Lütfen yardim edin bi fikir verin bana!

o.m.a.y.r.a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2008
377
1
96
Ankara
Merhaba şu an en yakın arkadaşımın bi derdini sizinle paylaşmak ve görüş almak istiyorum..kendisi yanımda o söylüyor ben yazıyorum….

Yaşadıklarımı ayrıntılı bi biçimde yazdırıyorum sizlere, bi karesini dahi atlamadan…
Üniversitede okuyorum.okuldan;emre isimli bi gençe karşı duygularım vardı..
Kendisiyle ilk kez dün gece yüz yüze konuşma fırsatımız oldu... Bi kız arkadaşımın öğrenci evinde ben,kız arakdaşım ve emre kaldık.herşey gayet güzeldi.

Sonra beni hiç aramadı..

Evet arakdaşlar bu çocuk ne yapmak istiyor,amacı ne ,hareketlerinde bi hoşlanma belirtisi var mı? ve en önemlisi ben ne yapayım şimdi :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
valla biraz sert olabilir ama bence o senin o anki halinden faydalanmak istemis gibi geldi bana....
ayrica artik hersey ne kadar cabuk yasaniyor ya....
ya bende bir terslik var yada simdiki ask adli sacmaliklarda ....

valla biraz sert olabilir ama bence o senin o anki halinden faydalanmak istemis gibi geldi bana....
ayrica artik hersey ne kadar cabuk yasaniyor ya....
ya bende bir terslik var yada simdiki ask adli sacmaliklarda ....

güzel arkadaşım sanırım yazıyı baştan sona okumadın, ne yaşanmış ki,bi öpücük var hafifte bi yakınlaşma..yani bunlar yatmamış ,soyunmamış, ya da ne biliim farklı şeyler yok .kız arkadaşım kör aşık desem yeridir bilmem hiç aşık oldunuzmu veya aşıkken insanın gözü görmüyo ki bu kız sarhoş haliyle çocuktan kaçabildiğince kaçmış.. :1ninca:

verilmiş sadakan varmıs
bence bir daha arayıp sorma
daha ilk gecede böyle yapan adamdan hayır gelmez

benim ne demek istedigimi sizde iyi anladiniz....
sarhos haliyle iyi kurtulmus arkadasin....
ayrica hizli derken ben tamda öpüsmeyi ve yakinlasmayi kastettim....

benim ne demek istedigimi sizde iyi anladiniz....
sarhos haliyle iyi kurtulmus arkadasin....
ayrica hizli derken ben tamda öpüsmeyi ve yakinlasmayi kastettim....

ya bu öpüşme vs anlık bişeydir yani o an da hissettiklerinle olur ..dur ilk gün olmaz veya ne biliim bunun zamanı var bak iki ay geçsin o zaman olacak die bi kural yokki,
ayrıca yanlış anlamayın ama bizim duymak istediklerimiz ,neden öpüştün neden içtin veya neden böle davrandın değil..
çocuğun amacı ne olabilir ve bu saatten sonra kız nasıl davransın....
lütfen böyle cevaplar gönderirseniz daha yardımcı olacaksınız bize ..

mesajında bu mesaj benım ıcın degerlı demıs...ama yasananlarda orda kalmalı... demıs...
bıraz kararsız gıbı...belkı kızı korumak ıcın fılan dedı..bılemeyız...
valla erketır...sarhos olması kızın savunmasız olmasınıda fırsat bılmış olabılır....
bundan sonra erkek nasıl bır adım atar ona gore degerlendırmekl lazım sevgısını yada hoşlantısını...

kızlar bide arkadaşın yazdığı mesajı yanlış anlamış olabilir mi,
hani arkadaşım yamzışya: burda yaşanılan paylaşılan herşey burda kalsın....

bizim emre bundan, kız istemiyo devamını die düşünmüş olabilirmi???

ilk mesajimda yazdigim gibi cocuk arkadasindan faydalanmak istemis....
bir kiza sarhosken böyle yaklasan bir erkegin duygularinin gercek oldugunu hic zannetmiyorum....

Maalesef erkek çok kötü niyetliymiş..
Arkadaşınızınki de iyi cesaret bence..
Ben olsam korkardım öyle bir ortamda sarhoş olacak kadar alkol tüketmeye..:1no2:
İyi kurtarmış kendini..

olabilir tabi, ama çocuk hoşlansaydı yine de arkadaşını ikna etmeye çalışırdı.

burada öyle seyler okuyrum ki
sana pacayi ucuz kurtarmissin diyebilirim sadece.

Ilk gorusmede bu kadar yakinlasabilmek cok absurd geldi bana
belki bu yakinlasmada ickininde etkisi vardir hem erkek arkadasinda hemde sende
fakat ilk gorusmede karsilikli icip sarhos olmak ne demek oluyor bunu anlamis degilim...

cocuk sıze karsı gercekten temız duygular besleseydı daha ılk gorusmenızden bukadar yakınlasmaktan cekınır senı kırmak ıstemezdı.vede gercekten sana deger verseydı sen opusmeyı bılmıyosun demezdı tecrubelı bırını ararmıs gıbı resmen hakaret etmıs sana.ben olsam ne arar ne sorardım uzulmenı ıstemem ama bu cocuk sadece senden faydalanmak ıstemıs canım.senı daha fazla uzmesıne ızın vermeden arkadaslıgını bıtırmen ıyı olur tabı sana kalmıs bısey sadece bı tavsıye

neden kiz degil de bu cocouk havalandirdi bu kizi?
bisisler yasanmadigina emin mi yani bana oyle geliyo ki cocuk durumdan faydalanmak istemis resmen sonuna kadar getirip yuz vermiyorsun demek istemis o lastik lafiyla da.

ilk seferden boyle davranan bir cocuk icin bu kadar dusunmeye degmez bence.

Bu tür kötü niyetli erkeklerden Allah bizleri korusun yani,her ani degerlendirebiliyor.
arkadasinizda temkinli davranmaliydi,sonucta ilk defa vakit gecirdigi kisinin yaninda o kadat alkol tüketmemeliydi..
arkdasiniz o kisiyi biran önce unutmaya baksin bence,adam niyetini daha ilk günden belli etmis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…