Lütfen testime bir bakar mısınız

Herkese çok teşekkür ederim sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin rabbim. Hepimizin kucaklarını doldursun insallah darısı isteyen herkesin başına

Arkadaşlar selam
güncelleme yapiyim gecikti biraz. 8. Haftada kesemin boş olduğu kesinleşti ve kürtaj oldum.

Arkadaşlar selam
güncelleme yapiyim gecikti biraz. 8. Haftada kesemin boş olduğu kesinleşti ve kürtaj oldum.
Baştan güzel okumuştum çok sevinmiştim şu yazınızı görene kadar bende 3 yıllık evliyim ve mayıs ayında süpriz hamile kalmıştım şok olduk inanamadık çünkü 3 yıldır olmuyordu maalesef bebeğini kaybettim düğük yaptım umudunu yitirme en azından artık olduğunu biliyorsun sağlıklı beslen ve moral bozma 4 ay oldu düşük yapalı beklemedeyim

bende ona çok seviniyorum aslında hamile kalabilmek çok mutlu etti. Kötü de sonuçlansa olabiliyor olma ihtimali var çok şükür. Sizin adınıza çok üzüldüm umarım birbirimize güzel haberleri veririz inanıyorum

Ay inşallah canım yıllarca olmadı rabbim oldurdu gene olacak kırıldığımız yerden çiçek açtırsın rabbim

Amin canim Bende 4 yıllık evliyim aşağı yukarı aynı şeyler. Bir daha tüp bebek yapmak istemiyorum. Allah bir daha nasip etsin bebis sana bana isteyen herkese inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…