• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım acilll

minik tuzluk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2007
161
0
96
37
Bursa
kızlar teyzemin şöyle bir sorunu var kendisinin söylediği gibi söylüyorum kanalları saç teli kadarmış ve rahmi küçükmüş senelerdir doktora gidiyor dün konuştuk hep çocuk özlemi var çok üzülüyor hepimiz farkındayız hatta ben araştırıcam teyzecim internetten teknoloji çok ilerledi dedim ama yüzünden düşen bin parça sanmıyorum keşke dedi ama olmuyor tüp bebekte olmamış 28 milyar harcamış kızlar az para değil açıkçası ama sonuç alamamış acaba böyle bir soruna çözüm bulabilirmiyiz tedavisi varmı yada iyi bir doktor tavsiyesi olan bu konularda bir bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun bursada oturuyoruz lütfen yardımmmm !!!!!senağlamasenağlama:enbuyukkk:

Öncelikle geçmiş olsun. Benim rahimimdede sorun vardı. Ben çok iyi bir doktor buldum. Ameliyatımı çok iyi yaptı. Artık rahatlıkla hamile kalabileceğimi söyledi. Oun hakkında çok iyi şeyler duydum hatta muayenehansine gelen herkes çok memmundu. Ben ne zaman doktor arayan birini görsem öneriyorum bu doktoru. Yalnız İstanbulda. İnfertilite ve rahim sorunları üzerine özellikle çalışor.

sağol ama teyzemin şeyle sorunu rahim kanalları saç teli kadarmış gittiği doktorlar olmaz demiş kimi olur demiş olmamış ayrıca rahimide küçük yaşı da 38 yani bu rahim genişletme yada kanalları genişletme gibi bişiler yapılabilirmi ? benim bilgim yok dar olduğu için tüp bebekte olmuyormuş yani tüp bebeğin tutmasını bırakın teyzeme kanalları ve rahminden dolayı olmuyormuş ama teknoloji ilerledi
inşallah bi çaresini buluruz burdan

Öncelikle geçmiş olsun. Benim rahimimdede sorun vardı. Ben çok iyi bir doktor buldum. Ameliyatımı çok iyi yaptı. Artık rahatlıkla hamile kalabileceğimi söyledi. Oun hakkında çok iyi şeyler duydum hatta muayenehansine gelen herkes çok memmundu. Ben ne zaman doktor arayan birini görsem öneriyorum bu doktoru. Yalnız İstanbulda. İnfertilite ve rahim sorunları üzerine özellikle çalışor.

zeyhat çım seninde darmıydı kanalların ve rahmin küçükmüydü eğer doktorun buna çare bulduysa açık adresini ve doktor ismi vb ayrınbtıları yazarsan memnum olurum :enbuyukkk:

zaten benimde rahimde sorun vardı. Eğeer ameliyatım iyi yapılmazsa doğurganlığım tamamen bitebilirdi. Banada önce rahim ameliyatı yaptılar ondan sonraki aşama bebek.

açık adresini yazabilirmisin doktorunun bende teyzemi yönlendiricem kadıncağız çevresindeki çocukları severek yetinebiliyor sadecesenağlama

Benim rahimde rahimi ortadan ikiye bölen bir parça vardı. Hamile kalmam çok zor kalsamda düşecekti. Çünkü bebek rahmin yarısında yerleşecekti. Ayrıca doktorum tüplerime falanda baktı onlarda sorun görmedi bunlar için birşeye gerek yok dedi iyiymiş demmeki yapılabilior. Ayrıca rahmin hacmini büyüten operasyonlar var. u doktor zaten tüp bbek değil böyle rahim sorunları üzerine çalışıyor.

bide gerçekten kesin sonuç verirmi bizim için bu çok önemli artık bi çocuğu olmasından öyle umudunu kestiki kadıncağız bursada gittiği doktorlar çocuğunun olması imkansız demiş o kadar tedaviden sonra yapılcak bişi yok demişlersenağlamasenağlama

Çiftehavuzlar kadıköyde.

Adı. Prof. Dr. Fatih DURMUŞOĞLU

Hatta web siteside var. Ayrıca internetten araştırabilirsinde çok iyi şeyler göreveksin.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx. Ben sana bu adamı gerçekten tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
teyzemin normal yollarla hamile kalması imkansız demiş doktor tüp bebekte olmaş demişler kanalları saç teli kadar peki kanallarıda genişletebiliyorlar mı ?

Canım bu sana tavsiye edebileceğim bir doktor. Gerçekten iyi bir doktor. Ama görünmesi lazım. Ama bu adam işin piri yani. Yapılacak bir şey varsa emin ol en iyisini yapar.

Rahmi genişllettiklerini biliyorum ama kanalları bilmiyorum canım üzülmeyin ne olur herşeyin bir çaresi var ama bu adama gitmekte fayda var. Bence önce adama tel açın. Bursadayız böyle bir sorunumz var eğer çaresi varsa gelmek istiyoruz diye ön bir görüşme yapın. Ona göre geleceğiz dersiniz.

umarım bir sonuç alırız çok sağol ilgilendiğin için artık bu senin tavsiye ettiğin doktor son umudumuz olucak umarım teyzem bebeğine kavuşuruz o kadar istiyoruz ki

İnşallah canım web sitesini silinmiş yasakmış ama sen google yazarsan fatih durmuşoğlu diye iletişim bilgilerini bulabilirsin. Çok merak ettim görüşmeden sonra benim ziyaretçi mesajıma yaz inşallah iyi haberler alırsınız.

benim bu konuda yardımım olmayacxak ama benimde senden yardım isteyebilirmiyim ben kadınlar kulubüne çok yeniyim ve daha nasıl bir site olduğunu çözmeye çalışıyorum çözebilirsem tabiii bana yardımcxı olabilirmisiniz birde 50 mesaj yazmam lazımmış nerden yazacam hiç bir bilgim yok yardımxcı olursan sevinirim

aa bak adamın web sitesinde cebide varmış çoğu zaman ameliyatta kapalı olabiliyor sıkça ararsan direkt kendine ulaşabilirsin. web sitesini bulursun tamamdır.

ebru-dede şu anki yazdığın mesaj gibi toplam 50 mesaj yolladığında sende sorunların veya açmak isteğin konu hakkında başlık açabilirsin. Bu arkadaşın açtığı başlık gibi. Tabi konuyla alakalı yerlere açman gerek.

zeyhatcım bişi daha sorucam yada ilgilenen arkadaşlar teyzem kısa bir süre önce menapoza girmiş rahatsızlığıda seninkisine benziyor zeyhat onunda rahimi ikiye bölünükmüş fakat kanallarıda saç teli kadar yaa bi fark o var aradım teyzemi sevindi ben menopoza girdim dedi bu şekilde bi çözüm bulabilirmiyiz menopoza girmiş bir insan doğum yapamaz diye biliyoprum sizin bilginiz varsa lütfen paylaşın

canım yok ben menopoza girmedim henüz 25 yaşındayım. En güzeli doktoru arayın o sizi eminim yönlendirir. Benim rahmimide ortadan ikiye bölen doku vardı. Ama bunu ameliyatla alıyorlar niye teyzeninkini almamışlar. Bence hmen doktora ulaşmaya çalışın. En güzeli cevabı o verebilir.

Back
X