- 28 Ocak 2016
- 87
- 4
- 1
- 31
- Konu Sahibi no-justice-no-humanity
Evet burada yazdığım konunun özeti zaten, olayı baştan sona anlatmaya kalksam 4-5 sayfa sürer ayrıntılarıyla.O zaman bir hafta sonra derslerim başladığında illaki yine bu olaylar başıma gelmeye devam edecek ve ben birine artık son çare olarak cesurca gidip soracağım.Öğrenir öğrenmez de burada sizlerle ayrıntıları paylaşırım zaten.Ailem bana inanmıyor derken?yalancı biri değilim olmadım da hiçbir zaman heleki böyle hassas bir konuda ne birine iftira atarım ne de adımı namusumu karalarım hanımefendi.Onlar polisevinde bu olayın gerçekleşeceğine inanmıyor yani sapığın buna cesaret edemeyeceğini düşünüyorlar ama yanılıyorlar.Bunu da en kısa sürede kanıtlamam farz oldu artık.Canim bak eger dedigin gibiyse olay hukuki asamada sana yardimci olucam zaten. Ama bu adam sana ne dedi de goruntulerinin oldugunu düşündürdü? Konunda eksik var. Bak ailen bile sana inanmamış demekki bi yerde eksik/yanlis bilgi var.
Ki ben bu konularda pimpirikli bi insanim erkek milletinden de her halti beklerim. Sokaga bile bos cikmam yanimda kendimi koruyabilecegim seyler tasiyorum. Seni anlayamadigim nokta madem videolarinin yayildigini dusunuyosun sana bunu dusundurten nedir?