tahmin ettim canım.senden bunun intikamını alıyorsun eşinden.oh sen hiç bir şey paylaşma yardım etme ben bir de senin keyfini yapayım diye düşünüyorsun aslında bunu biliçli yapmıyorsun.sende eşinden böyle intikam alıyorsun.
eşine bunu söylesen yoruluyorum .yorgunlıuktan gözüm bir şey görmüyor diye......
sen eşini karşına alıp ciddi anlamda bir konuş bakalım.anlat bize anlattıklarını.üzüntünü.sıkıntılarını.sorumluluklarını.sen her şeyi yaparsan o sorumluluklarını bilmez ki.biz de yapıyoruz çoğu zaman bunları ama,sen konuş bir eşinle ama üzüntünü anlat.belki farkında değildir yaptıklarının seni ne kadar üzdüğünü.hatırlat sen bir.
Sen biraz onu rahata alıştırmışsın herşeyi yaparak........................
aşk kırıntısı 6 haftalık hamile değilim.adet döneminden 7 gün geçti bende bişey yok.hah bak bu bile umrunda olmadı sormadı,dr git demedi ne yapayım
hımmm.peki canım yatmadan önce yapmsanız.yani o söylemeden sen teklif etsen yani sen başlasan ,ozaman belki o saate kalmaz.
kibele80 arkadaşım bir erkeğin yani eşinin bunu istemesinde hatta hergün istemesinde bir sorun göremedim.isteyiş tarzımı seni üzüyor?yoksa seninle hiç konuşmayıp birşey paylaşmayıp sadece yatak odasına girince bir eşi olduğunu hatırlaması mı? eğer öyleyse haklısın ama diğer türlüyse bunda sorun edecek bişey yok gibi.başka paylaşımlarınız yokmu? yani maddi sıkıntılarınız manevi dertleriniz varda eşiniz sizi dinlemiyormu? sadece yatalım kalkalım evlilik bundan ibaretmi diyor?
zor bir durum bu.bu yıllarca böyle sürerse yani tek taraflı.
inanki canım psikolojini bozar.daha da uzaklaşırsın
çok zor canım ya.ne diyeyim.bir aile terapistine gitme şansınız yok mu.ikne etsen.
Anladim, esinin her gun istemesi degil, sadece o konuya gelince esi oldugunu hatirliyor diger zaman ise hiç demeye getirdin galiba
Anliyorum ya bu durum çok zor cunku zaman ilerledikçe psikolojin etkilenecek...
Her gun her aksam her gece diye bir mecburiyet yok ki neden anlamiyor ?
Olmadi diye de niye bi puruz ariyor ?
Bunu esinle konusarak halledebilirsin be gulum baska çare goremiyorum ben
aslında bu kadar istekli birini sen ne cilvelerle parmağında döndürürsün ama her işe sen koşuyormuşsun.. alışmış tabii.. istersen bir de öyle dene..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?