- Konu Sahibi o.m.a.y.r.a
-
Birşeyler yaşamak için yakınlaşıyoruz ama tam yaşayacağımız zaman kendini çekiyorsun anlamında söylemiş bu cümleyi.lastiği çekiyorsun çekiyorsun tam kopacak sandığımda bırakıyosun dedi ( burda kastettiğinide yazarsanız sevinirim)
yasanması gereken anlardı. yasandı
yasamak anlamak degildir ancak
yasamadan anlasılmaz
düsündügün düsünülmüsse de coktan
düsünmeden yaptıkların olmasa
yasamın anlamı olmaz
arkadaşlar olan olmuş evet belki ilk buluşmada bunlar olmamalıydı ama önemli olan yapılan yanlıştan bi ders çıkarmak ki bunu da gördüler,yaşadılar ve bitti..burda çocuğun yapmak istediğini soruyoruz..
kız arkadaşımın ilk buluşmada öpüşmesin doğrumu yanlış mı diye değil...
Anormal olan ilk buluşmada öpüşmek değil bence..
İlk buluşmada o kadar alkollü olmak yanlış bence burada..
Adam da zaten kıza birazcık kıymet verseydi,arkadaşınızın o durumdan yararlanmazdı..
Muhtemelen bir şeyler yaşamayı ve arkadaşınızın bir daha hatırlamayacağını planlamıştı terbiyesiz adam! Bence artık arkadaşınız aklına başına toplasın,böyle adamdan hayır gelmez..
Gerçekten hoşlanan adam duygularını,arzularını karşısındaki sağlamken açar ve yaşar..
teşekkür ederim lale hanım,bu konuda haklısınız ama içki işte şişede durduğu gibi durmuyo :1no2: ve bi bira ile sarhoş olmam derken üstüne şarabı içince sonradan çarpmış...
zaten ilk kez bulunduğu bi ortamda içmesinden ve sarhoş olmasından ötürü ben arkadaşıma çocuk hoşlanacaksada senden o anda soğumuştur dedim..
işin kötü kısmı hepimiz aynı okuldayız o bi üst devre ama karşılaşılacaktır ister istemez.. kız çok temiz düzgün biri ama çocuk şu an ne düşünüyodur onu bilmiyoruz...
arkdaşlar teşekkür ederim paylaşımlarınız için.evet arkadaşım gerçekten çok güçlü bi kişiliğe sahip ,biçoğunuz ilk gün yakınlaşmaktan ötürü kızmışsınız.ama kendisi 2 yıldır çocuğa karşı birşeyler hissediyor.bunu da ona verin...burda güzel olan da tek bi nokta var o haliyle kendini tutabildi.allah korusun daha kötü şeyler olabilirdi...
ama şimdi o aşkını nasıl içine gömecek bilmiyorum.
tek istediği şimdi çocuğun onu sevmesi ama bu olmıcak birşey bence...
güzel arkadaşım sanırım yazıyı baştan sona okumadın, ne yaşanmış ki,bi öpücük var hafifte bi yakınlaşma..yani bunlar yatmamış ,soyunmamış, ya da ne biliim farklı şeyler yok .kız arkadaşım kör aşık desem yeridir bilmem hiç aşık oldunuzmu veya aşıkken insanın gözü görmüyo ki bu kız sarhoş haliyle çocuktan kaçabildiğince kaçmış.. :1ninca:
burda çocuğun yapmak istediğini soruyoruz..
B]
merhaba çok yeniyim dün üye oldum. yaaa ben 19 yaşındayım yeni evlendim bir buçuk aylık evliyim ama kocam tam bi bilgisayar manyağı işi bu severek de evlendik ama nebilim evlenince farklı olur sandım bilgisayar programcısı kendileri ada bilgisayar başından kalkmıyo yeni evli değil sanki 10 yıl oldu evleneli ben evliliğin ilk ayında çifler sürekli beraber olur yan yana oturur nebilim kocası kadına sürekli ilgi gösterir sanıyorum. ben mii çok abartıyorum yoksa bizim evliliğimizde bi anormallik mi var bana bi fikir verin lütfen sürekli kavga ediyorumm sonra daha bir buçuk aylık evliyim ama hiç öyle hissetmiyorum sürekli ağlıyorum üzülüyorum yaaaa ben mutlu değilimm yaaaaaaa
merhaba çok yeniyim dün üye oldum. yaaa ben 19 yaşındayım yeni evlendim bir buçuk aylık evliyim ama kocam tam bi bilgisayar manyağı işi bu severek de evlendik ama nebilim evlenince farklı olur sandım bilgisayar programcısı kendileri ada bilgisayar başından kalkmıyo yeni evli değil sanki 10 yıl oldu evleneli ben evliliğin ilk ayında çifler sürekli beraber olur yan yana oturur nebilim kocası kadına sürekli ilgi gösterir sanıyorum. ben mii çok abartıyorum yoksa bizim evliliğimizde bi anormallik mi var bana bi fikir verin lütfen sürekli kavga ediyorumm sonra daha bir buçuk aylık evliyim ama hiç öyle hissetmiyorum sürekli ağlıyorum üzülüyorum yaaaa ben mutlu değilimm yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?