Lütfen yardım edin çok zor durumdayım :(

Ben anlatamadım galiba bir erkekle konuşmak değil onunla çıkmadan önce kuzenimle olan konuşmamı gördü, kuzenim ne yapıyorsun demişti bende uzanıyorum demiştim tek sorun mesele benim uzanıyorum demem

Laftan anlasaymissin kac kere s...r git demis

ya arkadasim kalbini kirmak istemiyorum ama sende hic gurur onur yok mu allah askina? Nasil bi kadinsin sen? Sövmüş olmamiş dövmüs olmamis, bile isteye dayak yemeye onurunu kirmaya hangi kafayla gidiyosun adamin yanina?

evet daha önce kesinlikle böyle değildi çok sakin sessizdi zaman geçtikçe böyle olmaya başladı bir keresinde yaptığı hatayı yüzüne vurdum diye beni boynumdan tutup sokakta zorla sürüklemişti

o an birlikteydik işte ona karsı zayıfım otobüsten inince birilikte indik belki durumu düzeltirim diye onunla yürüdüm evine kadar sonra böyle oldu.. zaten simdi beni engellemis heryerden konusmuyıoruz

evet daha önce kesinlikle böyle değildi çok sakin sessizdi zaman geçtikçe böyle olmaya başladı bir keresinde yaptığı hatayı yüzüne vurdum diye beni boynumdan tutup sokakta zorla sürüklemişti
sen ne yaptın peki ?

Ben anlatamadım galiba bir erkekle konuşmak değil onunla çıkmadan önce kuzenimle olan konuşmamı gördü, kuzenim ne yapıyorsun demişti bende uzanıyorum demiştim tek sorun mesele benim uzanıyorum demem

Ben anlatamadım galiba; sırf bir erkekle konuşuyor diye başka birinin arkasından kötü laf eden insan, size haydi haydi eder, siz de bir erkekle konuşan bir insansınız (erkek arkadaşınız bir erkek değil mi?) lafı söyleyenin sevgiliniz olması bir şeyi değiştirmez. Terkedip ilişkiyi bitirmek için en geçerli sebeplerden bir tanesidir bu.

Kuzen konusu için daha önceden yazmıştım zaten yorum olarak, o da ikinci bir terketme sebebi tam ayrılık gerektiren noktalarda hiç aklınız başınıza gelmemiş. Bundan sonra bunlara çok daha fazla dikkat edin. Çıkış yolunu ancak öyle bulursunuz.

sen ne yaptın peki ?
beni zorla eve götürdü öyle iste sonra kendi gitti özür dilemisti affetmistim ama sonra nerden bilebilirdim o boynundan tutup sürüklemenin birgün dayağa tokata tekmeye kadar gidecegini bilmem lazımdı ortadaydi ama kör etmisti gözümü .

o an birlikteydik işte ona karsı zayıfım otobüsten inince birilikte indik belki durumu düzeltirim diye onunla yürüdüm evine kadar sonra böyle oldu.. zaten simdi beni engellemis heryerden konusmuyıoruz

Bunlari onun degil senin yapman lazimdi farkinda misin?
burda yazilanlari oku ve kendine çeki düzen ver, psikologtan yardım al gerçekten söylüyorum bunu ben seni normal gormedim, ayrica senin icin zor olan bu günleri psikolog yardimiyla daha rahat atlatirsin. Simdi otur ve bi düşün bu adam sana neler yapmis bi gözüne getir, sen bunlari mi layik görüyorsun kendine? Hakediyo musun itilip kakilmayi, KEMERLERLE dövulmeyi, hakaretleri?

haklisiniz gözümü kör etmisti o zamanlar ..

haklisiniz anlar ne yapayım peki ?
Anlarsa anlasın canım ne yapacak bu saaten sonra bu yaptıklarından daha fenasımı var ..yapacağın şey şu güçlü ve dik durmak bir daha da asla yüzüne bakmamak affetmemek kanmamak perşembenin geleceği çarşambadan belliymiş görememişsin hadi onu gençliğine verelim bundan sonra gözünü açta hataya düşme sonra çok pişman olursun...

Su an finallerim basliyor ders calisiyorum ama destek almaya düzelmeye ciddi anlamda ihtiyacim var bitince halledecegim bunu ama önce memlekete ailemin yanına gitmem gerek orada iken yapamam bunu .. haklisiniz bir kadin ne yaparsa yapsın bunları haketmez değil mi ben ise hep onu hakli cikardim aklimda söyle yaptım ondan böyle yaptı diye ..

Onun isi belli olmaz bir keresinde onunla ayrıldıgımızı bir arkadasima anlattıgımı duymustu ben okuldan cikarken arkamdan gelip beni tüm okulun ortasinda rezil etmisti yine boynumdan kolumdan tutup rezil etmisti

İnanmıyorum sana bide soruyor musun ?? Ya anlamiyorum ki sizi bana gerizekali dese onun agzina sicarim kim ki lan bu askimdan Ölsem bile onuruma sayginligima laf getirtmem hele ki bu benim evlenmeyi düşündüğüm adamsa. Bak güzelim sen sen ol ezdirme kendini adam mi yok ya hadi olmasin biz kizlar birbirimize yeteriz ya yapmayin böyle canlari cehenneme koş kaç kurtul bu şeref sizden

Aynen oyle, hatanin farkindaysan harika, umarim o adami hayatından tamamen silersin ve bidaha kimsenin sana böyle davranmasina izin vermezsin, "cok" sevsen bile...

anlamam biraz gec oldu ama sanırım onu elinde kayısla görmem gerekiyordu anlamam icin, birlikte degiliz artik zaten ..

Aynen oyle, hatanin farkindaysan harika, umarim o adami hayatından tamamen silersin ve bidaha kimsenin sana böyle davranmasina izin vermezsin, "cok" sevsen bile...
Zaten cok sevdigim icin izin verdim bunlara ben ama anladım ki sevgiden önemli seyler varmis mesela saygi gibi, anlayis gibi, deger görmek gibi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…