- Konu Sahibi Kahvekokusu34
Kuduz köpek sevecence yaklasip yalar mi ki? Kuduz olsa saldirir diye biliyorum. Yanlis mi biliyorum?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuduz hayvan yağmurda yürümez sanmıyorum girerdi bi köşeye. Az buçuk halinden anlaşılır yani hastalıklı saldırgan huysuz vs. Boşuna korkma.Elimde deymis ola bilir yaladimi emin değilim nasıl yanımda belirdi onuda bilmiyorum , yağmurluydu hava hayvan ıslakta ola bilir ben bağırdım koştum refleks hayvan durdu öylece![]()
Ben bağırınca yanina iki kopek daha geldi dönünce gördüm küpesi de vardı birininKuduz hayvan yağmurda yürümez sanmıyorum girerdi bi köşeye. Az buçuk halinden anlaşılır yani hastalıklı saldırgan huysuz vs. Boşuna korkma.
Semptom göstermeden yaparlar mı bilmiyorum ama test olmasa nasıl anlayacaklar insanların kuduz olduğunu?Testi yapılıyor mu![]()
Bende hayvanları seviyorum , eklenmekte istiyorum ama hastalik olayı beni bitiriyorKuduzluk isirmakla geçer. Gördüğüm tüm köpekleri seviyorumben çıksan kudururdum şimdi
![]()
Minik bi tahriş varAçık yara yoksa geçmez.
Boşuna korkma işte. Bagirmissin bir de kuduz olsa saldirirdi havlardi vs. Elini de yikamissin mikrop da kapmazsin. Ama bu derece kaygı duysam şahsen gider aşı olurdum. Ya da en azından git doktora anlat o sana bir şey yok desin ki için rahatlasın.Ben bağırınca yanina iki kopek daha geldi dönünce gördüm küpesi de vardı birinin
Sabah aşı için gidim sağlık ocağı yapar mıO sadece sağlıklı bir sokak köpeği bence yani en azından kuduz değildi sonra ciddi anksiyeteniz var kendimden biliyorum psikiyatriste gidin acilen hemde o şekilde yaşamak gercekten çok zor bu arada salyayla hastalık bulaşır ama size dokunan ya da yalayan her ne yaptıysa o köpeğin hasta olduğunu dusunmuyorum ama benim böyle içim rahat etmez derseniz sağlık ocağına gidin tedbir için aşı yaptirabilirsiniz
Eve geldin ellerini güzelce yika mikrop falan geçmez korkmaBende hayvanları seviyorum , eklenmekte istiyorum ama hastalik olayı beni bitiriyormikrop gecicek diye
![]()
Düşünmekten gözlerim basim agrdiBoşuna korkma işte. Bagirmissin bir de kuduz olsa saldirirdi havlardi vs. Elini de yikamissin mikrop da kapmazsin. Ama bu derece kaygı duysam şahsen gider aşı olurdum. Ya da en azından git doktora anlat o sana bir şey yok desin ki için rahatlasın.
Oğlum annesiz kalmaz deyip durmayın Allah aşkına bu kadar olmaz yani..Düşünmekten gözlerim basim agrdioglum annesiz kalicak diye ödüm kopuyor , yarın sorucam aşı için geç olmaz dimi sabah a
![]()
Evet gidin olmadı hastaneye yönlendirirler bu arada kuduz hastalığının tedavisi yok o yüzden semptom göstermeden şüpheli durumlarda asi yapılıyor tedbir amaçlıSabah aşı için gidim sağlık ocağı yapar mı![]()
Çok tesekur ederimÇok üzüldüm halinize çocuğunuzu da bu kadar evhamlı büyütüyorsanız ona da zarar veriyorsunuzdur istemeden. Kuduz durumu yoktur da ondan daha önemli başka durumlar var bence bunun üstüne gidin hayatı kendinize bu kadar zehir etmeyin lütfen. Destek alabiliyorsanız alın ne gerek var bu kadar sinir stres panik haline, kendinize yapmayın bunu lütfen
Allah im kimseye vermesin bu kadar evhamOğlum annesiz kalmaz deyip durmayın Allah aşkına bu kadar olmaz yani..
Olmaz korkma. Sabah git aşını ol başka türlü içini rahatlatamayacksin belli ki.Düşünmekten gözlerim basim agrdioglum annesiz kalicak diye ödüm kopuyor , yarın sorucam aşı için geç olmaz dimi sabah a
![]()
Geç olmaz merak etmeDüşünmekten gözlerim basim agrdioglum annesiz kalicak diye ödüm kopuyor , yarın sorucam aşı için geç olmaz dimi sabah a
![]()
Kontrol edebildiği bir şey değil. Birinin kolu ağrıyor diye ay ağrıyor deyip durma bu kadar da olmaz yani demek gibi bu. Evet tedavi olmalı bu konuda hemfikiriz ama azarlamak hiçbir işe yaramaz. Depresyonlu kişiye ay çık gez kendine gelirsin demek nasıl işe yaramazsa abartma ya demek de anksiyete bozukluğu olan kişide işe yaramaz.Oğlum annesiz kalmaz deyip durmayın Allah aşkına bu kadar olmaz yani..