2 bucuk aylık canım delircem cok üzülüyorum birileride sütten kesilecek cocuklar öyle yapar diyorlar üzülüyorum daha cok küçük..Kaç aylık olduğunu yazmamışsın cnm
2 bucuk aylık canım delircem cok üzülüyorum birileride sütten kesilecek cocuklar öyle yapar diyorlar üzülüyorum daha cok küçük..
göğsümün ucuda pek yok zaten doğduğunda bu yuzden problem yasamıstık ama sonra duzelmişti acaba o yuzdende olabilir mi?Yok artık !
Neyse canım yok sütten kesilme falan. Çocuk onu gazdan yapar. Gazı var demekki
göğsümün ucuda pek yok zaten doğduğunda bu yuzden problem yasamıstık ama sonra duzelmişti acaba o yuzdende olabilir mi?
saol canım ya cok üzülmüştüm daha cok minik benim sütüme ihtiyacı var ama doymasa emdikden sonra kusmaz heralde...?Yok tatlım gazdır yada sütün azdır. Kilo alımı nasıl gelişimi falan? Doymuyo da olabilir. Ama bırakmaz kim k....dan uydurduysaBol sıvı hoşaf moşaf süt yspan ama gaz yapmayan şeyler tüket
saol canım ya cok üzülmüştüm daha cok minik benim sütüme ihtiyacı var ama doymasa emdikden sonra kusmaz heralde...?
teşekkür ederim canım cok saolun..:)Aynen. 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı anason 1 tatlı kaşığı rezene. Su kaynamaya başlar gibi olunca içine at 3-5 dakika kaynat. Enjektörle 10 cc kadar günlük içir kalanı da sen iç. İnanılmaz gaz çıkartıyolar hem de anason uyku getiriyo güzelce uyuyo bebevikler
Benim bebeğim de iki aylık. Benimkide savaşıyor hatta yapabilse ayaklanacak gibi. Ama ben biliyorum farkettim ki göğsümde süt azalinca yapıyor böyle. Öbür türlü göğsüm dolu dolu olunca sıkıntı yok. Hatta öyle savasinca ben göğsüme üstten üstten masaj yapıyorum diger elimle. Zorlaninca eşim göğsüme masaj yapıyor aşağı doğru o zaman bebeğim susuyor güzel güzel emiyor. Ama burda öğrendim demek gazdan da oluyormuş.merhaba kızlar bebeğim 2 3 gündür akşam yatmadan önce emerken mememle kavga ediyor ilk süt güzel akınca problem yok ama arkadaki sütü emiyrmu yoksa eriniyorda dolu mu gelsin iistiyor bilmiyorum acaba sütten mi kesilecek veya sütüm mü yetmiyor gelmiyormu süt sizce..? lütfen yardım....
benimde bebegim 50 gunluk memeyle cok savasiyo gaz sandik ilk basta ama bugun dilinin bagli oldugunu gorduk genelde memeyle savasmasi oyuzden oluyormus sendebi bak istersenmerhaba kızlar bebeğim 2 3 gündür akşam yatmadan önce emerken mememle kavga ediyor ilk süt güzel akınca problem yok ama arkadaki sütü emiyrmu yoksa eriniyorda dolu mu gelsin iistiyor bilmiyorum acaba sütten mi kesilecek veya sütüm mü yetmiyor gelmiyormu süt sizce..? lütfen yardım....
anlamadı nasıl dili bağlıymışşş...?benimde bebegim 50 gunluk memeyle cok savasiyo gaz sandik ilk basta ama bugun dilinin bagli oldugunu gorduk genelde memeyle savasmasi oyuzden oluyormus sendebi bak istersen
biizimkide azalınca yapıyor heralde yaa o dolu olduğunda emiyor dedeiğin gibi burda duydukdan sonra farkettim gercekten gazı oluncada yapıyor..:)Benim bebeğim de iki aylık. Benimkide savaşıyor hatta yapabilse ayaklanacak gibi. Ama ben biliyorum farkettim ki göğsümde süt azalinca yapıyor böyle. Öbür türlü göğsüm dolu dolu olunca sıkıntı yok. Hatta öyle savasinca ben göğsüme üstten üstten masaj yapıyorum diger elimle. Zorlaninca eşim göğsüme masaj yapıyor aşağı doğru o zaman bebeğim susuyor güzel güzel emiyor. Ama burda öğrendim demek gazdan da oluyormuş.
dil bagi yani dilini diaari cikaramiyo kizim.cikarmaya calisinca dilinin ortasi cukurlasiyo yan taraflari sivrilesiyo anlatabildimmi bilmiyorum.dilimizin altindaki iplik gibi sey varya o cok on tarafta.oyuzden memeyi tutmakta cok zorlaniyoanlamadı nasıl dili bağlıymışşş...?
aaa ilk dfa duydum gecmiş olsun canım umarım atlatmışsınızdır bizim durumu ben cözdum süt az gelince ve gaz girince oluyo genelde diğer durumlarda iyi bugun daha iyidi aman dilimi ısırıyım ..:)dil bagi yani dilini diaari cikaramiyo kizim.cikarmaya calisinca dilinin ortasi cukurlasiyo yan taraflari sivrilesiyo anlatabildimmi bilmiyorum.dilimizin altindaki iplik gibi sey varya o cok on tarafta.oyuzden memeyi tutmakta cok zorlaniyo
tesekkur ederm cnm :) sizin durumunuzunda iyi olmasina sevindim :)aaa ilk dfa duydum gecmiş olsun canım umarım atlatmışsınızdır bizim durumu ben cözdum süt az gelince ve gaz girince oluyo genelde diğer durumlarda iyi bugun daha iyidi aman dilimi ısırıyım ..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?