Evet katılıyorum sana.İşte arkadaşım o an ölmek istemiş resmen.O yüzden çok korkuyorum böyle şeylerden manyağın biri gelir beni bulur diyeayy doktora bak yaa. kadın zaten canının derdinde dediği lafa bak. hey allam. hayır doktor bi de demek işine odaklanmıyor demek. ne terbiyesiz. orada işini yap işte çocuk sağlıklı doğacak mı die endişelen doktor olarak. ne bakıon milletin kılına tüyüne.
ah kızlar benimde bu aralar tek düşündüğün nasıl olacak bende 36 haftalığım ve karnım kocaman olduğu için artık göremiyorum doğum yakın olduğu için herzaman temiz olmak gerek bende eşimden çok utanıyorum bide kuaföredee gidemem artık tüy dökücü krem aldım onu deneyecem artık doğumdan sonra bakarız ağda alur yine ama her zaman temiz olmak gerek malum bebekler misafir ne zaman geleceği belli olmaz
ben duymuştum..ebelerde birine kızmışlar.keşke örüp gelseydin diye....ayıp denmez tamam ama bide başka yönden düşünün.pis gezilmezki.benim annemin bi lafı vardır.evini temiz tut misafir gelir.kendini temiz tut ölüm gelir.her ne kadar ben evimi temiz tutamasamda,kendimi temiz tutuyorum:))
canm peki traş köpüğü kullanmanın bi sakıncası var mı acaba bende bu gidişle öle yapabilirim
guls[/B .!.:er23;20698037]Kızlar tavsiyeleriniz için hepinizden allah razı olsun pazartesi doktora gidicem o gün hepsini sorucam emla kremi kullanabilirmiyim eğer kullanıbilirsem zaten herşey çözülecek uyuşturma etkisi olduğunu biliyorum onu kullanırsam ağdaya koşa koşa giderim emla krem olmazsa bi arkdaşımız demiş hamam otu diye bişi onuda deniycem oda olmazsa acısını da utangaçlığımı da bi kenara atıp ayaklarım geri geri de olsa ağdacıya gidicem maleseffff allahım neolur yardım et valla psikolojim bozulduuuuuu
hamam tozunu kesinlikle önermiyorum.benim bacaklarımı kavurdu remen.derilerim soyuldu ve her yerim sivilce gibi iltihaplandı.benim cildim çok hassa olduğu için belki öyle oldu ama yinede onun kokusu bile insanı kendinden tiksindiriyo.jiletle ama yinede hamam tozunu deneme.aklından bile geçirme bence....resmen hamam gibi kokuyosun.tüyleri tutup çekiyosun olmuş mu diye ve sanki tavuk tüyü gibi eline geliyo.ben tavsiye etmiyorum
merhaba
ben bursada oturmuyorum ama size başka bi tavsiyede bulunabilirim. emla diye bi krem var. eczanede satılıyo. acıyı azaltıyo. ben ağdadan önce kullanıyorum. hamileyken insanın canı cok acıyo. bu krem acıyı azaltıyo. hayırlı doğumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?