Erkek bunu bi sorayım ben.. teşekkür ederim. Şanslıya destek geliyor ama yetmiyor her şey çok pahalı bi ışın tedavisi bize en az bin liraya patlıyor malesefKeşke bildiğimiz bir şey olsa. Ancak şöyle olabilir. Kedoşumuz erkekse bir ameliyatla idrar kanalı ile penis arasındaki bölgeyi alıyorlar. Daha rahat çiş yapabilmesi için. Benim kedimde de aynı sorun var ama sistit yüzünden.
En iyisini yine vet bilir. O kadar da pahalılar ki, Allah yardımcınız olsun.
En son zehirlenmiş bir köpüşe yardımcı olayım dedim. 50bine patladı. Ekstra destek bulamadım. Bir de dayanamadı ölüverdi çocuk.Erkek bunu bi sorayım ben.. teşekkür ederim. Şanslıya destek geliyor ama yetmiyor her şey çok pahalı bi ışın tedavisi bize en az bin liraya patlıyor malesef
...Bence röntgen falan çekilmesi gerekiyor mesanesi için
Bu pazar geçici yuvaya çıkardık klinikten... çıkarma nedenimiz eğer psikolojikse rahatlar yapar diyeydi ama malesef olmadı. Dediğiniz şekilde iyice sıkışsın belki yapar dedik yapamadı. Çişinin geldiğini hissediyor kuma gidiyor ama yapamıyor kuzumAcaba sondasız bekleseniz belki çok zorda kalırsa yapar psikolojikte olabilir veya uzun süre sondayla kalırsa (ki mantık yürütüyorum prostat ameliyatından sonra özellikle sonda uzun süre kalıyor kanal alışsın diye) kanal genişleyip kendi kendine yapabilir diye düşündüm madem bir sorun yok
Bahsettiğiniz ameliyat dişileştirme ameliyatıymış kanal açık olduğu için Şanslı da işe yaramazmış malesef...Keşke bildiğimiz bir şey olsa. Ancak şöyle olabilir. Kedoşumuz erkekse bir ameliyatla idrar kanalı ile penis arasındaki bölgeyi alıyorlar. Daha rahat çiş yapabilmesi için. Benim kedimde de aynı sorun var ama sistit yüzünden.
En iyisini yine vet bilir. O kadar da pahalılar ki, Allah yardımcınız olsun.
Ah benim çocuğum. Ne yapılacağı hakkında bir şey söylediler mi?Bahsettiğiniz ameliyat dişileştirme ameliyatıymış kanal açık olduğu için Şanslı da işe yaramazmış malesef...
Yok veterinerlerde şaşkın... geçen arkadaş sormuş "Hocam daha önce böyle bir vaka duydunuz mu? diye "benim başıma geldi ya" demiş veterinerimiz... ilk hafta yapıp sonra yapamaması çok ilginç gerçekten...Ah benim çocuğum. Ne yapılacağı hakkında bir şey söylediler mi?
MRI aldılar mıBu arada iki hafta kadar önce nörolojik ilaç başlandı bakalım dört bir koldan çözüm arıyoruz inşallah işe yarar... kuzum rahatlar...
Evet aldılar bi skntı görünmüyor artık tamamen stresten olduğunu düşünüyorum. Çünkü sürekli kuma gidiyor yapacak inşallah umuyoruz bekliyoruzMRI aldılar mı
Zavallı çocuğum, keşke dili olsa da anlatsa. Şuram ağrıyor dese yeter.Evet aldılar bi skntı görünmüyor artık tamamen stresten olduğunu düşünüyorum. Çünkü sürekli kuma gidiyor yapacak inşallah umuyoruz bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?