Lütfen yardım, dış gebelik mi !

Kızlar kahverengi akıntım çoğalınca tekrar kan testi verdim değerim 62 ye düşmüş kimyasal gebelik yaşıyorum sanırım bilgisi olan var mı ?
evet canım kimyasala dönmüş ama sen yine de kan vermeye devam et dengesiz artışlar var mı yoksa düşüşe mi geçti bunu takip et ve benden tavsiye tüp bebek tedavisi için biraz ara verin 3 ay kadar bu arada beslenmene dikkat et eksik vitaminlerinin takviyesini kullan ve ilişki sıklığına dikkat edin çünkü kimyasaldan sonra ilk 3 ay sağlıklı gebelik oluşma olasılığı çok yüksek inşallah tez zamanda sağlıkla hayırla hamile kalırsın canım

Kızlar merhaba , son gelişmelerden haber edeyim istedim . Değerim 62 den 3 gün sonra 100 e yükselmiş . Doktorun kürtaj için pazartesi gel dedi .. ama çok şükür adet oldum ve temizlendim değerimde 3 e düştü perşembe kontrolüm var. Doktoruma bu yaşadığım ne diye sordum , o da parça alıp incelemeden bilemeyiz kimyasalda olabilir dış gebelikte dedi .. Şuan için ise ne yapacağım bilmiyorum acaba tüp bebeğe direkt başlasam mı ? Yoksa beklesem mi ? Tekrardan aynı durumu yaşamakta istemiyorum. Çok zor bir süreç

Değerinin 62 100 çıkması ilginç ama sonuç ta sıfırlamış

canım bence kimyasal gebelik geçirdin dış gebelik değil sana tavsiyem herhangi bir tedaviye başlamadan önce 3 ay bekle bu 3 ayda kendine ve eşine çok iyi bak sağlıklı beslenmeye özen gösterin çünkğ kimyasal gebelikten sonra 3 ay sağılıklı bir gebelik oluşma ihtimali %75 oranında ama yaşın 35 üzeriyse ve bebek istiyorsan o zaman durum değişir tabii hayırlısı olsun hakkında

ya aynı şeyleri yazmışım ben zaten 3 mesaj yukarıya kusura bakma
Sağolasın canım tavsiyelerin için , doktor 1 ay bekle dedi.. inofolic toz verdi onu kullanıcam bi bilgisi olan var mı bu ilaç hakkında ? Ayriyetten glukofen kullanmaya devam. Bir ay sonra da yeni bir rahim filmi çektiricem tedaviye başlamadan önce yenisini çekinmek istedim

Canım geçen ay ben de kimyasal yaşadım. Senin ki de kimyasala benziyor. Ben beklemedim bu ay hamile kaldım bence sıkıntın yoksa denemeye devam Allah hayırlı zamnda versin İnşAllah. Birde dr ben güvenmedim kürtaj diyo bi parça diyo kesin konuşamıyor seninle dr çok önemli bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…