• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım,çok kararsızım:(

baltazar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2009
25
0
86
Çanakkale
Arkadaşlar,5 aydır dunyanın en mutlu kadını iken 3 gundur bunun tam tersı bır ruh halındeyım ve erkek arkadasımı halen cok sevmeme ragmen gormek bıle ıstemıyorum.erkek arkadasımın aılesı şehir dısında ıken başladı ılıskımız ve evlenmeye karar verdık,aılesı geldıgınde onlarda benı bende onları tanıdım ve bol bol vakıt gecırıyorduk hatta bıze ev almak ıstıyorlardı ve hergun ev bakıyorduk.benım aılem de erkek arkadasımı cok sevıyordu ve neredeyse bır aıle olmuştuk bıle fakat aılelerımız henuz tanışmamışlardı ve onları bır araya getırmeye karar verdık.bu bır anlamda da ısteme merasımı olucaktı,sevgılım ve ben cok heyecanlıydık.aılemın musaıt oldugu gunu ve saatı ogrenerek karşı tarafa bunu bıldırdık ve aılem ınanılmaz hazırlıklar yaparak onları beklemeye basladı,o gun gercekten bızım evde herşey eksıksız,aılem guleryuzlu ve çok şıklardı tabı bende dahıl.kız ısteme merasımı ıcın kısacası yok yoktu.saat geldi çattı gelen gıden yok verdıgımız saatten 45 dak sonra sevgılım benı ev numaralarından aradı ve sesı ınanılmaz kotuydu,aılenın işi uzadıgını ama gelıceklerını soyledı.tabı ben bır terslık oldugunu anladım ama bızımkılere bellı de etmemeye calıstım kı yıne cok anlayışlı ve sabırlı bır aılem varmış ki ben uzulmıyım dıye sakın davrandılar ve ınanılmaz olan verdıgımız saatten tam 2 saat 15 dak sonra kapı caldı gercekten rezalettı.yuruyuşe gıder gıbı gıyınmıslerdı ve ellerı kolları boştu,zaten o halde gorunce ben ve aılem şok oldum.işin komık tarafı babam bır rahatsızlık gecırmıstı bır oncekı hafta sankı onu bahane eder gıbı ellerınde bır şişe kolonya ıle geldıler kı bu tam fıyaskoydu.1 saat oturdular ve konular geyıktı bızden hıc bahsedılmedı tabı ben ve aılem cok bozulduk ama bellı etmedık daha da rezalet olanı sevgılımın annesı delı gıbı konuşan kadın agzını açıp bır kelıme etmedı sadece bız geçmiş olsuna gelmiştik fazla kalmıycaz dedı işte o anda bızımkıler zaten şok gecırdı,kadının benı cok sevmedıgını hıssedıyordum ama bu kadarını da beklemezdım dogrusu.tabı burada iş erkek arkadasıma dusuyor.benım ıcın hergun traş olup tertemız gıyınen cıcekler alan adam sakallı gunluk kıyafetle ve elleri boş gelmişti.bu rezalet gunden sonra 2 gun kendısıyle konuşmadım daha sonra acıklama ıstedıgımde basıretının baglandıgını ve bana soyleyemedıgınden bahsettı.sımdılerde sureklı arıyor ve ozur dılıyor ama magdur ve enayı durumda kalan bız olduk .ne yapacagımı bılemıyorum,okuma sabrı gosteren bayanlara teşekkür ederim.

öncelikle merhaba canım yazıyı okudum ilk başlarında herşey güzel sorun ne diye düşündüm sonunu görünce çok şaşırdım gerçekten kabalık etmişler şimdi bu aile seni istiyo mu yoksa istemiyo mu tam anlayamadım ama insan sevince bazı şeyleri görmezden gelemk zorunda kalıyo eğer erkek arkadaşını seviyosan konuşun halledin konuyu tabi bu benim düşüncem yerimseniben bu arada da kendini hiç üzme canım

Canım evet onu çok seviyorum fakat bütün nikah işlemlerımızı tamamladıgımız halde bunun olması gerçekten şok etkısı yarattı bende.o da bana mağlup olmak savaşı kaybetmek değildir dedı ama benım aılem cok tepkılı ve onunla gorusmemı de onaylamıyorlar.annesıne gelınce ılgınç bır kadın ama daha vahım olan erkek arkadaşım da sanırım anneye gobekten bağlı ve haklısın dıyor ne desem.annesıne olan bu durumunu da soyledım cunku yuzune karşı.evdekı eşyalarıma kadar toplamıştım yenı evımıze gececegımız ıcın,şimdi herşey altust oldu.cvbın için tşk ederım.

COK ilginc bir durum gercekten bir terslik oldugu belli ama basiretim bagli benim gibi bahane sacma geldi bana acikcasi sanada ailenede cok büyük kabalik etmisler ailenin üzerinde biraktiklari ilk izlenim yanlis anladigim kadariyla annesi seni istemiyor olsa gerek sanirim oglunu islemis bir hayli üzerinde calismis olmali sen simdi ne yapmayi düsünüyorsun icinden gelen ne onu gercekten cok seviyormusun bence iyi düsün annesinin etkisinde kalan birisi sanirim

bence de kesınlıkle annesının etkısınde ve ben sadece 5 ay başka bır adamla berabermişim.ustelık annesı de demekkı bana iyi rol yaptı bu süre içerisinde.erkek arkadaşım karşımda aglayıp ozur dıledı ve resmen senın annen akıl hastası o zaman dedım ve hıcbırsey demedı bu da ılgınç degıl mı?sankı ılaç alıp gelmiş gıbıydı kadın,belkı de gercekten bır rahatsızlıgı vardır.işte ben yıne ıyı dusunmeye calısıyorum.gercekten şu yasafıklarım şaka gıbı gelıyor, o gun arayıp bugun gelemıyoruz deseydi keşki aılem de bu durumda bırakılmamış olurdu ve bunu sordugumda soyleyemedım demesı de ayrı bır tartışma konusu gerçekten!sanırım annesı o gun traş olmasına bıle karıştı,ınanamıyorum!

annesine çok düşkün bir adamla evli olmakda zor olsa gerek ama nikah işlemlerine kadar halledilmişse bu yaptıkları ne demek oluyo siz hiç bozmayın moralinizi erkek arkadaşınız anladığım kadarıyla sizi seviyor umarım herşey düzelir çok mutlu olursunuz inş.

aynisi benimde basima geldi, ailesinin butun yaptiklarina ragmen evlendik..mutlu mu olduk yok olamadik yurumedi..aile cok onemli..sonunda zararli cikan ben oldum..kucagimda bir cocukla babamin evindeyim simdi..ayrildim..balik bastan kokarmis..sanki bulunmaz hint kumasiymis gibi evlendim..:umursamaz: ha evlendim birde sanki hersey yolundaymis gibi cocuk yaptim..onunla bagim bir omur surecek mecbur:1closedeyes: benden tavsiye belki ayrilmak zor gelir uzulur aglarsin ama merak etme eninde sonunda unutursun,hergun aglamaktansa mantikli dusun ve ailene kulak ver onlari dinle ona gore hareket et emi ..

annesi öyle bir günde eger bi rahatsizligi varsa erkek arkadasininda dürüst olup sana anlatmasi gerekirdi. O sekilde gelmeleri tamamen rezalet kabalik böyleliklede düsüncelerini belli etmisler insan hasta ziyaretine bile duzgun kiyafetlerle cicekle fln gelir ztn ki helede müstakbel dünürlerine ilk kez gidiyolar . Ayriyatten hasta ziyaretide degil yani seni istemeye geliyolar ama olaylar tamamen sacmalik aileler anlasamadikca mutlu olabilcegini sanmiyorum üzgünüm ....

ben mi yanlış anladım aceba

ortada 5 aylık beraberlik var ve evlilik kararı alınmışdelikafadulden

nikah işlemleri falan tamamlanmış sonra kız istenmeye gidilmiş-tatlicadiarzu-

erkek arkadaşın mı nişanlın mı neyin olduğunu anlamadığım adam bile üstü başı pasaklı halde size gelmişler... o gün isteme merasimi olacağından sadece sizin mi haberiniz vardı aceba?:bbo:

karşı tarafın böyle bir niyeti yokmuş siz kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz kafamçokkarıştı

ewt annesinin isteksizliğini bana soyleyemedıgını ve buna dedesının gelmemesını bahane etmesı de gercekten ayrı bir komedı oldu!

daha da komık olan basıretının baglandıgını ve maglup olmak savaşı kaybetmek degıldır demesınden başka açıklama yapmaması ve halen ben araması ve msj atması:)

hımm evet canım çok üzücü bir durum olmuş ben senin yerınde olsam bu saatten sonra asla görüşmem.en aızndan geldıklerınde soyle bir açıklama olabilrdi kusura bakmayın bizim işlerimiz vardı sizde bu kadar hazırlanmışssınz ama tekrar özür dileriz felan dıebilirlerdi.
aile çok onemlı cnm balık başdan kokarmış
bunlar şimdi boyleyse ilerde ne problemlerle karsılasırsın
ilerde üzüleceğine şimdi üzül daha ıyımafoldumben

basireti bağlanmamış bi erkek lazım bana de kes bu adamla ilişkini canım.. daha yaratıcı bahaneler bulsun bi dahaki sefere... allahım neler duyacaz daha yaaaa

bence bu ilişkinin sonu yok ailesi istemediği için çok sorunlar yaşarsınızki oda ailesine karşı gelemeyecek kadar aciz demekki böyle bi günde siz herşeyi yapmış ve beklerken onların öle gelmesi sizi ne kadar önemsemediğinin bi belirtisi ve sevgilinde bunu sölememiş sanırım ailesine yani böle bi adamla evlilik ne kadar sürer oda bi muamma daha başındasın yol yakınken dön derim ben böle bişi affedilemez düğününede 3 saat sonra elleri kolları boş üstünde günlük giysiyle gelirselerde şaşma bence

gercekten hayatım boyunca ne tıpler gordum ama bu kadarını yaşamamıştım,kabus gıbı bır pazar gunuydu.ustelık kova-kova erkegınden de hıc beklemezdım!

Anladığım kadarıyla tam isteme aşamasında bir sorun çıkmış.
Anne istemeye gitmek istemiyorum demiş,sevgilinizde sürükleyerek getirmiş.
Ailenize çok mahçup olmuşsunuz.
Böyle yanar döner insanlara asla güven olmaz,her an sizi yarıyolda bırakabilirler..
Bence bundan sonra çook dikkatli olun,evlilik çok büyük bir karar.
Uzun uzun düşünün..

tak sepeti koluna herkes kendi yoluna

bir daha ailenin karşısına nasıl çıkacak... hangi yüzle CADIARZU

Ailemin sevdiği tek erkek arkadaşımdı dıyebılırım,hemen hemen hergun bıze gelırdı butun bu keyıflı gunlerı dusundukce ve bana yaşattıgı pazar gunu dısında:)guzel olan herşeyı dusundukce gercekten yıkılıyorum halen unutamadım desem dogru olur:(

Canım evet onu çok seviyorum fakat bütün nikah işlemlerımızı tamamladıgımız halde bunun olması gerçekten şok etkısı yarattı bende.o da bana mağlup olmak savaşı kaybetmek değildir dedı ama benım aılem cok tepkılı ve onunla gorusmemı de onaylamıyorlar.annesıne gelınce ılgınç bır kadın ama daha vahım olan erkek arkadaşım da sanırım anneye gobekten bağlı ve haklısın dıyor ne desem.annesıne olan bu durumunu da soyledım cunku yuzune karşı.evdekı eşyalarıma kadar toplamıştım yenı evımıze gececegımız ıcın,şimdi herşey altust oldu.cvbın için tşk ederım.

ben bu kisimlari anlayamadim arkadasim??
soz olmadan ne nikah islemi ne esya toplamasi nasil oluyor bunlar?
daha ailesi gelip sizi istemeden nikah islemleri mi yaptiniz? ev mi tuttunuz??

Back
X