Baya belli oluyor canım ilk dakikalarda çıkdıysa gebelik ola bilir kan testi yapdırherkese selamlar dostlarım. Hikaye biraz karışık ama özet olarak 3 yıl evlilik ve eşimin varikosel ameliyatı sonrası aralık 2024 ve şubat 2025 iki başarısız tüp bebek. Başarısız haberini aldığım günden beri doktora dahi gitmedim. Sal falan derler ya aslında tam olarak öyle oldu. çocuk fikrini kafamdan tamamen atmak istedim küstüm de diyebilirim aslında. Ama bu ay bi değişiklik oldu reglye 10 gün kala bi ağrı kramplar falan oldu aklıma bi düşmedi değil. Daha sonra kesildi. Reglye 4 gün kala yine şiddetli şekilde kramplar basladı ve koku hassasiyeti de olunca acaba mı dedim ama ihtimal de vermiyorum hayal kırıklığına uğramamak için. Bugün reglime 1 gün var ve test yapmak istedim gittim 2 farklı marka kaset ucuz testlerden aldım. Bu testlerden milyon tane yaptım ve yine umutsuzca aldım ve böyle çıktı. Görüntüyü ekliyorum alta. Hala ihtimal veremiyor gibiyim ama demiştim ya milyon tane yaptım ama hiç dakikasına çıkan çizgim olmamıştı:) yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ediyorum:)
ah keske sabahtan gideceğim kan vermeye bu saatte acil dışı bi yer yoktur diye :)Hamilesiniz gibi gorunuyooor kan verinn
Hemen çıktı bi de ilk idrar değil yeni yaptımBaya belli oluyor canım ilk dakikalarda çıkdıysa gebelik ola bilir kan testi yapdır
Hemen çıktı bi de ilk idrar değil yeni yaptım
O zaman hamilesin normalde ilk idrarla silik çizgi görüb hamile olanlar var burda kesin seninkiHemen çıktı bi de ilk idrar değil yeni yaptım
Testim kalmadıSabah ilk idrarla da yapin sonra kan verin sonucu yazin ama bize de
Bence de hamilesiniz pozitif duruyor umarım sağlıklı ilerlerHemen çıktı bi de ilk idrar değil yeni yaptım
İnsallah 1. De daha net 2. De silikO zaman hamilesin normalde ilk idrarla silik çizgi görüb hamile olanlar var burda kesin seninki
Markadada farklılıklar ola bilirİnsallah 1. De daha net 2. De silik
Bence de ikisi de aynı idrarla yapıldı çünküMarkadada farklılıklar ola bilir
maşallah çok sevindimmmmkızlar testim çıktı 113
Çok sevindimkızlar testim çıktı 113
Gözün aydın çokk sevindim sağlıkla gelsin inşallah bizlerede nasib olurkızlar testim çıktı 113
Gözün aydın, teste göre var görünüyorherkese selamlar dostlarım. Hikaye biraz karışık ama özet olarak 3 yıl evlilik ve eşimin varikosel ameliyatı sonrası aralık 2024 ve şubat 2025 iki başarısız tüp bebek. Başarısız haberini aldığım günden beri doktora dahi gitmedim. Sal falan derler ya aslında tam olarak öyle oldu. çocuk fikrini kafamdan tamamen atmak istedim küstüm de diyebilirim aslında. Ama bu ay bi değişiklik oldu reglye 10 gün kala bi ağrı kramplar falan oldu aklıma bi düşmedi değil. Daha sonra kesildi. Reglye 4 gün kala yine şiddetli şekilde kramplar basladı ve koku hassasiyeti de olunca acaba mı dedim ama ihtimal de vermiyorum hayal kırıklığına uğramamak için. Bugün reglime 1 gün var ve test yapmak istedim gittim 2 farklı marka kaset ucuz testlerden aldım. Bu testlerden milyon tane yaptım ve yine umutsuzca aldım ve böyle çıktı. Görüntüyü ekliyorum alta. Hala ihtimal veremiyor gibiyim ama demiştim ya milyon tane yaptım ama hiç dakikasına çıkan çizgim olmamıştı:) yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ediyorum:)
Çok sevindim, Rabbim her şeyi zamanında olduruverir. Bize de sabırla zamanını beklemek düşerkızlar testim çıktı 113
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?