lütfen yardım edin çok zor durumdayım

bir konusu vardı zayıflama bitkisiyle ilgili aktardan bir karışım almış 2 ayda 10 kilo mu ne vermiş?
ama karışımın içinde ne olduğunu aktar söylemiyormuş millet de onunla fake konu açtın vs.diye dalga geçmiş

banlanmasının sebebi bu olabilir bence:26:

Son düzenleme:
Evet ya bende bu konuyu merak ediyordum sonuç ne oldu diye.
Ne reklamı yapılmış ki acaba, yetkili biri açıklama yaparsa bizde öğrenmiş oluruz.

evde biriktirmek doğru değilki.hırsızlar eli ile koymuş gibi buluyo.zaten altın arama cihazları varmış.bankaya altın hesabı açsaydınız.araba niye alıyorsunuz.eşin o işi yapmasa.çok tehlikeli.çocuğum var diyorsun.eğerki eşin hariç bir kişi bile birikim yaptığını biliyorsa zaten tehlike altındasın.eşin uzakta bunu bilen en azından yanında toplu para olacağını bilir.
polise haber vermelisin.geç olmadan.yerine koyamam diyorsun.o halde açıkla.sonra birde bu suçun olur.geçmiş olsun canım.zor bir durum.yinede canınız sağolsun.

İnşallah bulmuştur.
Çok zor bir durum,keşke bi kasa kiralayıp orda muhafaza etseydiniz.
Bende merak ettim şimdi.

arkadaşlar 3 yıllık evlıyım 1 yasında bır kızım var eşim askeri personel şimdi dağda :(( ne zaman gelecek belli değil özel harekatçı 1 yıldır yemiyor içmiyor üstüne birşey almıyor para bırıktırıyor bır araba almak için karlı olur diye her ay bır altın bılenzık aldık 13 adet adana burması bilenziğimiz vardı 1 hafta once koyduğum yerde yok evı yıktım doktum yok yok yoook ne yapacağımı bılemıyorum çaldırdığımı soyleyemem kendım yerıne bulup koyamam lutfen akıl verın fen[/ark
a

Arkadasım bılezıklerının kayboldugunu soyluyorsun ve yerıne nasıl koymalıyım dıye fıkır soruyosun.Önce sana sunu soylemelıyımkı burdakı ınsanlar senın evındekı altınların nerde oldugunu yada nereye gıttıgını nerden bılsınler.Nacızane fıkrım bunu esını anlatmalısın yada 13 adet bılezıgı yerıne koyabıleceksen soylemeden yerıne koyarsın daha ne dıyım arkadasım sana:)

konuda 1 haftadır uyku uyumadığını zor durumda olduğunu söylüyor ama bir gün önce diyet bölümüne yeni konu açmış...

inandırıcı değil... :ssz:

Back
X