- 4 Eylül 2020
- 78
- 42
- 3
- 29
- Konu Sahibi ogretmenhanim6161
-
Çok teseklkür ederim. Zorlu bir sürecBundan sonra sizi düzenli kan testi bekliyor, kese görünene kadar.
Ondan sonra da aylık kontroller, tarama testleri ve umarım sağlıkla kavuşacağınız bir doğum:)
Iki kan degerine gore degil keseye gore ortaya cikiyor arakadasim bat gununden 2 gun sonra kan verdi yuksek cikmisti 1000den ustu bizde ikiz sandikta degilmis keseye baktirdi ve tekdi oyuzden kan yuksekte olsa ikiz ogrenmez benceMerhaba kan testini tekrarladınız mı ikiz gebelik olabilir ☺
Anladım benim de ilk gebeliğim pek bilgim yok teşekkür ederimIki kan degerine gore degil keseye gore ortaya cikiyor arakadasim bat gununden 2 gun sonra kan verdi yuksek cikmisti 1000den ustu bizde ikiz sandikta degilmis keseye baktirdi ve tekdi oyuzden kan yuksekte olsa ikiz ogrenmez bence
Rica ederim ☺Anladım benim de ilk gebeliğim pek bilgim yok teşekkür ederim ☺
Merhaba kan testini tekrarladınız mı ikiz gebelik olabilir ☺
Kese ne zaman görülüyor? Adet gectikten kaç gün sonra? Bilgilendirirseniz cok sevinirimIki kan degerine gore degil keseye gore ortaya cikiyor arakadasim bat gununden 2 gun sonra kan verdi yuksek cikmisti 1000den ustu bizde ikiz sandikta degilmis keseye baktirdi ve tekdi oyuzden kan yuksekte olsa ikiz ogrenmez bence
Kisinin dollenmesine bagli bhcg 1000in ustunde olunca diye biliyorum yani 5 6 kimisinimde 7 haftalikkenKese ne zaman görülüyor? Adet gectikten kaç gün sonra? Bilgilendirirseniz cok sevinirim
Dün doktora gittik canım kese göründüKisinin dollenmesine bagli bhcg 1000in ustunde olunca diye biliyorum yani 5 6 kimisinimde 7 haftalikken
Yaaa cok cok sevindim allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah darisi bana ve butun isteyenlere insallahDün doktora gittik canım kese göründü5 haftalıkmış
Amin canım benim inşallahYaaa cok cok sevindim allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah darisi bana ve butun isteyenlere insallah
Bu ay olmadi artik onumuzdeki aylarda insallahAmin canım benim inşallah❤
Canım bir sorun mu var yoksa döllenme mi oluşmadı sadece? Allah tez zamanda nasip eder inşallah canım ❤Bu ay olmadi artik onumuzdeki aylarda insallah
Aminnn insallahhhhhCanım bir sorun mu var yoksa döllenme mi oluşmadı sadece? Allah tez zamanda nasip eder inşallah canım ❤
Aminnn insallahhhhhtesekkur ederim
Doktora gittim hersey normal cikti cok sukur yani benim bildigim bi sorun yok sanirim dollenme olmadi ovu testi ile yumurtalama takibi yaptim ama tutmadi bide 2 3 aydir adet sancim cok cok fazla normal mi bilmiyorum 7 aydir istiyoruz bu arada
Bende de yok allah sonumuzu hayir etsin allah sabir versin insallahben de 6 aydır istiyorum. adetlerim düzensizleşmeye ve çok ağrılı geçmeye başladı. doktorum hiçbir sıkıntı olmadığını söylüyor. ama hala gebelik yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?