Gebeliğe Hazırlık Lütfen testime bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada baska sebepten gittigimde tam yumurtlama günümde banada rahim duvarın kalınlasmıs ıki üç hüne adet olursun dedi dr ve ben duzenli adet oşan birisiym rahim kalınlasması yumurtlamada döllenme oldgnda vede adete yakn cok kalınlasr ben hamile oldgmu ozmn hissetmistm ilk :)

Gerçekten mi? Bana da kontrolde böyle söyleyip testte çatlamadığını görünce bir sonraki adet döneminde 7-8. Gün gel demişti.
Allah’ın işi işte şükürler olsun. Şaka gibi geliyor

Gerçekten mi? Bana da kontrolde böyle söyleyip testte çatlamadığını görünce bir sonraki adet döneminde 7-8. Gün gel demişti.
Allah’ın işi işte şükürler olsun. Şaka gibi geliyor
Doktorlarda yanılabiliyor :) ben doktrn bu lafından snra okdr emındmkı kum döküyordum agrım vardı bana ozmn bthcg yaptılar birde 0.1 cktı ilaclar gebelige zarar veriyormus oyuzden bthcg yapmıslardı zaten ben dr dedımki ben hamileym hissedıyorum icmiycem ilacları olsa bile bthcgde gozukmeye bılır suan yumurtlama donemını yenı gecırdıysen dayanablrsen adetıne kadr bekle ilacları içme dedı dr iyki iyki icmemisim o ilacları..... ben size gelisme olrsa haber veririm sizde beni habersız bırakmayın inanın cok seviniyorum gebe kalmak isteyen birinin o anına sahitlik yapınca

Geçen seferki gebeliğimde-kürtaj ile sonuçlanan- anne olacağımı hissettim biliyor musun? Bunda da test yaparken içten içe bir korku vardı içimde evet ama sanki o çift çizgiyi görüyor gibiydim yarın kan sonucunu alayım Temmuz topiğine de uğrarım canım benim. Burda birbirimden güzel şeyler öğreniyoruz, şuan eşime dostuma söylemedim buradayım bak işte.

Yarın guzel haberlerini bekliyorum ozaman :) sonrasında eşine güzel bir süpriz yaparsn inşallah cok guzel duygular bunlar rabbim dileyen herkese nasip etsin

Bak üsttekınde aksam yaptm dayanamayıp cok cok silik cktı ve snra kayboldu cıldrdm alttakinde sabah ilk idrarla yaptm :) ogun kan verdm hcg 8 cıktı cok yenıymis daha yani
Merhaba HCG 8 hangi gününde çıktı acaba ben bu başka bir hastalık için doktora gittim HCG ye baktırdım son addetten bugüne 23 gün geçti ve 8.25 çıktı. Henüz adete 1 hafta var hamile olma ihtimalim var mı sizce

Var yükselişi takip edin

Bence var hamile olma ihtimali benim adet döngüm 26 adete 4 kala yani 22 nci günde 8 cıktı :)

Ben kum döküyordum ama o ayı iyi degerlendirmistim hamile olduguma emin olacak kadr doktr yumurtlamadan 2.3 gun snra test yaptı sonuc 0.1 di negatif ama ben emindm buna ragm n bisi var diye :) doktorda içinde şüphe varsa ilacları içme dedi kum döktgm için agır ilaclar verdi bebek varsa düşük olur dedi bende içmedm adete 4 kala idrar testi yaptm silik ckttı bidaha kan yaptrdm snra yoksa ilac iceym diye megerse varmıs :) birde 5 ekım son adet tarıhım ruyalrmı pek sık hatırlamam ruyalara pek inanmam ve yorumlamam 2 ekimde ruya görüp not almstm ıkı lere test yapıyordum ve pozitfti:) o ruya icinde icimden bi ses ilaclsrı icme hamilesin diyordu bu sekilde :)

Vay bee çok şaşırdım inanın ben bu kadar hissedemiyirum hep negatif düşünüyorum olmaz gibi geliyor ama olabilir gayette neden olmasın canlı örnek :) çok güzel çok sevindim sizler için..bende o kadar çok seviniyorum ki böyle görünce birilerini benim 1 kızım var ve 1 sene istedik zor oldu bu yüzden heralde umutsuz bakışım şimdi 2. Yi istiyordum eğer olurss çok sevinirim teşekkürler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…