Bebek Beslenmesi lütfen yardım anneler bebişim mememle savaşıyor neden?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Aynı şeyi ben de yaşadım. Gazla ilgisi yok. Bebeğiniz büyüdüğü için artık daha fazla süt istiyor, ve sizinki az geliyor olabilir. Bebek ilk hızlı akıştan sonra, sütün akışı azalınca, memeyi çekiştirmeye başlıyor, sinirleniyor, kendini yay gibi geriye atıyor, resmen savaşıyor. Sütten kesilecek anlamına gelmez, sakın panik yapmayın. Sütünüzü emzirdikten biraz sonra sağarak arttırabilirsiniz. Yiyip içtiklerinizden ziyade en çok sütünüzü arttıran şey sütü sağmak. Sık sık emzirin, sakın vazgeçmeyin, ben tamamen pompaya dönmek zorunda kaldım, çok çektim, pompalamak çok zor ve uğraştıran birşey. Sütünüzün artması için daha sık emzirinv e pompalayın.

kusmak gerçekten doyduğundan mi?benim bebeğim de kusuyor ama doymuyor gibi de geliyor..

2 bucuk aylık canım delircem cok üzülüyorum birileride sütten kesilecek cocuklar öyle yapar diyorlar üzülüyorum daha cok küçük..
bizim kide aynı durumdaydı doymuyor süt gelmiyor diyorduk. drumuz sunu tavsiye etti 1-2 damla multitab damla emziğe damlat ver sakinleşir dedi uyguladık başarılı olduk birde hergün yıkamak çok sakinleştiriyor alt değiştir banyo yaptır ve emzir huzurlu uyku böyle oluyor çoğunlukla

aynı şeyi bende yaşıyorum ve sebebini çok merak ediyorum. önce emiyor lık lık sonra memeden geri çekiliyor bi daha emiyor çekiliyor bi daha emiyor savaşıyor resmen. o esnada göğsümü sıktığımda süt de oluyor aslında. neden acaba çok üzülüyorum mama vermek zorunda kalıyorum :(

merhaba kızlar bebeğim 2 3 gündür akşam yatmadan önce emerken mememle kavga ediyor ilk süt güzel akınca problem yok ama arkadaki sütü emiyrmu yoksa eriniyorda dolu mu gelsin iistiyor bilmiyorum acaba sütten mi kesilecek veya sütüm mü yetmiyor gelmiyormu süt sizce..? lütfen yardım....
kaç aylık ki

göğsümün ucuda pek yok zaten doğduğunda bu yuzden problem yasamıstık ama sonra duzelmişti acaba o yuzdende olabilir mi?
Canım benim de mememin ucu yoktu ama süt sağma aletiyle sağdım sürekli ve biraz büyüdü. Bebeğim 2 ay 1 haftalık ve 1 ay bitince emmeye başladı. Mama da veriyorum mecburen ama mamadan önce de sonra da hep meme istiyor.
Her uyandığında meme ver o zaman ucu biraz toparlanır.

bnmde ole oluyodu 2 aylıkken bebegım. dılınde pamukcuk varmı ona bak. bebek emerken gogsunu ustten aşşagı dogru sıkıyomuş gibi yap.gazdanda olur. bıde gezdırerek emzır o bende baya ıse yaradı.tepınsın dursun cok kızarsa al pışpışle sora gene memeye koy.emmeye dvm eder. emzır sık sık.sutum az mı bılmem ne mi deme.

Back
X