- Konu Sahibi kibele80
-
Ozaman sen hiçbirşey yapma,sadece onun yatak olayı ile ilgilen................................
valla bööel kocan olduuna şükretne güzel işte adam seni çok istior ve beğeniorki senle hep yatası gelio...
ya tersi ollsaydı dahamı ii olcaktı!? delikafadulden yani seni istemese, seninle az ilişkisi olsa daha kötü olurdu bence...
ama başka dertler dururken o sırf onu düşünüorsa garip durum olurdu çnküü sıkıntılar cinsel isteği azaltırmış bildiim kadarıyla...sen diosun ya hani tek derdi bumu felan die...ama eğer problem yokta sen isteksizsen ozaman ya önsevişmeden memnun diilsin ve sıkılıorsun oyüzden yada başka şeylerden dolayı...
ama eğer sevişmeden memnun diilsen, al eşini karşına ve konuş derim..bööle bööle yapsak daha memnun olurum felan die
bence eğer abartılı dert tasa yoksa, eşinin yaptığı gayet normal ve güzel bişiy...tadını çıkar derimıvır zıvır problemleride kafana takma... herkeste var ıvır zıvır dert...herkes döt dörtlük hayat sürmüo sonuçta
Her erkeğin bir zayıf noktası var.Sizinkininkide yatak.Onu mutlu et bence.Yoksa
dışarı kayar........................................................................
Kendini enerjik hissetki adamcağıza yetesin..............................
Vallaha arkadasim cok haklisin....Bazi arkadaslar ne güzel iste esin seni arzuluyor istiyor bunda ne kötülük var ya tam tersi olsa demis....neden hemen böyle uc noktalara gitmek gerek anlamiyorum.
Herseyin bir orta yolu vardir...tüm iliskiyi yatak odasina baglamak bencede cok sacma...yatakda anlasmak iyi olmak o iliskinin kalitesini belirlemez bana göre...
Bir kadin olarak kendini kullanilmis hissedersin bir zaman sonra...bir obje bir esya gibi...
Tamam cinselik önemli ve evliligin büyük bir parcasidir fakat sorunlari seksle cözmek en azindan biz kadinlar icin mümkün degil....
Bir sekilde tepkini koyman lazim...önce konus esinle bu durumdan rahatsiz oldugnu anlat bu böyle olmaz ben senin sadece yatak arkadasin degil hayat arkadasinim de...ortak bir paydada bulusun.....yoksa bir zaman sonra sen esindende cinselliktende evliligindende sogursun...
Umarim cözersiniz canim ....sevgiler:1hug:
hormonlarınızla ılgılı bırşey olabılır mı adetım de geçıkmış dedınız. yanı bu tarz rahatsızlıklar ınsanı istekssız ve mutsuz yapıyor. treoid yada guatr hastalıgının etkılerı de tıpkı böyle. bırde bu acıdan baksanız. belkı gercekten saglık problemı olabılır. ınsanı içine kapatıyor böyle hastalıklar. bır örçtür derım. eskıden berı sure gelen monotonluk ve eşinin ılgısızlıgı de ayrı bır konu tabı ama senın gıbı acı çeken eşinden az da olsa ılgı bekleyen o kadar cok bayan var kı. sen aslında onunla yatmaktan yorulmamışsın bu ılgının ve ıstegın normal hayatta surmesını de ıstıyorsun. bır gun kahvaltıda saçını okşasa, ellerınden öpse sevgıyle baksa sen de yumuşarsın ve hıçbırşey gözune batmaz. senı anlıyorum :1hug:
bence sen daha istekli davran onu pes ettir..:))
en fazla bir hafta sürer... her akşam istediğini söyle 1-2 ylede bırakma adamın hali kalmasın bak bir daha sesi çıkıyor mu:))
belki eşinizde sorunlarını böyle unutuyordur bilemezsinizki.burda ne kadar çok arkadaşımız var eşinin haftalarca kendine yaklaşmadığını söyleyen.hem insanlar birazda bunun için evlenmiyormu.her gece de istese bence eşinizi bu konuda geri çevirmeyin.
nasıl yani canım? isteksiz isteksiz inan çekilmez.yok ya olmazyasakkelime
yok gülüm yok bir ay devam ettirebildim ne yazık ki:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?