• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım ediiiinnnnn

Nnrss

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
50
6
13
mrb kızlar :) saçlarım uzaktmak istiyorum internette araştırdım bemiks ve evigen ampullerini kullanmak ıstıyorum ama nasıl kullanıcağımı bılmıyorum :KK43: saçlarım yıprandı ve uçlarında kırıklar oldu kestirmek zorunda kaldım. bi videoda görmüştüm bemiks ve evigen ampülünü şampuanın ıçıne katılıyor. şampuanı haftada kaç kez kullancam ?

mrb kızlar :) saçlarım uzaktmak istiyorum internette araştırdım bemiks ve evigen ampullerini kullanmak ıstıyorum ama nasıl kullanıcağımı bılmıyorum :KK43: saçlarım yıprandı ve uçlarında kırıklar oldu kestirmek zorunda kaldım. bi videoda görmüştüm bemiks ve evigen ampülünü şampuanın ıçıne katılıyor. şampuanı haftada kaç kez kullancam ?
her defa yikandiginda kullan.. ben cam terebentin de katmistim sampuanima.. kurtdugu soyleniyor ama benim sacimi hic kurutmadi.. bende sacimi gurlestirmeye calisiyorum :(

ben bulgarıstanlıyım teyzem var türkıyede ona aldırıyom bemiks ve avicap ampüllerini ikisini sadece kullanabılırmıyım acaba :) bde dökülme oluyo mu ? benı saçım gür değıl ya çok dökülürse die korkuyorum kel kalmak ıstemıyorum :(

mrb kızlar :) saçlarım uzaktmak istiyorum internetteaştırdım bve evigen ampullerini kullanmak ıstıyorum ama nasıl kullanıcağımı bılmıyorum :KK43: saçlarım yıprandı ve uçlarında kırıklar oldu kestirmek zorunda kaldım. bi videoda görmüştüm bemiks ve evigen ampülünü şampuanın ıçıne katılıyor. şampuanı haftada kaç kez kullancam ?

Cnm ben bijac defa kullandm ama sampuana atmadim kūr yaoip kullandim
Bemiks evigen ve bepanten ampul aldim hrpsinfen birer tane kirdim tabaga bide yumrta sarisi kattim ymurta sarisi da faydali cnku sacmin dip ve uclarina uygulayip yarm sat bekleyip ykadim ama bi iki dfa yapdm bnu uzun sure yapip faydsni goren varms ben ck yapmdm smfide bi sampuan aldm ablam kullnio ck onrrdi hemen uzatioms bioblas sac dokulmesine karsi uzamayan saclar diye kirmizi disi 10 tl tavsye ederim ben basladim gzl bi sampuan

kür olarak yaptığında dökülme oluyo cnm ? evigen ampülü artık üretilmiyomuş aynı görevi gören avicap ampülü varmış onu aldırdım teyzeme olur mu acaba ?

Bemiks cok kotu kokuyor hem tum ev kokuyor hem de kokusu sactan ne kadar sampuanlasanda gitmiyor. Ben suruyordum biraktim.
sampuana cam terebendi katabilirsin
sac uzatici sampuanlar var bioblas restorex filan simdi onlara basladim

badem yagi kat sampuanina 2 kapak. bemix cok kotu kokuyoe ampulu kırdigin an odayi sarabilir koku o derece

Tatlım bende bu üçlüyü şampuanıma katmıştım. Gür ve bakimli olması için. Enemmm duydum ki tüylenme yapiyormus. Bırakış o bırakış;)
SEVGİLER;;)

canım benım saçım gür değıl gür olmasını istedığım ıçın kullanmak ıstıyorum :)

canim ben badem yagini biliyorum cok duydum. bemiksi arkadaslarim denemeye çalıştı fakat kokusuna dayanamadilar o yuzden saca etkisini bilmiyorum sen bilirsin yani... ben uzatmak icin badem yagini her hafta iki kapak tum sacima suruyorum 2 3 saat bekletip güzelce yikiyorum. cok da yumusak parlak oluyo... sampuana katmaktan daha etkili..
badem yağı bemiks ve avicap mı katiyim ? yoksa sadece badem yağı mı ?

canim ben badem yagini biliyorum cok duydum. bemiksi arkadaslarim denemeye çalıştı fakat kokusuna dayanamadilar o yuzden saca etkisini bilmiyorum sen bilirsin yani... ben uzatmak icin badem yagini her hafta iki kapak tum sacima suruyorum 2 3 saat bekletip güzelce yikiyorum. cok da yumusak parlak oluyo... sampuana katmaktan daha etkili..

bemiks saç çıkartıyomuş o yüzden kullanmak ıstıyorum ama şampuana katıyım mı katmıyım mı bı türlü karar veremedim. kokusuna dayanamazsam artık badem yağ denerim. çok tşkr ederim bu arada canım :)

Back
X