• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin, acilen tavsiyelerinize ihtiyacım var!!!!

Küfür değildi yazdıkları şöyle diyeyim size benim vücudumla alakalı spesifik şeyler üstü kapalı söyledim anlayın artık.Yani birisi beni görmeden öyle bir şey kullanamaz diyorum.Daha fazla da deşifre olmak istemiyorum açıkçası.Evet çok düşündüm cesaretimi topladım ve burada paylaştım derdimi hepsi bu.
İyide bunun burda yazılamayacak nesi var. Zaten konu tümü ile deşifre olabilecek bir konu. Üniversite de gizli çekim videonuz geziyor. Bu yeterli deşifre icin. Sadece bu ayrıntı değil ki.

Tamam da hepsi erkek mi diye sormuşsunuz ben de ne alakası var dedim.Benim demek istediğim o 20 kişiye gitmemiş gitse zaten söylerlerdi onda sıkıntı yok anlaşalım bu noktada.

Tamamdir daha fazla yorum yapmayacagim. Net bi kanit bulursan bana her zaman ulasabilirsin elimden geleni yaparim. İyi gunler diliyorum

Tebrikler aynen öyle bir şeydi ve ben bunu duyunca şok oldum.Vücudumda doğum lekem var karın altımda ve o bunu söyledi.Günlük hayatta görmesi imkansız bir yer
Hehe kesin öyledir. Şimdi sen ne olduğunu dünden beri deşifre olucam diye söyleme. Bi tüyo ile göbeğimde doğum lekesi de. Bana karalama çalışması gibi geldi bu konu.

İyide bunun burda yazılamayacak nesi var. Zaten konu tümü ile deşifre olabilecek bir konu. Üniversite de gizli çekim videonuz geziyor. Bu yeterli deşifre icin. Sadece bu ayrıntı değil ki.
Ya benim psikolojimi hiç düşünmüyorsunuz başıma böyle iğrenç bir olay geliyor ve burada halen ben yargılanıyorum ne tuhaf!Başta bunu kendimden bile gizlemeye çalışıyordum,yok böyle bir şey diyordum ama olmuyor gerçek de bir yere kadar gizleniyor.Size basitmiş gibi gelen şeyleri ben zorlanarak,ürkerek ve kendimden tiksinircesine yazıyorum.

Hehe kesin öyledir. Şimdi sen ne olduğunu dünden beri deşifre olucam diye söyleme. Bi tüyo ile göbeğimde doğum lekesi de. Bana karalama çalışması gibi geldi bu konu.
İyi günler hanımefendi bu kafayla yaşamaya devam edin siz.Yarın öbür gün başınıza bu şekilde bir olay geldiğinde ortalıkta yana yakıla dolaşırsınız merak etmeyin.

İyi günler hanımefendi bu kafayla yaşamaya devam edin siz.Yarın öbür gün başınıza bu şekilde bir olay geldiğinde ortalıkta yana yakıla dolaşırsınız merak etmeyin.
Tamam canım inandım Ozman sana şimdi link i internetten emniyet müdürlügü sitesine yolluyorum. Siz haklı iseniz bunu yapan polis ceza alır. Eğer karalama çalışması ise size sorarlar. Dünden beri çirkin söz söylediler burda yazamam diyorsun. Özelden yazayım diyorsun. Deşifre olmayım diyorsun. Sonra göbeğimde doğum lekesi. Amanda ne çirkin laf etmişler.

Ya benim psikolojimi hiç düşünmüyorsunuz başıma böyle iğrenç bir olay geliyor ve burada halen ben yargılanıyorum ne tuhaf!Başta bunu kendimden bile gizlemeye çalışıyordum,yok böyle bir şey diyordum ama olmuyor gerçek de bir yere kadar gizleniyor.Size basitmiş gibi gelen şeyleri ben zorlanarak,ürkerek ve kendimden tiksinircesine yazıyorum.
Burada herseyi gayet açık yazıp doğum lekesini 2 gün sonra söyleyince öyle oluyor.

Tamam canım inandım Ozman sana şimdi link i internetten emniyet müdürlügü sitesine yolluyorum. Siz haklı iseniz bunu yapan polis ceza alır. Eğer karalama çalışması ise size sorarlar. Dünden beri çirkin söz söylediler burda yazamam diyorsun. Özelden yazayım diyorsun. Deşifre olmayım diyorsun. Sonra göbeğimde doğum lekesi. Amanda ne çirkin laf etmişler.
İnanma çok ta tın yani.Evet gönder linki iyi olur belki bir yararın dokunur cidden.Burada kimseyi karaladığımız yok olanı diyoruz yani tüm polisler şöyle böyle gibisinden bir provoke yok neyin kafasını yaşıyorsun anlamadım.Benim istediğim de hakkettiği cezayı alması zaten süper olur.Bu arada babamın adını telini de vereyim belki lazım olur güvensizlik duygunuzun giderilmesine...Çirkin söz söylediler mi dedim haha iyi misiniz?Nerede o yazım?Beni gösterip konuşuyorlar dedim çirkin söz de taciz edici bir sözdü.Hukukçu musun polis misin?Olayın detaylarını sana anlatacak değilim zaten.

İnanma çok ta tın yani.Evet gönder linki iyi olur belki bir yararın dokunur cidden.Burada kimseyi karaladığımız yok olanı diyoruz yani tüm polisler şöyle böyle gibisinden bir provoke yok neyin kafasını yaşıyorsun anlamadım.Benim istediğim de hakkettiği cezayı alması zaten süper olur.Bu arada babamın adını telini de vereyim belki lazım olur güvensizlik duygunuzun giderilmesine...Çirkin söz söylediler mi dedim haha iyi misiniz?Nerede o yazım?Beni gösterip konuşuyorlar dedim çirkin söz de taciz edici bir sözdü.Hukukçu musun polis misin?Olayın detaylarını sana anlatacak değilim zaten.

Uslubun o kadar itici ki, biraz sakinleş. Hem daha yeni üye olmussun bu ne atar böyle? Her girdigin ortamda böyle misin?
Bana sanki eski üyesin de sinirini forumdan almaya gelmissin gibi geldi.
Yanlıs tavirdasin. Dedigim gibi, burasi mahkeme degil, biz ne önersek sen suan cok sinirli oldugun icin gereksiz gelecek.

Uslubun o kadar itici ki, biraz sakinleş. Hem daha yeni üye olmussun bu ne atar böyle? Her girdigin ortamda böyle misin?
Bana sanki eski üyesin de sinirini forumdan almaya gelmissin gibi geldi.
Yanlıs tavirdasin. Dedigim gibi, burasi mahkeme degil, biz ne önersek sen suan cok sinirli oldugun icin gereksiz gelecek.
Bakın hanımefendi sinirli değilim sadece yaşadığım olay yetmiyormuş gibi dünden beri yargılanıp duruyorum yok şizofrenmişim de yok kurgu zayıfmış da yok efendim çok türk filmi izliyormuşum..Ne alakası var bunların ya cidden paylaştığıma bin pişman ettiler beni neyin peşindeler onu anlayamıyorum..Üzerime fazla gelindi 2 gündür alttan aldıkça daha çok üzerime geliniyor ben de kendimi ifade edemiyorum bu şekilde.Kimseyi inandırma gibi bir lüksüm yok burada sadece tavsiye istedim bu yani.

Kimseden duymadım tabiki etrafımdaki insanların beni gördüklerinde verdikleri tepkiler ve erkeklerin iğrenç konuşmalarını böyle bir şeyi yaptığını düşündürdü bana.Böyle bir şey yapan bir insandan normal bir davranış beklemeyiniz lütfen!!!Takıntılı tiplerin elde etmek istedikleri şey için yapamayacakları şey yoktur bunu da unutmayın.

Çirkin bile dememiş iğrenç demiş sin. Şimdi yine bilinmeyen gerçekler çıktı ortaya

Sabahtan beri senin kafanda diyip duruyorsun ya yazdîklrina sahte diyenlere. Senin kafan düzelmesi gerek. Biri bana iğrenç laf edecek göbeğimde ki izden bahsedecek ben onun canına ot tıkamıycam birde polis babam olacak bu konularda yol yoordam bilen. Sen benim kafamda olabilsen . Bukadar büyük bir haksızlık karşısında ki varsa sinip kalmazdın.
Tamam uzatma istersen git kendi doğrularınla yetin burada polisçilik oynamıyoruz.Senin yargıların yüzünden sinirlerimi bozamam.

Back
X