Lütfen testime bakar mısınız?

Esrabbb

💫
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.533
Puanlar
48
Bugün Dpo11
Marka prodoctor. İlk 5 değil ama 7-8 dk da çıktı.
Sabah aynı markayla yine yapmıştım hiç çizgi yoktu. Bunu iftara yakın yaptım. Yorumlarsanız sevinirim.

Eklentiler

• IMG_4938.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 186
Bu da sabah yaptığımdı.

Eklentiler

• image.webp
    126,1 KB · Görüntüleme: 182
İlkinde bi hayalet cizgi var ama beş dakikadan sonra çıktı diyorsun beş dakikadan sonrakileri dikkate almayın diyorlar bence iki gün sonra tekrarla

İlk görselde çizgiyi bende görüyorum inşallah vardır yarın sabah tekrarlarsanız çıkar belki dün bana artımed dayıma bile pozitif gösterir demiştiniz öyleymiş gerçekten bugün üç ayrı test yaptım bende hepsi negatif çıktı haklıymışsınız

Şikayet var sitesi artı med dolu. Asla almam. Hatta bugün eczanede sadece o vardı kız dedi bana hiç şikayet gelmedi. Zaten size şikayet gelmez dedim yorumları okuyun.

Siz tekrar ne zaman test yapacaksınız
Şikayet var sitesi artı med dolu. Asla almam. Hatta bugün eczanede sadece o vardı kız dedi bana hiç şikayet gelmedi. Zaten size şikayet gelmez dedim yorumları okuyun.

Bugün Dpo11
Marka prodoctor. İlk 5 değil ama 7-8 dk da çıktı.
Sabah aynı markayla yine yapmıştım hiç çizgi yoktu. Bunu iftara yakın yaptım. Yorumlarsanız sevinirim.
Gölge silik çizgi görüyorum canim dpo ya göre de uyumlu bence

Yaaa esraaa predictor/prodoctor yanıltmaz kolay kolay çok dua ettim sana inşallah güzel haberler alacağız

@Esrabbb ne yaptın cnm ?

Bişey gören var mı

Eklentiler

• IMG_0370.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG_0369.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_0368.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_0367.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 133
`