lütfen yardım acill

naz57naz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
15
9
38
Kızlar merhaba ben sevgilime borç para verdim 2.500 tl.
yakın zamanda öderim dedi ama hiç ödeyebileceğini sanmıyorum.şuan ben ondan ayrılmak istiyorum çünkü artık sevmiyorum onu sevgim bitti.benim durumumda maddi olarak çok parlak değil sabit maaşla çalışan biriyim.
işin kötüsü hazır kredi çekip verdim o ise hesabımdaki parqyı vrrdim sanıyor.heray hesabımdan bir miktar kesilecek kredi borcu bitene kadar.
benim sizlere sorum bu parayı ondan nasıl istiyim?yada istemelimiyim?en kısa zamanda öderim demişti ama eminimki ödeyemez.
yoksa bana batanndavranışlarını görmezdrn gelip borcu ödeyene kadar katlanmalımıyım ona ne yapayım bir fikir verin nolur yada nasıl istiyim

Paranı al öyle ayrıl.. safmısınız nesiniz ya, kredi faizini kim ödeyecek babanızmı..
Neden paran varmış gibi davranıp birikiminden vermiş gibi yaptınız... Sizi daha çok yesin diyemi
Yani baştan aşağı yaptığınız şey yanlış... kötü

Bence o paranin üstüne bir bardak suc ic , suc sende neden sevgiline ve odemeyecegini bildigin halde okadar para veriyosunki?

Zaten odeyemez diyosun , hala onhnla birlikte olmanin bir anlamida yok ..

Sen yinede parayi iste , nasil isitiyim diye kivranma o nasil utanmayip senden aldiysa sende .
Iki lafla parami istiyorum zor durumdayim de.

Ben
Paranı al öyle ayrıl.. safmısınız nesiniz ya, kredi faizini kim ödeyecek babanızmı..
Neden paran varmış gibi davranıp birikiminden vermiş gibi yaptınız... Sizi daha çok yesin diyemi
Yani baştan aşağı yaptığınız şey yanlış... kötü
Ben ona hiç bi zaman param var gibi laflar etmrdim o öyle bir fikir yürütmüş kafasında parayı verdikten sonra öğrendim öyle düşündüğünü

Borcu ödemeden ayrılma derim ben.İnadına vermez o parayı.Az para da değil yani iki asgari ücretten daha çok.

Benim anlamadigim olay, neden sevmediğin, ayrilacagin bir adama borç para veriyorsun?
Ayrılacağımı düşünmedim açıkcası seviyordum
ama ne olduysa 1 hafta içinde oldu işyerimdede sorun yaşadım son hafta bana fazla drstek olmadı yine hep kendini düşündü herzamnki gibi benimde yeni gözüm açıldı

Önce ayrıl. Paranı alacaksın umudu ile ilişki devam ettirilmez. Kendine saygı duy önce.

Daha vereli 2 hafta olmuş. Zamanı gelir de paranı öderse şükret. Şu zamanda öderim gibi birşey demiş miydi alırken? Dediyse o zamanı bekle, demedi ise unut.

Vermezse üstüne bir bardak su iç. Yani vermek isterse (onurlu, gururlu biri ise) başkasından borç alır, sana borcunu kapatır, sonra ona ödemeye çalışır. Ama vermeye niyeti yoksa üstüne su içi ve unut gitsin bu konuyu. Farzet ki krediyi çektin, sonra o parayı yolda düşürdün kayboldu.

Ben

Ben ona hiç bi zaman param var gibi laflar etmrdim o öyle bir fikir yürütmüş kafasında parayı verdikten sonra öğrendim öyle düşündüğünü
işin kötüsü hazır kredi çekip verdim o ise hesabımdaki parqyı vrrdim sanıyor.heray hesabımdan bir miktar kesilecek kredi borcu bitene kadar.

Etmişsiniz işte kredi çekip verdiğinizi söylememeniz.. hazır paradan verdiğinizi sandırmış ona

Ayrılacağımı düşünmedim açıkcası seviyordum
ama ne olduysa 1 hafta içinde oldu işyerimdede sorun yaşadım son hafta bana fazla drstek olmadı yine hep kendini düşündü herzamnki gibi benimde yeni gözüm açıldı

O zaman mesajla iste. Lutfen 3 gün icerisinde ver cok kötü durumdayim dersin. Vermezse de ailenden birine soylersin o ister.
Büyük cesaret yani.
Bu parayi sizden neden istedi?
Demekki o da parayi alana kadardi ki simdi soguk davraniyor..

Parayı vereli 2 hafta oldu.hemen verdiğim gibi istemek bilmiyorum utanıyorum paragöz demesinden

Sen utan paragöz demesinden, o senden para istemekle utanmasın. Ayrılırsan 1 bardak soğuk su iç. 2500 lirayı kız arkadaşından isteyen adam, ayrıldıktan sonra o parayı ödemez gibi geliyor bana.

X