Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim allah gonlune gore versın ınsallah hamıelesındır de burdan bızlerede mutlu haberı verırsın alkisalkisalkisumudumuz olursun dualarım senınle :Saruboceq:
canım benim keske hamile olsam senağlamamafoldumbentüp bebek tedavısındeyım suan allah söyletmiştir ınsallah bıtanem ya 15 gune kadar transferım olcak bı terslık cıkmazsa:Saruboceq:inşallah hayırlısı olur canım.diğer topiğede yazdım.sende hamileymişsin çok sevindim.diğer topiği baştan sona okudum.inan çok mutlu oldum.
canım benim keske hamile olsam senağlamamafoldumbentüp bebek tedavısındeyım suan allah söyletmiştir ınsallah bıtanem ya 15 gune kadar transferım olcak bı terslık cıkmazsa:Saruboceq:
canım seni incemeşeyle karıştırdım.ama benim böyle bir huyum vardır.bak gör çok geçmeden hamile kalacaksın.bazen bilmeden bişey söylerim.o da gerçek olur.
canım benim senın agzından rabbimin kulagına :Saruboceq:hayırlısıyla annelık duygusunu bende tadarım ınsallah 1.5 yıldır cabalıyoruz bakalım allah soonumuzu hayır etsın:çok üzgünüm:
bizde 2.5 yıl oldu neredeyse uğraşıyoruz.1 yıl önce kendiliğimden hamile kaldım ama 1.5 aylıkken düşük oldu.o gün bugündür uğraşıyoruz.aşılama oldum bu ay.bakalım birazdan öğrenicez inşallah.
angeel ordamısın.bakmaya gidiyorum çok heyecanlıyım.dua et benim için.duaya çok ihtiyacım var
canım benim dua edıyorum senın ıcın sen kanda sonucunu ogrenmeden umudunu yıtırme gec dollenme olmustr belkı 14. gun anında geldı benım adetım normal tarıhım 3 gun sonraydı halbukı sende leke falanda yok sabahtan gıt tahlılını yaptır bosuna da uzme kendını sımdı :teselli:a.s.
ben düşük yaptığımda 14. gün idrarda belli olmuştu.o yüzden bu kadar emin oldum negatif olduğuna .ama hastalannazsam yarın kanda baktırırım.saol canım ilgin için.
canım sonucne kan testi yaptırmıssındır insallah hamilesindir
negatif canım.2. aşılamaya başladım.hayırlısı olur inşallah.
aykara benimde negatif çıktı bende dün 3. aşılamam için iğnelere başladım belki tekrara aynı güne denk gelir bekleme sürecimiz hayırlısıyla haberler alırız işaallah
inşallah hayırlı sonuçlar alırız.
iğnelere başladınmı tekrar doktor ne dedi.