Bebek Beslenmesi lütfen yardım anneler bebişim mememle savaşıyor neden?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

burc92

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
88
0
18
merhaba kızlar bebeğim 2 3 gündür akşam yatmadan önce emerken mememle kavga ediyor ilk süt güzel akınca problem yok ama arkadaki sütü emiyrmu yoksa eriniyorda dolu mu gelsin iistiyor bilmiyorum acaba sütten mi kesilecek veya sütüm mü yetmiyor gelmiyormu süt sizce..? lütfen yardım....

2 bucuk aylık canım delircem cok üzülüyorum birileride sütten kesilecek cocuklar öyle yapar diyorlar üzülüyorum daha cok küçük..

Yok artık !
Neyse canım yok sütten kesilme falan. Çocuk onu gazdan yapar. Gazı var demekki

Yok artık !
Neyse canım yok sütten kesilme falan. Çocuk onu gazdan yapar. Gazı var demekki
göğsümün ucuda pek yok zaten doğduğunda bu yuzden problem yasamıstık ama sonra duzelmişti acaba o yuzdende olabilir mi?

göğsümün ucuda pek yok zaten doğduğunda bu yuzden problem yasamıstık ama sonra duzelmişti acaba o yuzdende olabilir mi?

Yok tatlım gazdır yada sütün azdır. Kilo alımı nasıl gelişimi falan? Doymuyo da olabilir. Ama bırakmaz kim k....dan uydurduysa Bol sıvı hoşaf moşaf süt yspan ama gaz yapmayan şeyler tüket

Yok tatlım gazdır yada sütün azdır. Kilo alımı nasıl gelişimi falan? Doymuyo da olabilir. Ama bırakmaz kim k....dan uydurduysa Bol sıvı hoşaf moşaf süt yspan ama gaz yapmayan şeyler tüket
saol canım ya cok üzülmüştüm daha cok minik benim sütüme ihtiyacı var ama doymasa emdikden sonra kusmaz heralde...?

saol canım ya cok üzülmüştüm daha cok minik benim sütüme ihtiyacı var ama doymasa emdikden sonra kusmaz heralde...?

Aynen. 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı anason 1 tatlı kaşığı rezene. Su kaynamaya başlar gibi olunca içine at 3-5 dakika kaynat. Enjektörle 10 cc kadar günlük içir kalanı da sen iç. İnanılmaz gaz çıkartıyolar hem de anason uyku getiriyo güzelce uyuyo bebevikler

teşekkür ederim canım cok saolun..:)

Benimde kizim 3 aylikken 1 aydan fazla ayni sekilde emdi.ilk sutu emip sonrasında memeyle kavga edip birakiyordu.cok sukur kesilmedi sutten.bunun bircok sebebi olabilir.evet gazdan kaynaklanabilir.ama gazdan ise bunu bilirsin.ben su sekilde yendim zorlamadan siklikla memeyi verdim. Emmeyi unutmamasi icin.ama zorlayip iyice sinir etmedim.karanlik bir odada mumkunse hep ayni noktada emzirin.(mesela yatagim hep ayni köşesi) sutunuzun lezzetide degismis olabilir.doktorum aromatik yiyecekler baharat tuketme demisti.bol bol meyve yiyin sutunuzun lezzeti artar.siz vazgeçmeyin emzirin inanin tekrar baslayacaktir.

Benim bebeğim de iki aylık. Benimkide savaşıyor hatta yapabilse ayaklanacak gibi. Ama ben biliyorum farkettim ki göğsümde süt azalinca yapıyor böyle. Öbür türlü göğsüm dolu dolu olunca sıkıntı yok. Hatta öyle savasinca ben göğsüme üstten üstten masaj yapıyorum diger elimle. Zorlaninca eşim göğsüme masaj yapıyor aşağı doğru o zaman bebeğim susuyor güzel güzel emiyor. Ama burda öğrendim demek gazdan da oluyormuş.

benimde bebegim 50 gunluk memeyle cok savasiyo gaz sandik ilk basta ama bugun dilinin bagli oldugunu gorduk genelde memeyle savasmasi oyuzden oluyormus sendebi bak istersen

biizimkide azalınca yapıyor heralde yaa o dolu olduğunda emiyor dedeiğin gibi burda duydukdan sonra farkettim gercekten gazı oluncada yapıyor..:)

anlamadı nasıl dili bağlıymışşş...?
dil bagi yani dilini diaari cikaramiyo kizim.cikarmaya calisinca dilinin ortasi cukurlasiyo yan taraflari sivrilesiyo anlatabildimmi bilmiyorum.dilimizin altindaki iplik gibi sey varya o cok on tarafta.oyuzden memeyi tutmakta cok zorlaniyo

dil bagi yani dilini diaari cikaramiyo kizim.cikarmaya calisinca dilinin ortasi cukurlasiyo yan taraflari sivrilesiyo anlatabildimmi bilmiyorum.dilimizin altindaki iplik gibi sey varya o cok on tarafta.oyuzden memeyi tutmakta cok zorlaniyo
aaa ilk dfa duydum gecmiş olsun canım umarım atlatmışsınızdır bizim durumu ben cözdum süt az gelince ve gaz girince oluyo genelde diğer durumlarda iyi bugun daha iyidi aman dilimi ısırıyım ..:)

aaa ilk dfa duydum gecmiş olsun canım umarım atlatmışsınızdır bizim durumu ben cözdum süt az gelince ve gaz girince oluyo genelde diğer durumlarda iyi bugun daha iyidi aman dilimi ısırıyım ..:)
tesekkur ederm cnm :) sizin durumunuzunda iyi olmasina sevindim :)

ilk önce sütün fazlasıyla geliyor
emdikçe azaldıgından kızıyordur
bolca sıvı tüket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…