Lütfen yardım.... Ben çok sıkıldım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kibele80
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tahmin ettim canım.senden bunun intikamını alıyorsun eşinden.oh sen hiç bir şey paylaşma yardım etme ben bir de senin keyfini yapayım diye düşünüyorsun aslında bunu biliçli yapmıyorsun.sende eşinden böyle intikam alıyorsun.
eşine bunu söylesen yoruluyorum .yorgunlıuktan gözüm bir şey görmüyor diye......

sen eşini karşına alıp ciddi anlamda bir konuş bakalım.anlat bize anlattıklarını.üzüntünü.sıkıntılarını.sorumluluklarını.sen her şeyi yaparsan o sorumluluklarını bilmez ki.biz de yapıyoruz çoğu zaman bunları ama,sen konuş bir eşinle ama üzüntünü anlat.belki farkında değildir yaptıklarının seni ne kadar üzdüğünü.hatırlat sen bir.

keşke anlasa ne yapmış olursam olayım yatağa gitmeliyim onun mantığına göre.çok kızıyorum bu duruma,kendimi çok kötü hissediyorum

Bu kadar sorumluluğu tek başına almamak lazım evlilikte
Çocuksa oda bakacak, yemekse oda hazırlayacak
Sende çalışan birisin
Yok öyle kadın yapsın ben yatıyım, gecede bişeyler istiyim
Irgatlar bile daha rahattır... :bbo:
Alıştırmışsın demek ki, gerci eşin biraz beceriksizse mecburen alıştırmışsındır.

inan sadece 2 gün sürüyor hepsi o.adam değişmiyorum bu beklenti konusunda ne yapacağımı bilemiyorum.bi tek başımayım derdimi anlatacak kimsem de yoktu şimdi sizler varsınız çok sağolun:1hug:

Sen biraz onu rahata alıştırmışsın herşeyi yaparak........................

yapmayacam hiçbirşey dediğim çok oldu.mesala pazar günü evde ekmek yok saat olmuş 10 kalk ekmek al su al kahvaltı hazırlacağım kız acıktı dedim.tamam dedi. saat oldu 12 hala ekmek yok ve yatıyor kız açıktım diyor ne yapayım:1no2:

Sende kızına kadar ekmek al.ıçerde yedir.Oda kalkınca sofrada ekmek sorunca evde ekmek
yok de.Gitsin alsın gelsin,yada yemesin aç kalsın..................................................

aşk kırıntısı 6 haftalık hamile değilim.adet döneminden 7 gün geçti bende bişey yok.hah bak bu bile umrunda olmadı sormadı,dr git demedi ne yapayım

Canım kusura bakma, başka bir arkadaşla karıştırdım.
Bazı erkekler çok vurdumduymaz oluyorlar, öncedende böylemiydi yeni evliyken?

zor bir durum bu.bu yıllarca böyle sürerse yani tek taraflı.
inanki canım psikolojini bozar.daha da uzaklaşırsın

hımmm.peki canım yatmadan önce yapmsanız.yani o söylemeden sen teklif etsen yani sen başlasan ,ozaman belki o saate kalmaz.

canım arkadaşım denedim denemez olaydım.sonradan eee ne oldu niye sen istemiyon artık demeye başladı

yatak odasında bir eşi var sadece.ha bide ailesine giderken

çok zor canım ya.ne diyeyim.bir aile terapistine gitme şansınız yok mu.ikne etsen.

zor bir durum bu.bu yıllarca böyle sürerse yani tek taraflı.
inanki canım psikolojini bozar.daha da uzaklaşırsın

bozuldu zaten kendimi gerçekten çok kötü hissediyorum yatağa girince. aklıma hep başka şeyler geliyor içim sıkılıyor

Anladim, esinin her gun istemesi degil, sadece o konuya gelince esi oldugunu hatirliyor diger zaman ise hiç demeye getirdin galiba
Anliyorum ya bu durum çok zor cunku zaman ilerledikçe psikolojin etkilenecek...
Her gun her aksam her gece diye bir mecburiyet yok ki neden anlamiyor ?
Olmadi diye de niye bi puruz ariyor ?
Bunu esinle konusarak halledebilirsin be gulum baska çare goremiyorum ben

aslında bu kadar istekli birini sen ne cilvelerle parmağında döndürürsün ama her işe sen koşuyormuşsun.. alışmış tabii.. istersen bir de öyle dene..

sadece senin kocan mi tum erkekler boyledir bence esim hep evlilik seks olmadimi bitkisel hayatta yasamaktir bak yani okadar onemli bizler gibi ask sevgi saygi cok sonra siralarda tabi su yonude var seni cok begeniyor arzuluyor sana dokunmadan duramiyor onda heyecan yaratiyorsun demek buda bir kadin olarak cok kotu birsey sayilmaz degil mi ama yinede rahatsizsan konusmayi dene

ben neden vericek bi akıl bulamadım.. kitlendim resmen

kendini biraz saklasan dicem bu sefer yapmıyosunuz diye huzursuzluk çıkıcak, tartışıcaksınız

saklamasan birlikte olsan çenesi kapansa senin duyguların hissettiklerin nolucak

aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık.. allah yardımcın olsun canım bir çıkış yolu versin..

canım bizim konuşmalarımızın sonunda küser gider.barışmamız yine yataktır.işte ben bundan çok sıkıldım. bu durumda ben kendimi başka bişey hissediyorum yani ne diyeyim

aslında bu kadar istekli birini sen ne cilvelerle parmağında döndürürsün ama her işe sen koşuyormuşsun.. alışmış tabii.. istersen bir de öyle dene..

doğru bak bunu yapan çok ama bizde olmuyor adamın herşeyinden en son benim haberim olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…