Lütfen yardım acil anne sütü satan biri varmı cok acil almak istiyordum

Süt satımı ülkemizde yasak. Ben de bağış yapmak istemiştim fakat bir çok engel varmış. İleride evlenemezler süt kardeş olurlar o yüzden farklı cinsiyete verilmez diye dinde yeri varmış. O boyutu geçelim, süt ü sağıp gönderiken bir çok hastalık geçebilirmiş. Hijyen bakımından doğru saklıyor mu süresi geçti mi emin olmak gerekiyor. Yenidoğan bir bebeğe yeni doğum yapan bir anne emzirebilir fakat 9 10 aylık bebeği emziren bir anne yenidoğanı emzirmemeli. Besin değeri farklı oluyormuş. Araştırmıştım. Hangi şehirdesiniz, bebekleriniz kaç aylık. Benim kızım 10 aylık. Emiyor. Ama çektiğim sütü de içmiyor. İlla memeden alacak. Belki mamayı kabul etmeyen bebeğiniz sütü de kabul etmez.

Şöyle bir dr yazısı gördüm

“Süt anneye herhangi bir tahlil yaptırılmıyor. Bu sütte HIV, hepatit gibi bakteriyel ya da viral bulaşıcı hastalıklar olabilir. Anne ilaç kullanıyor olabilir. Emzirme yoluyla bazı hastalıklar anneden bebeğe geçebilir. Anne alkol ya da sigara kullanıyor olabilir. O nedenle çok dikkat edilmesi gerekiyor. Çocuğa habersiz bir şekilde bu hastalıkların bulaşmasına neden olursunuz.”

Mehaba ben çaresizim çocuk mama içmiyor kızım 6 aylık ek gıdada istemiyor siz bana yardım ermisin anne sütü iatiyor satan olursa parayla almak iatiyorum

Lütfen beni kınamayın cok üzülüyorum cok caresizim

Mehaba ben çaresizim çocuk mama içmiyor kızım 6 aylık ek gıdada istemiyor siz bana yardım ermisin anne sütü iatiyor satan olursa parayla almak iatiyorum
Bence bu çok doğru bir yöntem değil, onun yerine bebeğinizi doktora götürün muhakkak en doğru yolu o gösterir. Sizi anlıyoruz kimse de kınamıyor. Çaresiz bir annesiniz. Umarım daha sağlıklı bir yol bulunur..

Yukarida üyenin dedikleri çok doğru, cevrenizde bildiginiz biri yoksa süt satın alma işlerine girmeyin. Farkli mama markaları denediniz mi? Kaşık mamalari var mesela 4+ ile baslayan hippin biberonada koyuluyor tatlari farki belki sever.

Anne sütünü satın alsanız da bir kişi size bagıs yapsa bile yukarı da yazılan hiv, hepatit vs tum enfeksiyon testlerinin yapılması gerekir aksi takdirde bebegi tehlikeye atarsınız. Mümkün olduğunca tüm mama markalarını deneyin ins birini kabul eder. Allah yardımcınız olsun.

Lütfen beni kınamayın cok üzülüyorum cok caresizim
Hayır eleştirmiyorum, kınamıyorum, sadece dikkat etmelisiniz diye yazıyorum. Aynı şehirde olsaydık süt annesi olup, yardımcı olmak isterdim. Ama siz bulursanız koşullara dikkat edin. Allah yardımcınız olsun inşallah

Cok teşekkür ederim süt anneside olmak isteyen olursada daha iyi olur tabi ama cevermde yok keşke ankarada olsaydınız

Caresizim bütün mamaları denedim uykusunda veriyorum zorla içiriyor zayıfladı baya

Muhtemelen alerjik bir çocuk veya başka bir sorunu var.
Detaylı bir tarama yaptırdınız mi?
Bebeği riske atarsınız bu niyeti kötüye kullanan çok kişi çıkar
Size anne sutu gondereceklerini nereden biliyorsunuz hastaligi vs ayrı
Kaşık enjektor veya eds kullandınız mı?
Belki olay biberon plastigi dır emzik emiyor mu?

Her yolu denedim hiç iştahı yok 5. Ayda daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…