Lutfen yadirgamayin yargilamayin ne olur , bir sey olmaz msjna cok ihtiyacim var

Elimde deymis ola bilir yaladimi emin değilim nasıl yanımda belirdi onuda bilmiyorum , yağmurluydu hava hayvan ıslakta ola bilir ben bağırdım koştum refleks hayvan durdu öylece:KK43:
Kuduz hayvan yağmurda yürümez sanmıyorum girerdi bi köşeye. Az buçuk halinden anlaşılır yani hastalıklı saldırgan huysuz vs. Boşuna korkma.

O sadece sağlıklı bir sokak köpeği bence yani en azından kuduz değildi sonra ciddi anksiyeteniz var kendimden biliyorum psikiyatriste gidin acilen hemde o şekilde yaşamak gercekten çok zor bu arada salyayla hastalık bulaşır ama size dokunan ya da yalayan her ne yaptıysa o köpeğin hasta olduğunu dusunmuyorum ama benim böyle içim rahat etmez derseniz sağlık ocağına gidin tedbir için aşı yaptirabilirsiniz

Ben bağırınca yanina iki kopek daha geldi dönünce gördüm küpesi de vardı birinin
Boşuna korkma işte. Bagirmissin bir de kuduz olsa saldirirdi havlardi vs. Elini de yikamissin mikrop da kapmazsin. Ama bu derece kaygı duysam şahsen gider aşı olurdum. Ya da en azından git doktora anlat o sana bir şey yok desin ki için rahatlasın.

O sadece sağlıklı bir sokak köpeği bence yani en azından kuduz değildi sonra ciddi anksiyeteniz var kendimden biliyorum psikiyatriste gidin acilen hemde o şekilde yaşamak gercekten çok zor bu arada salyayla hastalık bulaşır ama size dokunan ya da yalayan her ne yaptıysa o köpeğin hasta olduğunu dusunmuyorum ama benim böyle içim rahat etmez derseniz sağlık ocağına gidin tedbir için aşı yaptirabilirsiniz
Sabah aşı için gidim sağlık ocağı yapar mı:(

Boşuna korkma işte. Bagirmissin bir de kuduz olsa saldirirdi havlardi vs. Elini de yikamissin mikrop da kapmazsin. Ama bu derece kaygı duysam şahsen gider aşı olurdum. Ya da en azından git doktora anlat o sana bir şey yok desin ki için rahatlasın.
Düşünmekten gözlerim basim agrdi :( oglum annesiz kalicak diye ödüm kopuyor , yarın sorucam aşı için geç olmaz dimi sabah a :(

Çok üzüldüm halinize çocuğunuzu da bu kadar evhamlı büyütüyorsanız ona da zarar veriyorsunuzdur istemeden. Kuduz durumu yoktur da ondan daha önemli başka durumlar var bence bunun üstüne gidin hayatı kendinize bu kadar zehir etmeyin lütfen. Destek alabiliyorsanız alın ne gerek var bu kadar sinir stres panik haline, kendinize yapmayın bunu lütfen

Çok üzüldüm halinize çocuğunuzu da bu kadar evhamlı büyütüyorsanız ona da zarar veriyorsunuzdur istemeden. Kuduz durumu yoktur da ondan daha önemli başka durumlar var bence bunun üstüne gidin hayatı kendinize bu kadar zehir etmeyin lütfen. Destek alabiliyorsanız alın ne gerek var bu kadar sinir stres panik haline, kendinize yapmayın bunu lütfen
Çok tesekur ederim :( buraya yazıp böyle yok bir şey yazanları okumak için yazdım, iyi geliyor böyle okuyunca :( bazen linc de iyorum :(

Düşünmekten gözlerim basim agrdi :KK43: oglum annesiz kalicak diye ödüm kopuyor , yarın sorucam aşı için geç olmaz dimi sabah a :KK43:
Olmaz korkma. Sabah git aşını ol başka türlü içini rahatlatamayacksin belli ki.

Oğlum annesiz kalmaz deyip durmayın Allah aşkına bu kadar olmaz yani..
Kontrol edebildiği bir şey değil. Birinin kolu ağrıyor diye ay ağrıyor deyip durma bu kadar da olmaz yani demek gibi bu. Evet tedavi olmalı bu konuda hemfikiriz ama azarlamak hiçbir işe yaramaz. Depresyonlu kişiye ay çık gez kendine gelirsin demek nasıl işe yaramazsa abartma ya demek de anksiyete bozukluğu olan kişide işe yaramaz.

Back
X