Lütfen yardım, adetim 4 gün geçti.

Aynen canim beklemekte fayda var bunu sana soleyebiliyorum ama kendim uygulayamiyorum insallah guzel sonuclar aliriz ama ben hala adet olucam diye dusunuyorm belki de bu stres bizim gecikmemize sebeb oluyor Allah sonunu hayirli eylesin

Aynen canim beklemekte fayda var bunu sana soleyebiliyorum ama kendim uygulayamiyorum insallah guzel sonuclar aliriz ama ben hala adet olucam diye dusunuyorm belki de bu stres bizim gecikmemize sebeb oluyor Allah sonunu hayirli eylesin
Aynen öyle, sabırla bekleyecez. Ben de adet olacam diye bekliyorum da ümit de ediyorum bir taraftan. Geciktikçe de ümidim artıyor, daha çok üzülecem diye korkuyorum. Allah hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah. Sana da bana da tüm bekleyenlere de

Amin cnm insallah Allah yardimicimiz olsun

Kızlar malesef adet oldum ben 5 gün gecikince umudum artmıştı kötü oldum. Bi taraftan da belirsizlikten iyidir diyorum. Allahım hayırlısını nasip etsin.

Kızlar malesef adet oldum ben 5 gün gecikince umudum artmıştı kötü oldum. Bi taraftan da belirsizlikten iyidir diyorum. Allahım hayırlısını nasip etsin.
Suan bende adet oldum canm bugun adetim bitmesi gerekiyoken daha yeni basladi

Suan bende adet oldum canm bugun adetim bitmesi gerekiyoken daha yeni basladi
Böyle durumlarda psikolojik olarak yıpranıyoruz malesef. Dua edicez, Allah'a sığınacaz. Rabbim bizlere de tüm isteyenlere de bebiş nasip eder inşallah. Sağlam durmaya çalışıyorum da çok üzüldüm bu defa. İlk kez 5 gün kadar gecikmiştim

Ben normalde iliskide korunuyodum korundugum da adetim zamaninda oluyodu bu ay korunmasiz iliski oldu adetimde gecikince acaba mi dedim hersey stresten

canm aynı şeyi geçen ay ben yaşadım okadar umitlenmistimki hatta adetimin üstünden 5 gün gecti 3 tane teste yaptım birini günüme 3 gün kala birini günümden 3 gün sonra diğerinde 5. Gun yaptım hepsi negatif çıktı zaten akşama adet oldum ilk 2 gün çamur gibi geldi sohradan kan a döndü şimdide bekliyorum inşallah tutmuştur hafif kasik ağrılarım var bide goguslerim haswaslasti inşallah vardir bebiş yani bende böyle olmuştu adetime 9 gün var bakalım hayirlisi

Canım, inşallah tutunmuştur bu ay sana bebeğin. Benim de bugün 5.günümdü sabah kalktım test yaptım yine negatif. İlk defa bu kadar gecikmişti, kan testi yaptırayım diye düşünürken o çamur dediğin şeyle karşılaştım. Zaten anladım adetin başladığını çok zor oldu bu defa adetle karşılaşmam, sebepsiz ağladım durdum bütün akşam. Hatta şimdi de ağlıyorum, eşim durumu bilmiyor neyin var diye soruyor. Ben de yok bişey duygusallaştım diyorum, yazık o da şaşkın. Üzülmeyeyim Allah hayırlı zamanda verir inşallah diyorum da gözyaşları otomatik geliyor, bırakmıyor beni İnşallah sen bebeğine kavuşursun. Rabbim yardım etsin

Amin canm benim çok sagol allahım seninde gözyaşlarının hatırına sana veririm bebiş inşallah allahım senide sevindirir inşallah canm ağlama üzülme kıyamam ya bende umutluyum bu ay ama biyandanda yine adet olurmuyum acaba diye üzülüyorum inşallah olmam da bebiş olur allahım nolur olmuştur inşallah bu ay hayirlisiyla inşallah sende sevinirsin canm o güzel haberi alirsin

benim 1 hafta olacak neredeyse kahverengi lekelenmem devam ediyor kan testi negatif idrar testi negatif adetim 1 gün geçti. geçen hafta yaptırmıştım kan testini

İnşallah canım yaa, inşallah sen bu ay alırsın miniğinin varlığının haberini. Benim bu kadar üzülmemin nedeni ilk defa bu kadar geçince adetim var diye çok umutlandım, sonrasında olumsuz olunca üzüldüm. Eşime de söylememiştim adetin geçtiğini kendi içimde yaşadım hep. O yüzden sarsıldım sanırım. Ağlama da kendiliğinden geliyo, sarsıldığım için galiba. Arada bir televizyona dalıyordum sonra tekrar ağlama geliyordu. Şimdi daha iyiyim de göz kapaklarım şişlikten Kocaman olmuş. Dua ettim sana, inşallah güzel haberler alırsın. Buraya da yazarsın. Allah hayırlısını versin.

benim 1 hafta olacak neredeyse kahverengi lekelenmem devam ediyor kan testi negatif idrar testi negatif adetim 1 gün geçti. geçen hafta yaptırmıştım kan testini
Adetin bir gün geçtiyse bence daha erken canım, kan testi için de erken. İnşallah hamilesindir, öğrenirsin birkaç gün içinde. Allahım yardımcın olsun. Bu duygular ve bekleyiş çok farklı. Ancak yaşayan bilir.

inşallah çıkar

Kızlar cevap verebilir misiniz. Adetim 5 gün geçmişti dün kahverengi lekelenme oldu ben de adet başlangıcı diye düşündüm çok üzüldüm bu ay da olmadı diye. Ancak dünkü kahverengi lekeden başka bugün bir şey görmedim. Yine test yaptım evde malesef negatif çıktı. Ama ne kahverengi ne de kırmızı adet yok. Sizce ne yapmam lazım. Kan testi yaptırayım diyorum da onda da negatif çıkar korkusu var. Bi cesaret verin nolur, testte negatif olmasına rağmen hamile olabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…