Lütfen yardım, adetim 4 gün geçti.

ebruu05

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2015
779
1.043
113
42
kızlar, öncelikle herkese selam. Adetim 4 gün geçti bu sabah test yaptım negatif çıktı. Adet de olmadım, testin negatif olması canımı sıktı. Tam umutlanıyorum Bebek var diye, teste göre yok aynı durumu yaşayan varsa lütfen yardım edin akıl verin. Kan tahlili diyeceksiniz de yaşadığım yerde yapılmıyor, il merkezi de uzak. Aynı durumu yaşayıp da hamile çıkan var mı? Test yanılıyor olabilir mi?

test tabi ki yanılıyor olabilir,sabah idrarıyla tekrarlayın..bir de bugünkü testi de 1-2 saat sonra tekrar gözlemleyin.ben de adete 4 gün kala silik çıkmıştı beklemiş test ile.

test tabi ki yanılıyor olabilir,sabah idrarıyla tekrarlayın..bir de bugünkü testi de 1-2 saat sonra tekrar gözlemleyin.ben de adete 4 gün kala silik çıkmıştı beklemiş test ile.
Cevabınız için teşekkür ederim. Çok heyecanlı ve stresliyim testi negatif görünce çok üzüldüm hemen attım bir daha görmemek için. Bir daha da yapamıyorum korkudan, daha test var elimde. Bi tarafım tekrar et diyor bir tarafım bekle diyor. Durmadan lavaboya gidiyorum bir şey var mı diye. Çok zorlu bir bekleme Allahım Bebek isteyen herkese nasip etsin.

testte sıkıntı olabilir tekrar deneyin :) inşallah güzel haberler alırsınız

Kimyasal gebelik olabilir teste çıkmıyor iki kez yaşadım ben kan testinde çıkıyo bir hafta sonra hasta oldum ikisindede inşallah senin sağlıklı gebeliktir geç döllenme de olabilir

Canim benim de suan 6 gun geciyor adetten 1 gun sora test yaptm negatif cikti ve adetin gelmesini bekliyorum ikinci bir testi yapmayi dusunmuyorm gene olumsuz olur diye ama baktm ki daha da gelmiyor ozaman kan testine gidebilirim

Kimyasal gebelik olabilir teste çıkmıyor iki kez yaşadım ben kan testinde çıkıyo bir hafta sonra hasta oldum ikisindede inşallah senin sağlıklı gebeliktir geç döllenme de olabilir
Evet çok okudum burda kimyasal gebeliği. Onu ancak doktora giderek öğrenebilirim değil mi? İnşallah sağlıklı gebelik olur. Sen kimyasaldan sonra tekrar gebe kaldın mı yoksa beklemede misin?

Evet çok okudum burda kimyasal gebeliği. Onu ancak doktora giderek öğrenebilirim değil mi? İnşallah sağlıklı gebelik olur. Sen kimyasaldan sonra tekrar gebe kaldın mı yoksa beklemede misin?
Bnde kimyasal yasadim testimde pozitifti

Canim benim de suan 6 gun geciyor adetten 1 gun sora test yaptm negatif cikti ve adetin gelmesini bekliyorum ikinci bir testi yapmayi dusunmuyorm gene olumsuz olur diye ama baktm ki daha da gelmiyor ozaman kan testine gidebilirim
Ben de 1 gün geçtikten sonra test yapmıştım canım, negatifti. Dün bütün gün sabrettim yarın adet olmazsam yaparım test diye. Sabah adeti görmeyince ilk idrarla test yaptım yine negatif. İdrarda daha geç çıkma durumu var mıdır acaba? Kan testiyle kesin sonucu alabilirim sanki de şu an imkanım yok malesef bekleyecem sıkıntıyla. Allahım isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin. Belirsizlik kötü.

Ilk kimyasal sonra dış gebelik sonra yine kimyasal sonra normal gebelik ve şimdi bir kızım var dört aylık rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ilk kimyasal sonra dış gebelik sonra yine kimyasal sonra normal gebelik ve şimdi bir kızım var dört aylık rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ooo maşallah çok sevindim canım, Allah bağışlasın. Sağlıcakla büyütürsün inşallah. Bizlere de dua et...

Bir şey soracam bir de. Kimyasal gebelikte de adet olacakmış gibi hafif bir sancı falan yaşadın mı? Normalde adet olacağım Zaman daha şiddetli bir ağrım olurdu, şimdi de var da hafif hafif. Heralde oldum diyorum lavaboya gidiyorum, yok. Bebek haberinden ziyade var mı yok mu anlayamamak sıkıyor canımı.

Hasta olacakmış gibi his oluyor du bide bel ağrısı göğüste şişme ve ağrı olmuştu bende

Ben 2 ay önce tam 18 gün gecikmeli adet oldum. Doktora gittim bir şey yok. Hormon tahlili de yaptırdım. Sonra da adet oldum zaten. Stres v.s etki ediyor

Ben 2 ay önce tam 18 gün gecikmeli adet oldum. Doktora gittim bir şey yok. Hormon tahlili de yaptırdım. Sonra da adet oldum zaten. Stres v.s etki ediyor
Evet stres etkiliyor malesef de stres yaşamadım aslında. Ama ister istemez bebek düşüncesi olduğundan vücudum da böyle tepki veriyor olabilir. Umarım beklentim boşa olmaz. Canım sıkılıyor, konsantre olamıyorum yapacağım işlere. İçimden ağlamak geliyor, eşim bir terslik olduğunu düşünür de üzülür diye ağlayamıyorum

Canim canını sıkma. Olacağı varsa olur olmuyorsa da hayırlısı budur. Sen elinden geleni yap sonra tevekkül et. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Dur bakalım acele etme. Varsa bir kaç güne belli olur

Canim canını sıkma. Olacağı varsa olur olmuyorsa da hayırlısı budur. Sen elinden geleni yap sonra tevekkül et. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Dur bakalım acele etme. Varsa bir kaç güne belli olur
Teşekkür ederim canım, Allah razı olsun. Allah en iyisini bilir tabi ki ama beklenti ve belirsizlik sıkıcı. Eşim de umut edip sonra Bebek yoksa üzülmesin diye ona da söyleyemedim daha şüphelendiğimi. Kesinleşsin sürpriz yapayım diyordum. O yüzden kimseye anlatamıyorum içimdekileri, burayla paylaşıyorum. İnşallah hayırlısı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…