Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lütfen yardım Ameliyattan sonra yüze kısa kalan burun
Bende ilk başta öyle görüyordum burmumu, şimdi 9.aydayım gitgide daha iyi görünüyor artık rahatsız etmiyor herhalde uzadı biraz şiş inince. Ama yeterli olmazsa dolgu düşünüyorum
Bende ilk başta öyle görüyordum burmumu, şimdi 9.aydayım gitgide daha iyi görünüyor artık rahatsız etmiyor herhalde uzadı biraz şiş inince. Ama yeterli olmazsa dolgu düşünüyorum
Bence deri yerine oturduğu için burnun hatları ortaya çıkıyor , ilk aylarda küçğk ve yuvarlak görünürken, sonra köşeleniyor ve rahatsız edici yuvarlaklığı gittiği için gözünüze çok küçük gelmemeye başlıyor
Bence deri yerine oturduğu için burnun hatları ortaya çıkıyor , ilk aylarda küçğk ve yuvarlak görünürken, sonra köşeleniyor ve rahatsız edici yuvarlaklığı gittiği için gözünüze çok küçük gelmemeye başlıyor
Benim burnun küçüklüğünden ziyade çok rahatsız olduğum şey mimikler.. derim sanki eskisi gibi değil dudağımın içi şiş ve eski gülüşüme artık benzemeye başlasa da sanki hala eskisi gibi değil, dudağım çekiyor hala zaten.. Herhalde sadece burun değil onun etrafı da şiş olsa gerek ki bu kadar fark var bence.. fikri olan var mı?
İnsan bir şekilde buna bulaşıyor ama sonucu bence güzel bile olsa asla eskisi gibi olmuyor, onun yerini tutmuyor. Çok zor bir durum. Ayrıca şuan herkes doğallıktan yana herkes kusurların insana karakter kattığını düşünüyor. İlerde belki de daha da pişman olacağız eskiye dönüş olsa keşke. Üzgünüm