Lutfen yardim edin catlicam acaba hamilemiyim

Arzu2628

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2021
455
162
53
41
Adetime 5 gun var pembemsi lekelenme oldu adet olucam sandim ertesi 3 gun kahve leke oldu damla damla simdi bi sey yok dun test yaptim sabah kaset oylende hizli test sonuclar böyle kan verdim adada oldugum icin sonuc persembe cikicak catladim

Eklentiler

• 20230828_132359.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG-20230828-WA0000.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 53
Oyleyimdir inşallah ya persembe kan sonucu cikicak olumsuz cikcak diye korkuyorum cok uzulurum oyle cikarsa

Adetime 5 gun var pembemsi lekelenme oldu adet olucam sandim ertesi 3 gun kahve leke oldu damla damla simdi bi sey yok dun test yaptim sabah kaset oylende hizli test sonuclar böyle kan verdim adada oldugum icin sonuc persembe cikicak catladim

Daha hızlı sonuç alabileceğin bi yerde versene kan. Ben olsam hayatta bekleyemezdim
Ama sanırım pozitif. İnşallah sağlıkla gelsin

İnşallah amin fakat adada baska bi yer yokki bandırma ya gitmem gerek oda 1 gunumu alcak keske olsa kosa kosa giderdim

Hayırlı olsun, hamilesiniz. Lekelenme devam ederse doktora gidin. Bende kanama şeklinde oldu, progestan yazdı doktor çok şükür bebeğim şuan iyi

Hayırlı olsun, hamilesiniz. Lekelenme devam ederse doktora gidin. Bende kanama şeklinde oldu, progestan yazdı doktor çok şükür bebeğim şuan iyi
Saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim inşallah ben sadece testlerde bi hata olabilirmi diye korkuyorum

Pozitif çok net hemen kan verin

Saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim inşallah ben sadece testlerde bi hata olabilirmi diye korkuyorum
Aminnn inşallah, kan vermişsin sonuçlarını bekleyelim. Ben yaklaşık bir ped dolusu kırmızı kanama yaşadım, düşüreceğimden neredeyse emindim kendimce ama progestan gerçekten işe yaradı. Dediğim gibi lekelenme konusunda doktorunuz yardımcı olacaktır bence

İnşallah sonucta guzel gelirde rahatlarim İnşallah

Duramiyorum evet yazdim ne olmus ki
YAni bu kadar.stres yapman saglikli mi herkes ayni cevabi veriyor defalarca konu acmana her yere yazmana gerke var mi ? Pembe kahve akinti yerlesme belirtisi. Acik kan kirmizisi kanaman olursa acile gidersin. Simdi korkacak bir durum yok. Daha regl gunun de gelmemis panik yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…