Ben anlatamadım galiba bir erkekle konuşmak değil onunla çıkmadan önce kuzenimle olan konuşmamı gördü, kuzenim ne yapıyorsun demişti bende uzanıyorum demiştim tek sorun mesele benim uzanıyorum dememiyi dediniz özellikler şeyler kendi karakterinizle alakalı, beni ilgilendirmez orası
Ama şu olaydaki çelişkiyi nasıl göremediniz ben anlayamadım, siz de bir erkekle konuşuyormuşsunuz işte. O söylemeye utanmıyor ama siz nasıl kabul edersiniz böyle bir şeyi? Bu kadar insan ayırt edici bir hareket az bulunur.
Neyse, bir dahaki sefere aklınızda olsun.
o böyle yerlere girdiğimden şüpheleniyor ben olduğumu anlamasın diye yaşımı öyle yazdım profileprofilinde 28 yazıyor?
evet daha önce kesinlikle böyle değildi çok sakin sessizdi zaman geçtikçe böyle olmaya başladı bir keresinde yaptığı hatayı yüzüne vurdum diye beni boynumdan tutup sokakta zorla sürüklemiştibence bu çocuk bipolar bozukluğu olan biri daha önce böyle değildi dediğin için ben öyle tahmin ettim böyle ataklar geçirirler genelde bahar aylarında olur ama bişeyler tetiklemiş olabilir .Tabi bu madem hastaymış normal zamanda iyi biri ataklarına katlanırım nolacakki denecek bişey böyle biriyle olmaz olmamalı bence sen acı çekiyorum falan deme kalk 2 rekat şükür namazı kıl haline şükret ya evlenip çoluk çocuk olunca bunları yaşasaydın daha çok gençsin dahi canım hayatını yaşa..
o an birlikteydik işte ona karsı zayıfım otobüsten inince birilikte indik belki durumu düzeltirim diye onunla yürüdüm evine kadar sonra böyle oldu.. zaten simdi beni engellemis heryerden konusmuyıoruzLaftan anlasaymissin kac kere s...r git demis
ya arkadasim kalbini kirmak istemiyorum ama sende hic gurur onur yok mu allah askina? Nasil bi kadinsin sen? Sövmüş olmamiş dövmüs olmamis, bile isteye dayak yemeye onurunu kirmaya hangi kafayla gidiyosun adamin yanina?
sen ne yaptın peki ?evet daha önce kesinlikle böyle değildi çok sakin sessizdi zaman geçtikçe böyle olmaya başladı bir keresinde yaptığı hatayı yüzüne vurdum diye beni boynumdan tutup sokakta zorla sürüklemişti
ama şimdi herşeyi anlattın burda, sen olduğunu anlamıcak mı?o böyle yerlere girdiğimden şüpheleniyor ben olduğumu anlamasın diye yaşımı öyle yazdım profile
Ben anlatamadım galiba bir erkekle konuşmak değil onunla çıkmadan önce kuzenimle olan konuşmamı gördü, kuzenim ne yapıyorsun demişti bende uzanıyorum demiştim tek sorun mesele benim uzanıyorum demem
beni zorla eve götürdü öyle iste sonra kendi gitti özür dilemisti affetmistim ama sonra nerden bilebilirdim o boynundan tutup sürüklemenin birgün dayağa tokata tekmeye kadar gidecegini bilmem lazımdı ortadaydi ama kör etmisti gözümü .sen ne yaptın peki ?
haklisiniz anlar ne yapayım peki ?ama şimdi herşeyi anlattın burda, sen olduğunu anlamıcak mı?
o an birlikteydik işte ona karsı zayıfım otobüsten inince birilikte indik belki durumu düzeltirim diye onunla yürüdüm evine kadar sonra böyle oldu.. zaten simdi beni engellemis heryerden konusmuyıoruz
haklisiniz gözümü kör etmisti o zamanlar ..Ben anlatamadım galiba; sırf bir erkekle konuşuyor diye başka birinin arakasından kötü laf eden insan, size haydi haydi eder, siz de bir erkekle konuşan bir insansınız, lafı söyleyenin sevgiliniz olması bir şeyi değiştirmez ki? Terkedip ilişkiyi bitirmek için en geçerli sebeplerden bir tanesidir bu.
Kuzen konusu için daha önceden yazmıştım zaten yorum olarak, o da ikinci bir terketme sebebi tam ayrılık gerektiren noktalarda hiç aklınız başınıza gelmemiş. Bundan sonra bunlara çok daha fazla dikkat edin. Çıkış yolunu ancak öyle bulursunuz.
Anlarsa anlasın canım ne yapacak bu saaten sonra bu yaptıklarından daha fenasımı var ..yapacağın şey şu güçlü ve dik durmak bir daha da asla yüzüne bakmamak affetmemek kanmamak perşembenin geleceği çarşambadan belliymiş görememişsin hadi onu gençliğine verelim bundan sonra gözünü açta hataya düşme sonra çok pişman olursun...haklisiniz anlar ne yapayım peki ?
Su an finallerim basliyor ders calisiyorum ama destek almaya düzelmeye ciddi anlamda ihtiyacim var bitince halledecegim bunu ama önce memlekete ailemin yanına gitmem gerek orada iken yapamam bunu .. haklisiniz bir kadin ne yaparsa yapsın bunları haketmez değil mi ben ise hep onu hakli cikardim aklimda söyle yaptım ondan böyle yaptı diye ..Bunlari onun degil senin yapman lazimdi farkinda misin?
burda yazilanlari oku ve kendine çeki düzen ver, psikologtan yardım al gerçekten söylüyorum bunu ben seni normal gormedim, ayrica senin icin zor olan bu günleri psikolog yardimiyla daha rahat atlatirsin. Simdi otur ve bi düşün bu adam sana neler yapmis bi gözüne getir, sen bunlari mi layik görüyorsun kendine? Hakediyo musun itilip kakilmayi, KEMERLERLE dövulmeyi, hakaretleri?
Onun isi belli olmaz bir keresinde onunla ayrıldıgımızı bir arkadasima anlattıgımı duymustu ben okuldan cikarken arkamdan gelip beni tüm okulun ortasinda rezil etmisti yine boynumdan kolumdan tutup rezil etmistiAnlarsa anlasın canım ne yapacak bu saaten sonra bu yaptıklarından daha fenasımı var ..yapacağın şey şu güçlü ve dik durmak bir daha da asla yüzüne bakmamak affetmemek kanmamak perşembenin geleceği çarşambadan belliymiş görememişsin hadi onu gençliğine verelim bundan sonra gözünü açta hataya düşme sonra çok pişman olursun...
Buraya yeni üye oldum keşke bu şekilde üye olmasaydım çok üzgünüm çok yorgunumbenim bir buçuk yıllık ilişkim var üniversite okuyorum sevgilim denen o şahısla aynı okuldayız demeye bile utanıyorum.. ilişkimiz son zamanlarda çok kötü oldu sürekli bana hakaret ediyor ilişkimiz kötü olmadan önce bile hakaret ederdi küfürler ederdi namusuma bile laf etti.. bense hep peşinden koştum aradım sevdiğim için hatam olmadığı halde bile beni birşeylerle suçlayıp terkediyordu üzüyordu hep.. önceden herşey iyiydi güzeldi ama ona yalan söylediğimden beri hep böyle.. bugün birlikteydik yine durup saçma sapan konu actı tartıstık beni yalancılıkla sucladı yine hersey iyiyken güzelken birden kavga etmeye basladık bana yolun ortasında herkesin icinde s... git dedi hemde defalarca sonra otobüse bindik otobüste bana yüzüme vurdu seni parcalarım dedi eğer dısarda olmasaydık görürdün sen dedi çok korktum sesimi cıkarmadım belki ikna ederim gönlünü alırım diye onunla bilrikte indim otobüsten evine kadar onunla gittim eve girdi kapıyı yüzüme örttü.. sonra bekledim birisi apartmanın kapısını acti bende evinin kapısına gittim zile bastım bana s.... git dedi cok iğrenc bir sekilde mahvoldum gitmeyince eline kemer aldı ve bana vurdu apartmanın icinde kemerle gitmezsen döverim dedi beni zorla kapıdan cıkardı kolumdan tutup yine s.... git dedi ve tekme attı bu 3 oldu bana siddet gösterdi yapmayacagım bir daha demisti sevdigim icin affetmistim ama üc defadır yapıyor bıktım canımdan bezdim ben ne yapacagım bana bir cıkıs yolu gösterin allah rızasi icin
Su an finallerim basliyor ders calisiyorum ama destek almaya düzelmeye ciddi anlamda ihtiyacim var bitince halledecegim bunu ama önce memlekete ailemin yanına gitmem gerek orada iken yapamam bunu .. haklisiniz bir kadin ne yaparsa yapsın bunları haketmez değil mi ben ise hep onu hakli cikardim aklimda söyle yaptım ondan böyle yaptı diye ..
anlamam biraz gec oldu ama sanırım onu elinde kayısla görmem gerekiyordu anlamam icin, birlikte degiliz artik zaten ..İnanmıyorum sana bide soruyor musun ?? Ya anlamiyorum ki sizi bana gerizekali dese onun agzina sicarim kim ki lan bu askimdan Ölsem bile onuruma sayginligima laf getirtmem hele ki bu benim evlenmeyi düşündüğüm adamsa. Bak güzelim sen sen ol ezdirme kendini adam mi yok ya hadi olmasin biz kizlar birbirimize yeteriz ya yapmayin böyle canlari cehenneme koş kaç kurtul bu şeref sizden
anlamam biraz gec oldu ama sanırım onu elinde kayısla görmem gerekiyordu anlamam icin, birlikte degiliz artik zaten ..
Zaten cok sevdigim icin izin verdim bunlara ben ama anladım ki sevgiden önemli seyler varmis mesela saygi gibi, anlayis gibi, deger görmek gibi ..Aynen oyle, hatanin farkindaysan harika, umarim o adami hayatından tamamen silersin ve bidaha kimsenin sana böyle davranmasina izin vermezsin, "cok" sevsen bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?