- Emoji Skoru
- 1.533
- Puanlar
- 48
Amin Güzel MerveHayirlisi olsun Esracim İnşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin Güzel MerveHayirlisi olsun Esracim İnşallah![]()
Doktorum sonuç çıkmadı diye mesaj attı yarına kaldı sanırım.Aradın mı Esra çıkmış mı ? Yarına mı kaldı?
Çizgiyi gördüm var gibiBugün Dpo11
Marka prodoctor. İlk 5 değil ama 7-8 dk da çıktı.
Sabah aynı markayla yine yapmıştım hiç çizgi yoktu. Bunu iftara yakın yaptım. Yorumlarsanız sevinirim.
Negatif malesefMerhaba haber alabildiniz mi acaba güzel haberlerinizi bekliyoruz
Hayırlısı olsun canımNegatif malesef![]()
Hayırlısı olsun en güzel en doğru zamanda gönlünüze göre olsun inşallahNegatif malesef![]()
En kisa zamanda guzel haberler alirsiniz insallah.Negatif malesef![]()
Canım sen geçen ay da aynı soruyu sordun. Hamilelik olsa çoktaaan belirtilerin olurdu. Ayrıca bir doktora git artık aklında soru işareti kalmasın. 5 gün süren kanaman var ayrıca. Adet bu kesin.Kızlar benim kafam çok karışık sizce hamilelik olsa çıkar mıydı?
İlişkiden Önceki Adet Tarihim 16 Ekim
İlişki Tarihlerim 27 ve 30 Ekim
27 Kasım Kanda BetaHcg <2,00
15 Aralık Kanda BetaHcg <2,00
18 gün ara ile verdim sonucum <2,00’de kalmış.
Hamilelik var mıdır sizce?
İlişkiden sonra;
12-16 Kasım kanama yaşadım.
(5 gün sürdü.)
3-7 Ocak kanama yaşadım.
(5 gün sürdü.)
24-27 Şubat kanama yaşadım.
(5 gün sürdü.)
Kanamalarım lekelenme gibi değildi, ne az ne çok yoğun, orta şekilde gelmeye devam etti.
24 Şubat’ta gece 00.00 civarında soluk pembe ile karışık akıntı geldi bakalım artacak mı dedim gece 03.00 gibi akıntı parlak kırmızıya döndü sonrasında ped taktım sabah saat 08.00-08.30 gibi kasık ağrısı artmaya başlayıp parlak kırmızı kan yoğunlaşmaya başladı ve her tuvalete çıktığımda pıhtı düşürdüm ve sürecim 5 gün sürdü 24 Şubat başladı- 28 Şubat bitti. Adet dimi bu ablaaCanım sen geçen ay da aynı soruyu sordun. Hamilelik olsa çoktaaan belirtilerin olurdu. Ayrıca bir doktora git artık aklında soru işareti kalmasın. 5 gün süren kanaman var ayrıca. Adet bu kesin.
Evet regli oluyorsun hamile olamazsın kaç ay olmuş24 Şubat’ta gece 00.00 civarında soluk pembe ile karışık akıntı geldi bakalım artacak mı dedim gece 03.00 gibi akıntı parlak kırmızıya döndü sonrasında ped taktım sabah saat 08.00-08.30 gibi kasık ağrısı artmaya başlayıp parlak kırmızı kan yoğunlaşmaya başladı ve her tuvalete çıktığımda pıhtı düşürdüm ve sürecim 5 gün sürdü 24 Şubat başladı- 28 Şubat bitti. Adet dimi bu ablaa
Teşekkür ederimmEvet regli oluyorsun hamile olamazsın kaç ay olmuş![]()
Buhar çizgisine benziyordu ama söylemek istemedim yanılırım diyeNegatif malesef![]()
Sonuç pozitif
Merve senin ne oldu kan vermiştin en son kaçırdım ben görmedin seni?Sonuç pozitif
Gebeyim Esracim 5 haftalikMerve senin ne oldu kan vermiştin en son kaçırdım ben görmedin seni?
Ah canım çok sevindim inan yüzün güldüGebeyim Esracim 5 haftalikSen de bu mart ayinda kalacaksin gibi icimde oyle bi his var
![]()