• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen yardiiimmmmmm

Film gibi de filmlerde hep kavusuyorlar bitiyor.. ee ya sonra? Sonrasi dramatik ancak boyle oluyor.. ah bu filmler mutlu son olyr film biter asil film orda baslar.. eşinizinde psikolojisi bozulmus olabilur travmatik seyler sonucta. Allah yardimciniz olsun. Biraz zaman verin evlilik terapistine gidin Vakia suresini okuyun is icin, esiniz icin Ya Vedud cekin (3003) kere.. yapabileceginiz dua etmek. Gonullere de hukmeden Allah tir :)

E="hayatiyasa, post: 39008718, member: 496581"]Ne diyeceğimi bilemedim.Ama yazmak istedim.Sevmediği bir kadınla niye evlenmiş ki.Yazık o çocuğa da:KK43:[/QUOTE]
Bence vefat eden eşini seviyordu. Yeniden evlenince ne kadar olursa da çocuğuna üvey anne getirecekti. En iyisi bu durumda bildiği tanıdığı içinde kötülük olmayan biriydi. Konu sahibini düşündü. Günahını almayım ama böyle düşündüm hiç iyi niyet göremedim eşte

Mantık evliliği hep kulağıma çirkin gelir ama bu kalbinin sesini dinleyenlerin de hiç burnu b.k tan çıkmıyor. Malesef . Bende dahil
Ahaha mantik evliligi yaptim karsi taraf deli divaneydi asiri kiskancligi veckusitlamasi da cabasi.. sanirim benim onu onun kadar sevmedigimi dusunup cildiriyordu.. siddette vardi.. sonuc mu 40 gun ayni evde yasayabildik.. 3 aylik evliyim ve bosanma davasi actim.. memleketlim isi guzel beni cok seviyor üçlemesi ise yaramadi elimde mayin gibi patladi!

yine patlattınız yorumu :)) çok alemsiniz:)) tebrikler :KK9:
Çok kaba tabir oldu ama durum bu malesef.
Evimin önünde bir düğün salonu var ilk evlendik bazı sorunlarımız oldu. Düğün bitip gelin arabaya binince dedimki. Saat gece 12 den sonra Araban bal kabağına dönüşecek :(

Esin bes para etmez.
Seninke evlenebilmek icin cocugunu, ki annesi olmus o yavrunun, kendisinden de ayirip kayinvalideye birakicagini soylemis.
Sende canlar burda calmaliydi.

Hem o cocuk harab olmus, hem de senin cocugun su an harab oluyor.
Sucun buyuk bolumu esinde. Kayinvaliden de az deyil, cocugu dusunuyor guya o da ama aslinda ona da ne kadar zarar verdigini goremiyor.

En azindan aninda hamile kalmasaydin keske. Yapabilecegin bir sey yok. Bekliyeceksin su an, kayinvalidenin yaptiklarina da katlanicaksin. Bile bile evlenmissin.
Cocuguna konsantre ol ve tekrar is bulmaya calis.

Mumkunse de esinin cocugunu kendi evine getirmeye gayret et. Aklini kullan bari busefer.
Hic bir hakareti tinlama su an. Esinin cocugu seni sever ve birlikte yasarsaniz kayinvaliden cok fazla karisamaz.
Su an keyfinden oluyordur ogulcugu ikinci cocuguyla ilgilenmiyor diye.

Çok kaba tabir oldu ama durum bu malesef.
Evimin önünde bir düğün salonu var ilk evlendik bazı sorunlarımız oldu. Düğün bitip gelin arabaya binince dedimki. Saat gece 12 den sonra Araban bal kabağına dönüşecek :KK43:
:) yok canım kaba filan değil gayet iyi özetlediniz, bende ilk evlendiğinde sorun yaşayanlardanım, o yüzden bal kabağıda cuk oturmuş :))

Ahaha mantik evliligi yaptim karsi taraf deli divaneydi asiri kiskancligi veckusitlamasi da cabasi.. sanirim benim onu onun kadar sevmedigimi dusunup cildiriyordu.. siddette vardi.. sonuc mu 40 gun ayni evde yasayabildik.. 3 aylik evliyim ve bosanma davasi actim.. memleketlim isi guzel beni cok seviyor üçlemesi ise yaramadi elimde mayin gibi patladi!
Aşırı kıskanç kısmını avantaj gördüğünüz için Mantıksız mantık evliliği olmuş malesef.
Neyse sizi istisna kabul edelim. Allah bundan sonra yüzünüzü güldürür inşallah.

Ama birde şu açıdan bakalım Siz 40 gün sonra bitirmişsiniz. Ama aşık olarak evlenen kişilerde bu süre uzuyor. Çünkü sürekli kadın bu işte bir iş var çok seviyoruz biz deli divane sevdiğim adam bu olamaz vs diye sorularının cevaplarını bulana kadar aradan epey zaman geçiyor. Şanslı ve biraz da uyanıksa çocuk yapmıyor. Yada sevdiğim adamla aramızda düzeltir umudu ile çocuk yapıyor. Sonuç hüsran üzerine hüsran

Seninki nasil mantik evliliydi ki ? Gormedinmi adamin siddet eyilimli ildugunu ? Ya da duygularini asiri
Yasadigini.

Aşırı kıskanç kısmını avantaj gördüğünüz için Mantıksız mantık evliliği olmuş malesef.
Neyse sizi istisna kabul edelim. Allah bundan sonra yüzünüzü güldürür inşallah.

Ama birde şu açıdan bakalım Siz 40 gün sonra bitirmişsiniz. Ama aşık olarak evlenen kişilerde bu süre uzuyor. Çünkü sürekli kadın bu işte bir iş var çok seviyoruz biz deli divane sevdiğim adam bu olamaz vs diye sorularının cevaplarını bulana kadar aradan epey zaman geçiyor. Şanslı ve biraz da uyanıksa çocuk yapmıyor. Yada sevdiğim adamla aramızda düzeltir umudu ile çocuk yapıyor. Sonuç hüsran üzerine hüsran
Kiskancligi olumlu bisi gormedim yanlis anlasilmasin evet onun kadar yogun sevemedigim icin pes ettim.. oncesinde com yogun duygular hissettigim nisanlidan ayrilik ile bas edebilmistim cok uzun sure depresyon hali olsada.. onu yenen bunu oo havada karada atlatir diye dusundum.. ve karsimdaki normal psikolojili biri degil maalesef.. olsa sürdururdum.. giden omurden gidiyor gerek yokki..

Calikusu isin cok zor ... cocuk yaninizda olmali . Kv birakmiyorsa da eşin o cocugun babasi sen ben bakarim diye guven verirsen adam da alir cocugu getirir anasini iplemez.

Kiskancligi olumlu bisi gormedim yanlis anlasilmasin evet onun kadar yogun sevemedigim icin pes ettim.. oncesinde com yogun duygular hissettigim nisanlidan ayrilik ile bas edebilmistim cok uzun sure depresyon hali olsada.. onu yenen bunu oo havada karada atlatir diye dusundum.. ve karsimdaki normal psikolojili biri degil maalesef.. olsa sürdururdum.. giden omurden gidiyor gerek yokki..

mantık evliliği nin en güzel örneğini şuan bir arkadaşım yaşıyor yani henüz evlenmediler ama onun analiz şeklini görünce işte mantık evliliği böyle olmalı dedim.

Örneğin tanıdığı kişiyi duygusal anlamda hiç sevmedi uzun süre. Ve sevmediğim biri ile evlenmem dedi. Hep ayrılma fikri vardı aklında. Ama bitürlü ne nedenle ayrılacağını bulamadı. Çünkü çocuk kıskanç değil. Çalışkan. Terbiyeli. Öyle ki mesela araba bozuldu diyelim hiç olmadık bir anda malum erkeklerin canavara dönüştüğü andır. Arkadaşım durup analiz yapıyordu acaba tepkisi ne olacak panik yapacakmı sinirlenecekmi. Bir restorana girdiler garson a hitap şekli vs. Ama zamanla çocuğu sevmeye başladı. Allah inşallah mutlu eder ikisinide.

Onunla konuşurken derim ben eşimle mantık evliliği ile yola çıksaydım ve senin gibi analiz yapsaydım 1 milyon nedenim olurdu. Ama özlem hasret kavuşma heyecanı insanın aklını başından alıyor. Kavga edince eve geliyorsun. Sonra mesajlar kur yapmalar derken hooop olduğun yerden devam.

mantık evliliği nin en güzel örneğini şuan bir arkadaşım yaşıyor yani henüz evlenmediler ama onun analiz şeklini görünce işte mantık evliliği böyle olmalı dedim.

Örneğin tanıdığı kişiyi duygusal anlamda hiç sevmedi uzun süre. Ve sevmediğim biri ile evlenmem dedi. Hep ayrılma fikri vardı aklında. Ama bitürlü ne nedenle ayrılacağını bulamadı. Çünkü çocuk kıskanç değil. Çalışkan. Terbiyeli. Öyle ki mesela araba bozuldu diyelim hiç olmadık bir anda malum erkeklerin canavara dönüştüğü andır. Arkadaşım durup analiz yapıyordu acaba tepkisi ne olacak panik yapacakmı sinirlenecekmi. Bir restorana girdiler garson a hitap şekli vs. Ama zamanla çocuğu sevmeye başladı. Allah inşallah mutlu eder ikisinide.

Onunla konuşurken derim ben eşimle mantık evliliği ile yola çıksaydım ve senin gibi analiz yapsaydım 1 milyon nedenim olurdu. Ama özlem hasret kavuşma heyecanı insanın aklını başından alıyor. Kavga edince eve geliyorsun. Sonra mesajlar kur yapmalar derken hooop olduğun yerden devam.
Aynen dedigine yurekten katiliyorum.. arkadasin dogru yolda Allah mutlu etsin..

türkiye'de sehirden sehire savruluyorsunuz?? sonra esinizin memleketine gelin gidiyorsunuz!!! ve simdi sanirim yurtdisinda yasiyorsunuz?? esinizin memleketi yurtdisinda mi???

ayrica yasiniz 33'müs!!! siz 30'unuzda evlendiniz.... kayinvalideniz sizinle 1 sene yasamis!!! ne ara evliligin tadini çikardiniz? ne ara hamile kaldiniz? ne ara çocuk emzirdiniz? ne ara ise gittiniz??? ve ne ara isten ayrildiniz???
dogurdugunuz çocukla esinizin ilk evliliginden olan çocuk hangi ara birlikte geçirdikleri vakitten geçimsizlesmeye basladilar???

ya siz çok fazla çalikusu izlediniz, hikayenin sonunu kafanizda yazip burada paylasiyorsunuz!!!
ya da.....
ya da'si yok aslinda! ben baska bir sebeb bulamiyorum açikcasi...
kusura bakmayin, anlattiklariniz fazlasiyla tutarsiz geldi bana! inandirici bulmadim :/

Ölen kadıncağıza bi tek ben mi üzüldüm :KK43: ölür ölmez eski sevgilisine koşan bir kocaya sahip ve ardında minik bir öksüz bırakmış ayrıca evli iken bile eski sevgilisine kavuşmak için dua eden kocaya sahipmiş...

Aynen ben de o kadına üzüldüm cok yaralayici bir durum esinin baskasinin hayaliyle yaşaması.
Ama ölen ölmüş suan konu sahibi mutsuz ve yardim istiyor. .
Bence adam bencilin teki. hayatindaki tum kadinlari mutsuz etmekten baska yaptigi bisey yok ! Once karisini sonra istemedigi gelini alarak annesini , yaninda olmayarak aile sicakligindan mahrum bırakarak kızını, ve vaatlerini yerine getirmeyip, olaylari insanlari yönetmedeki beceriksizligiyle de konu sahibini mutsuz ediyor .
Bu adam gitsin bi psikologa once kendini duzeltsin. kaf dagindaki burnunu bi indirsin de kendi aşkı kendi rahati derken mahvettigi hayatlara bir baksın. sonrada alsin yavrularini ve o buyuk aşkını ,sarilsin ailesine birakmasin. .
Gicik oldum adama

türkiye'de sehirden sehire savruluyorsunuz?? sonra esinizin memleketine gelin gidiyorsunuz!!! ve simdi sanirim yurtdisinda yasiyorsunuz?? esinizin memleketi yurtdisinda mi???

ayrica yasiniz 33'müs!!! siz 30'unuzda evlendiniz.... kayinvalideniz sizinle 1 sene yasamis!!! ne ara evliligin tadini çikardiniz? ne ara hamile kaldiniz? ne ara çocuk emzirdiniz? ne ara ise gittiniz??? ve ne ara isten ayrildiniz???
dogurdugunuz çocukla esinizin ilk evliliginden olan çocuk hangi ara birlikte geçirdikleri vakitten geçimsizlesmeye basladilar???

ya siz çok fazla çalikusu izlediniz, hikayenin sonunu kafanizda yazip burada paylasiyorsunuz!!!
ya da.....
ya da'si yok aslinda! ben baska bir sebeb bulamiyorum açikcasi...
kusura bakmayin, anlattiklariniz fazlasiyla tutarsiz geldi bana! inandirici bulmadim :/

Evlenir evlenmez hamile kaldim o sene kv de bizimle kaldi. Ilk aylarda esim iyi davrandi . 3 seneyi doldurduk evliligimde. 3 sene de calistim . 4. Senedeyiz .bu yaz isten ayrildim bu sene evdeyim. Yeterince aciklayici olmuştur umarim.

Ben akil istiyorum sadece.derdimi paylasiyorum . siz nelere takiliyorsunuz :(
Inanmayanlar yorum yapmasin ne diyeyim :(

Bazı seyler olmazsa olmuyordur zorlamanın mantığı nedir ? Nadem cok seviyorsun Idareyi eline alip esini ikna edeceksin ve cocugunu yaniniza aldiracaksin. Kardeslik bagı aile bağı de birseyler yap. Kendiniz yetistirin o yavruyuda hep birlikte mutlu olmaya calişın. Baktin esin yanasmiyor olmuyorsa olmuyormuş deyip yoluna devam edeceksin. Esinde bur yerde hakĺi cunku anbesiz kalmis yavru babasindan da mahrum kalmasın

Nerden başlsam olaya bılemedım.Eşiniz neden böyle yapıyor sizi çok seviyordu madem neden incinmenize göz yumuyor.Annesiyle aranızı bulsa ıyı olmazmıydı.Sizi de götürse yanınızda.Bunu eşinizle ciddi anlamda konuşmalısınız.Üzüldüğünüzü belli edin.Onu anlaması lazım.İşiniz yoksa sizi desteklemeli suçlamamalı

Back
X