Bebek Beslenmesi LÜTFEN YARDIM EDİN BİLGİ VERİN :( KAFA ŞİŞLİĞİ

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sevda_sec

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2016
42
21
38
30
mrhaba meleklerim perşembe günü doğum yaptım çok zor bir doğum oldu bebeğimin kafası yukarıya doğru fazla derecede şişti doktor geçeceğini söyledi internetten baktığımda 3 4 gune normal haline döner yazıyor bizde bi değişme yok böyle olupta sonradan geçen var mı varsa ne zaman geçti geçmesi için neler yapabilirim daha ciddi bi sorunmu var acaba diye cok endişeliyim yardım edin

mrhaba meleklerim perşembe günü doğum yaptım çok zor bir doğum oldu bebeğimin kafası yukarıya doğru fazla derecede şişti doktor geçeceğini söyledi internetten baktığımda 3 4 gune normal haline döner yazıyor bizde bi değişme yok böyle olupta sonradan geçen var mı varsa ne zaman geçti geçmesi için neler yapabilirim daha ciddi bi sorunmu var acaba diye cok endişeliyim yardım edin
Benimde öyleydi sivri gibi yukarı doğru şişti 3 4 gune indi duzeldi geçmiş olsun

Back
X