Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Packardbell ts11hr modeli bir laptopum var. Mouse un yanı biraz fazla ısınıyor gibi, cpu sıcaklığı 36larda geziyor. Bir önceki bilgisayarımdan çoook çektim, bunun da öyle olmasından korkuyorum, sizce bir anormallik var mı?
canım bilgisayarın işlemcisi touchpad in altında olduğu için oranın ısınması normal ama açar açmaz ısınmaması gerekir,
belki fanın iyi soğutma yapmıyordur ondan olabilir
maiwesiyah senin pcnin cpu değerleri kaç arasında seyrediyor acaba bir söyleyebilir misin? Açar açmaz çok ısınmıyor da işte sadece başlıyor ısınmaya. Belki de fanı tıkanmıştır, bilgisayarı alalı 5 ay oldu ama
canım şimdi baktım benim değerlere; %3 le %12 arası değişiyor benim değerler.
sorunun kaynağı arka planda çalışan ağır bir program olabilir, ya da virüs bulaşmışsa da kasar pc yi ve ısınma yapar
bazı antivirüs programları da ısınmaya sebep oluyor, istersen görev yöneticisinden arka planda hangi programlar çalışıyor ne kadar cpu kullanıyor diye kontrol et
bu arada ben bilgisayarımı kullanırken bazı noktalara dikkat ediyorum; bilgisayarımı halı, battaniye gb direkt tüylü yüzeylere koymamaya çalışıyorum, laptopların hava girişi altta olduğu için altına kitap gb bir şey koymadan kanepeye yatağa da direkt koymuyorum. hava çıkışının kapanması da ısınma yapabiliyor canım.
dilerim bilgisayarın problem çıkarmaz, bu benim 2. laptopum, ilkinden çok çektim ben de çok iyi anlıyorum tedirgin olmanı
ısınmalar rahatsız edici olabilir pc yede zarar verebilir herşeyin bir ömrü var temzi bir format atmak içini rahatlatır en azından yazılım ile ilgili bir sorun olmadığına emin olursun