- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 133
- 27
Gerçekten mi? Bana da kontrolde böyle söyleyip testte çatlamadığını görünce bir sonraki adet döneminde 7-8. Gün gel demişti.Bu arada baska sebepten gittigimde tam yumurtlama günümde banada rahim duvarın kalınlasmıs ıki üç hüne adet olursun dedi dr ve ben duzenli adet oşan birisiym rahim kalınlasması yumurtlamada döllenme oldgnda vede adete yakn cok kalınlasr ben hamile oldgmu ozmn hissetmistm ilk :)
Doktorlarda yanılabiliyor :) ben doktrn bu lafından snra okdr emındmkı kum döküyordum agrım vardı bana ozmn bthcg yaptılar birde 0.1 cktı ilaclar gebelige zarar veriyormus oyuzden bthcg yapmıslardı zaten ben dr dedımki ben hamileym hissedıyorum icmiycem ilacları olsa bile bthcgde gozukmeye bılır suan yumurtlama donemını yenı gecırdıysen dayanablrsen adetıne kadr bekle ilacları içme dedı dr iyki iyki icmemisim o ilacları..... ben size gelisme olrsa haber veririm sizde beni habersız bırakmayın inanın cok seviniyorum gebe kalmak isteyen birinin o anına sahitlik yapıncaGerçekten mi? Bana da kontrolde böyle söyleyip testte çatlamadığını görünce bir sonraki adet döneminde 7-8. Gün gel demişti.
Allah’ın işi işte şükürler olsun. Şaka gibi geliyor
Geçen seferki gebeliğimde-kürtaj ile sonuçlanan- anne olacağımı hissettim biliyor musun? Bunda da test yaparken içten içe bir korku vardı içimde evet ama sanki o çift çizgiyi görüyor gibiydimDoktorlarda yanılabiliyor :) ben doktrn bu lafından snra okdr emındmkı kum döküyordum agrım vardı bana ozmn bthcg yaptılar birde 0.1 cktı ilaclar gebelige zarar veriyormus oyuzden bthcg yapmıslardı zaten ben dr dedımki ben hamileym hissedıyorum icmiycem ilacları olsa bile bthcgde gozukmeye bılır suan yumurtlama donemını yenı gecırdıysen dayanablrsen adetıne kadr bekle ilacları içme dedı dr iyki iyki icmemisim o ilacları..... ben size gelisme olrsa haber veririm sizde beni habersız bırakmayın inanın cok seviniyorum gebe kalmak isteyen birinin o anına sahitlik yapınca
Yarın guzel haberlerini bekliyorum ozaman :) sonrasında eşine güzel bir süpriz yaparsn inşallah cok guzel duygular bunlar rabbim dileyen herkese nasip etsinGeçen seferki gebeliğimde-kürtaj ile sonuçlanan- anne olacağımı hissettim biliyor musun? Bunda da test yaparken içten içe bir korku vardı içimde evet ama sanki o çift çizgiyi görüyor gibiydimyarın kan sonucunu alayım Temmuz topiğine de uğrarım canım benim. Burda birbirimden güzel şeyler öğreniyoruz, şuan eşime dostuma söylemedim buradayım bak işte.
Merhaba HCG 8 hangi gününde çıktı acaba ben bu başka bir hastalık için doktora gittim HCG ye baktırdım son addetten bugüne 23 gün geçti ve 8.25 çıktı. Henüz adete 1 hafta var hamile olma ihtimalim var mı sizceBak üsttekınde aksam yaptm dayanamayıp cok cok silik cktı ve snra kayboldu cıldrdm alttakinde sabah ilk idrarla yaptm :) ogun kan verdm hcg 8 cıktı cok yenıymis daha yani
Var yükselişi takip edinMerhaba HCG 8 hangi gününde çıktı acaba ben bu başka bir hastalık için doktora gittim HCG ye baktırdım son addetten bugüne 23 gün geçti ve 8.25 çıktı. Henüz adete 1 hafta var hamile olma ihtimalim var mı sizce
Bence var hamile olma ihtimali benim adet döngüm 26 adete 4 kala yani 22 nci günde 8 cıktı :)Merhaba HCG 8 hangi gününde çıktı acaba ben bu başka bir hastalık için doktora gittim HCG ye baktırdım son addetten bugüne 23 gün geçti ve 8.25 çıktı. Henüz adete 1 hafta var hamile olma ihtimalim var mı sizce
Baya yakın aynıyız aslına umutlandim şimdi :) peki siz neden HCG yaptırdınız gün gecmeddnBence var hamile olma ihtimali benim adet döngüm 26 adete 4 kala yani 22 nci günde 8 cıktı :)
Vay bee çok şaşırdım inanın ben bu kadar hissedemiyirum hep negatif düşünüyorum olmaz gibi geliyor ama olabilir gayette neden olmasın canlı örnek :) çok güzel çok sevindim sizler için..bende o kadar çok seviniyorum ki böyle görünce birilerini benim 1 kızım var ve 1 sene istedik zor oldu bu yüzden heralde umutsuz bakışım şimdi 2. Yi istiyordum eğer olurss çok sevinirim teşekkürler:)Doktorlarda yanılabiliyor :) ben doktrn bu lafından snra okdr emındmkı kum döküyordum agrım vardı bana ozmn bthcg yaptılar birde 0.1 cktı ilaclar gebelige zarar veriyormus oyuzden bthcg yapmıslardı zaten ben dr dedımki ben hamileym hissedıyorum icmiycem ilacları olsa bile bthcgde gozukmeye bılır suan yumurtlama donemını yenı gecırdıysen dayanablrsen adetıne kadr bekle ilacları içme dedı dr iyki iyki icmemisim o ilacları..... ben size gelisme olrsa haber veririm sizde beni habersız bırakmayın inanın cok seviniyorum gebe kalmak isteyen birinin o anına sahitlik yapınca
Çok sevindim canım hayırlı olsun :)Kızlar dün tekrar kan verdim 8.25 den 162 ye çıkmış değerim şükürler olsun :)
Sağolasın canımÇok sevindim canım hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?