Arkadaşlar,5 aydır dunyanın en mutlu kadını iken 3 gundur bunun tam tersı bır ruh halındeyım ve erkek arkadasımı halen cok sevmeme ragmen gormek bıle ıstemıyorum.erkek arkadasımın aılesı şehir dısında ıken başladı ılıskımız ve evlenmeye karar verdık,aılesı geldıgınde onlarda benı bende onları tanıdım ve bol bol vakıt gecırıyorduk hatta bıze ev almak ıstıyorlardı ve hergun ev bakıyorduk.benım aılem de erkek arkadasımı cok sevıyordu ve neredeyse bır aıle olmuştuk bıle fakat aılelerımız henuz tanışmamışlardı ve onları bır araya getırmeye karar verdık.bu bır anlamda da ısteme merasımı olucaktı,sevgılım ve ben cok heyecanlıydık.aılemın musaıt oldugu gunu ve saatı ogrenerek karşı tarafa bunu bıldırdık ve aılem ınanılmaz hazırlıklar yaparak onları beklemeye basladı,o gun gercekten bızım evde herşey eksıksız,aılem guleryuzlu ve çok şıklardı tabı bende dahıl.kız ısteme merasımı ıcın kısacası yok yoktu.saat geldi çattı gelen gıden yok verdıgımız saatten 45 dak sonra sevgılım benı ev numaralarından aradı ve sesı ınanılmaz kotuydu,aılenın işi uzadıgını ama gelıceklerını soyledı.tabı ben bır terslık oldugunu anladım ama bızımkılere bellı de etmemeye calıstım kı yıne cok anlayışlı ve sabırlı bır aılem varmış ki ben uzulmıyım dıye sakın davrandılar ve ınanılmaz olan verdıgımız saatten tam 2 saat 15 dak sonra kapı caldı gercekten rezalettı.yuruyuşe gıder gıbı gıyınmıslerdı ve ellerı kolları boştu,zaten o halde gorunce ben ve aılem şok oldum.işin komık tarafı babam bır rahatsızlık gecırmıstı bır oncekı hafta sankı onu bahane eder gıbı ellerınde bır şişe kolonya ıle geldıler kı bu tam fıyaskoydu.1 saat oturdular ve konular geyıktı bızden hıc bahsedılmedı tabı ben ve aılem cok bozulduk ama bellı etmedık daha da rezalet olanı sevgılımın annesı delı gıbı konuşan kadın agzını açıp bır kelıme etmedı sadece bız geçmiş olsuna gelmiştik fazla kalmıycaz dedı işte o anda bızımkıler zaten şok gecırdı,kadının benı cok sevmedıgını hıssedıyordum ama bu kadarını da beklemezdım dogrusu.tabı burada iş erkek arkadasıma dusuyor.benım ıcın hergun traş olup tertemız gıyınen cıcekler alan adam sakallı gunluk kıyafetle ve elleri boş gelmişti.bu rezalet gunden sonra 2 gun kendısıyle konuşmadım daha sonra acıklama ıstedıgımde basıretının baglandıgını ve bana soyleyemedıgınden bahsettı.sımdılerde sureklı arıyor ve ozur dılıyor ama magdur ve enayı durumda kalan bız olduk .ne yapacagımı bılemıyorum,okuma sabrı gosteren bayanlara teşekkür ederim.