kızlar merhaba ben 5 aylık hamileyim ve genital temizliğimde kendimi bildim bileli jilet kullandım şimdi ise baya yaygın durumda yani ağda veya epilatör hiç kullanmadım artık göremiyorum orasını ve sir ağdaya dönmek istiyorum çok acıdığını söylüyorlar ve çok utangaçım bana önerebileceğiniz bursada her semt olabilir temiz işinin ehli bir ağdacı önerirmisiniz artık mecburum buna doğuma pis gidemem lütfen yardım edinn resmen psikolojim bozuldu neolur yardım edinnnnnn:
merhaba
ben bursada oturmuyorum ama size başka bi tavsiyede bulunabilirim. emla diye bi krem var. eczanede satılıyo. acıyı azaltıyo. ben ağdadan önce kullanıyorum. hamileyken insanın canı cok acıyo. bu krem acıyı azaltıyo. hayırlı doğumlar
canim jilete yine devam et bence ben oyle yapiyorum..canin yanmasin ben korkarim walla..su an 31 haftalik hamileyim kendim yapiyorum her banyoda görmeden elimle görüyorum yani..esim istersen yardim ederim diyor ama su anada kadar gerek kalmadi.. ihtiyac duydugumda esime vercem bu isi. ama asla epilasyonmus kremmis falan bulastirmam..zaten bu yasima kadar jiletle geldim bundan sonrada boyle.
canım ben de 31 haftalık hamileyim..ve kendimi bildim bileli jilet kullanırdım ve atık dayanamaz oldum.görmeden yarım yamalak almak çok zordu.bi gün yaptım banyomu giyindim gittim kuaföre saçımı bile kurutmadım öyle bi nefret gelmişti jiletten..10,15 dk. sürdü zannettiğim kadar acımadı..tabiki acı oldu ama kaç dk.sanki dayandım.sonrası malum pamuk gibi ooh kurtuldum jiletten 15 gün olacak yakında:65 : ..kuaför kız dedi ki yazık etmişsi bunca yıl kendine köklere bak dedi..valla odun gibiydi.kesinlikle git artık sen mutsuz olmuşsun..ben eşime teklif bile etmedim bazı şeyler çekiciliğini kaybetmesin diye.şimdi çok memnunum..hep utandığım için bunca yıl bekledim..ama ya erken doğum yapsam öyle yakalansam bir sürü insan görse daha mı iyiydicanm jilete devam etmek isterim tabiki acısız sonuçta ama benim çok yaygın dudakların içine kadar var gözle göremeyince keserim diye ödüm kopuyo yarım yamalak bişiler yapıyorum ama olmadığına eminim eşimden kaç kaç kaçıyorum bi kaç kere şakayla karışık dedim alırmısın diye ıyyy yaptı bana ben şimdşi nasıl derim oramı al diye zaten eşime hayatta açamam orasını kuaföre biraz daha cesaretim var bayan olduğu için ama bıktım artık psikolojim altüst eşime yaklaşamıyorum offffffff offfffff ne yapıcam ben suratım hep asık soranlara bişi diyemiyorummm allahım bu mübarek günde yardım et neolurr
canım ben de 31 haftalık hamileyim..ve kendimi bildim bileli jilet kullanırdım ve atık dayanamaz oldum.görmeden yarım yamalak almak çok zordu.bi gün yaptım banyomu giyindim gittim kuaföre saçımı bile kurutmadım öyle bi nefret gelmişti jiletten..10,15 dk. sürdü zannettiğim kadar acımadı..tabiki acı oldu ama kaç dk.sanki dayandım.sonrası malum pamuk gibi ooh kurtuldum jiletten 15 gün olacak yakında:65 : ..kuaför kız dedi ki yazık etmişsi bunca yıl kendine köklere bak dedi..valla odun gibiydi.kesinlikle git artık sen mutsuz olmuşsun..ben eşime teklif bile etmedim bazı şeyler çekiciliğini kaybetmesin diye.şimdi çok memnunum..hep utandığım için bunca yıl bekledim..ama ya erken doğum yapsam öyle yakalansam bir sürü insan görse daha mı iyiydi
canım ben de 31 haftalık hamileyim..ve kendimi bildim bileli jilet kullanırdım ve atık dayanamaz oldum.görmeden yarım yamalak almak çok zordu.bi gün yaptım banyomu giyindim gittim kuaföre saçımı bile kurutmadım öyle bi nefret gelmişti jiletten..10,15 dk. sürdü zannettiğim kadar acımadı..tabiki acı oldu ama kaç dk.sanki dayandım.sonrası malum pamuk gibi ooh kurtuldum jiletten 15 gün olacak yakında:65 : ..kuaför kız dedi ki yazık etmişsi bunca yıl kendine köklere bak dedi..valla odun gibiydi.kesinlikle git artık sen mutsuz olmuşsun..ben eşime teklif bile etmedim bazı şeyler çekiciliğini kaybetmesin diye.şimdi çok memnunum..hep utandığım için bunca yıl bekledim..ama ya erken doğum yapsam öyle yakalansam bir sürü insan görse daha mı iyiydi
canm jilete devam etmek isterim tabiki acısız sonuçta ama benim çok yaygın dudakların içine kadar var gözle göremeyince keserim diye ödüm kopuyo yarım yamalak bişiler yapıyorum ama olmadığına eminim eşimden kaç kaç kaçıyorum bi kaç kere şakayla karışık dedim alırmısın diye ıyyy yaptı bana ben şimdşi nasıl derim oramı al diye zaten eşime hayatta açamam orasını kuaföre biraz daha cesaretim var bayan olduğu için ama bıktım artık psikolojim altüst eşime yaklaşamıyorum offffffff offfffff ne yapıcam ben suratım hep asık soranlara bişi diyemiyorummm allahım bu mübarek günde yardım et neolurr
arkadaslar demis ayna kullan diye oda mantikli ..ben onu denemedim ama olur tabi..bide jilette kadinlar icin özel olanlar mutlaka.onlar cok iyi. ben bilirim cünkü jilete aliskin olan agda yaptiramaz hele bir baskasina acmak doktordan baska benim icin feci zor yani ..
esim iyyy demisse bu igrendigi icin degildir yapamayacagi icindir merak etme :):) neden igrensinki kari kocasiniz siz..benim esim kendi teklif etmisti..hatta ben o zaman hamile degildim mantar olmustum fitil koymam lazimdi esim yapardi her aksam :):)
neyse psikolojini bozma surat asma aynayla bir dene ..ben sana hala israrla kuaföre gitme diyorum.hem acacaksin orani ne gerek var hemde mikrop falan kaparsin. hamilesin canim yaa:):) sen bilirsin tabi..
yayılmaz olur muuu dağlara taşlara ulaşmıştı her yerde vardıcanm seninde yaygınmıydı ben utanıyorum ay ne kadar iğrenç olmuş diye tepki gösterirler diye acıya dayanmaya razıyımda şu utangaçlık beni mahfediyor zaten en korkuğumda o aniden bi durum olupta pis gitmekkk
ya bi de kuaförler neleri görüyodur. ben ilk ağdaya gittiğimde senin gibi utanmıştım. çünkü jilet baya bi yayıyor tüyleri. kadına da söyledim valla utandığımı. o da yok dedi neler geliyo neler görüyoz. onlar öyle şeylere alışkın. doktor gibi
yayılmaz olur muuu dağlara taşlara ulaşmıştı her yerde vardıvalla kimseyi bilmem de ben çok memnunum..kuaför zaten bugün gelen 3.hamilesin dedi..benim için bacağından farkı yok inan dedi..ayrıca öyle bi tak etti ki ne düşünürse düşünsün dedim.hemen de bitti biraz acırsa da acısın artık jilet bitti benim için.ikide birde uğraş,çıkarken kaşınır.1 gün sonra dokunsan kirpi gibi batar..sıkma canını çaresi var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?