İnşallah sevinip uzulmek istemiyorum ama duramiyorumda yanilma payi yoksanirim toplam 3 tane test yaptim dunden beri ucude boyleTebrikler
Adetime 5 gun var pembemsi lekelenme oldu adet olucam sandim ertesi 3 gun kahve leke oldu damla damla simdi bi sey yok dun test yaptim sabah kaset oylende hizli test sonuclar böyle kan verdim adada oldugum icin sonuc persembe cikicak catladim
Saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbimHayırlı olsun, hamilesiniz. Lekelenme devam ederse doktora gidin. Bende kanama şeklinde oldu, progestan yazdı doktor çok şükür bebeğim şuan iyi
Pozitif çok net hemen kan verinAdetime 5 gun var pembemsi lekelenme oldu adet olucam sandim ertesi 3 gun kahve leke oldu damla damla simdi bi sey yok dun test yaptim sabah kaset oylende hizli test sonuclar böyle kan verdim adada oldugum icin sonuc persembe cikicak catladim
Verdim sıkıntı persembe cikmasi o yuzden catliyorum sizlerden umut arıyorumPozitif çok net hemen kan verin
Belki Erken çıkar arada bakın bariVerdim sıkıntı persembe cikmasi o yuzden catliyorum sizlerden umut arıyorum
Aminnn inşallah, kan vermişsin sonuçlarını bekleyelim. Ben yaklaşık bir ped dolusu kırmızı kanama yaşadım, düşüreceğimden neredeyse emindim kendimce ama progestan gerçekten işe yaradı. Dediğim gibi lekelenme konusunda doktorunuz yardımcı olacaktır benceSaglikla kucagina almayi nasip etsin rabbiminşallah ben sadece testlerde bi hata olabilirmi diye korkuyorum
İnşallah sonucta guzel gelirde rahatlarim İnşallahAminnn inşallah, kan vermişsin sonuçlarını bekleyelim. Ben yaklaşık bir ped dolusu kırmızı kanama yaşadım, düşüreceğimden neredeyse emindim kendimce ama progestan gerçekten işe yaradı. Dediğim gibi lekelenme konusunda doktorunuz yardımcı olacaktır bence
Bakıyorum ahhh ahhh adada olmanin guzelligi gibi zorlugu avsa adasiBelki Erken çıkar arada bakın bari
O kadar iyi anlıyorum ki sizi, kaygılarınızı. Rabbim inşallah kalbinizdekini nasip etsin, güzel hanerler alıp bizimle paylaşınİnşallah sonucta guzel gelirde rahatlarim İnşallah
İnşallah tedirginim merak ediyorum ya olmazsa ya olursa bocaliyorum hayirlisi İnşallahO kadar iyi anlıyorum ki sizi, kaygılarınızı. Rabbim inşallah kalbinizdekini nasip etsin, güzel hanerler alıp bizimle paylaşın
Duramiyorum evet yazdim ne olmus kiAblacim her yere yazdin sonucum 3 gune cikacak dedin testi de gorduk yani bu verilere gore evet hamilesin
YAni bu kadar.stres yapman saglikli mi herkes ayni cevabi veriyor defalarca konu acmana her yere yazmana gerke var mi ? Pembe kahve akinti yerlesme belirtisi. Acik kan kirmizisi kanaman olursa acile gidersin. Simdi korkacak bir durum yok. Daha regl gunun de gelmemis panik yapmaDuramiyorum evet yazdim ne olmus ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?