı gelişti oldu onu hiç bilmiyorum o yüzden çok korkuyorum, ben bu ay adet olayım da yumurta takibi yaptırayım diye düşünüyordum ama sonuç bu. Bir kez de kalp durması sonucu düşük yaptım o yüzden ekstra bir korku var üzerimde. Allah’a şükürler olsun
Amin canım benim Allah hepimize evlat kokusu nasip etsin, takipteyim seni de sen de gelişmelerden haberdar etKan sonucundan belli olur az cok erken döllenmemi gec döllenmemi hayırlı ugurlu olsun cok isterken bebegını kaybetmek cok zor cidden rabbim birdaha yasatmasın
Saglicakla al kucağinaCanım son 2 aydır 25 günde bir adet oluyordum bütün 31. günüm, ama bu ay benim özel bir durumun vardı.
11. gün doktora gittiğimde doktor yumurtan çok büyümüş demişti, sonra hormon testi yaptık çatlamamış yumurtam. Ben de kiste çevirdi diye düşündüm ve gecikmeyi ona yordum.Ondan sonra yeni bir yumurta mı gelişti oldu onu hiç bilmiyorum o yüzden çok korkuyorum, ben bu ay adet olayım da yumurta takibi yaptırayım diye düşünüyordum ama sonuç bu. Bir kez de kalp durması sonucu düşük yaptım o yüzden ekstra bir korku var üzerimde. Allah’a şükürler olsun
Adet döngümün 11. Günü 32 mmydi canım.Saglicakla al kucağinaacaba yumurtan kaç mm.di? Doktor çok buyumuş dediginde
Canım temmuz anneleri topiği var bekleriz oraya :)Amin canım benim Allah hepimize evlat kokusu nasip etsin, takipteyim seni de sen de gelişmelerden haberdar et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?