Lütfen tüm hayvan severler okusun çok çaresiz kaldık... çişini yapamayan sokak canına çare arıyoruz...

"Günaydın
Bugün güzelce çiş yapmış
Odaya, yatağa, banyoda yerlere tabii kumada yapmış..."
Güne Şanslı'nın geçici yuvasında gelen böyle bi mesajla başladık... çok şükür 27 ağustosta başlayan sürecimiz 14 Ekim itibariyle olumlu sonuçlandı... pazar günü Bursa'da Armilla'da dişi kedileri koklayıp duruyordu galiba bizim oğlan kızgınlığı girdi bu bahaneyle de sorun çözüldü gözüküyor. Üzüntümüzü paylaştığımız gibi mutluluğumuzu da paylaşmak istedim...

Eklentiler

• Screenshot_20251014-100529_WhatsApp.webp
    23 KB · Görüntüleme: 8
Çok sevindim gözünüz aydın

Demek ki stresten oluyormuş
Bundan sonraki hayatı çok çok güzel olsun inşallah
Siz ona o size şans getirsin

Çok sevindim gözünüz aydın

Demek ki stresten oluyormuş
Bundan sonraki hayatı çok çok güzel olsun inşallah
Siz ona o size şans getirsin
İnşallah... bugün işaretlemeye devam ettiği için geçici yuvadan kliniğe aldırmak zorunda kaldık. Bu gece klinikte bir aksilik olmaz isteyen kişi vazgeçmezse bir evin ikinci kedisi olarak haftaya da kalıcı yuvası için İstanbula götürücez... umarım adı gibi şanslı bir hayatı olur...

Ne güzel bir haber! Aferin Şanslı'ya Bir çiş deyip geçemiyor insan, yaşayan bilir. Umarım her şey daha da güzelleşerek devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…