• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin 🥹 Morfoloji %2. Yaşayan var mııııı ???

panikprenses34

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
382
48
13
27
Eşimin morfolojisi %2 çıktı sperm sayısı 240 milyon şekil ve hareket bozukluğu var 15 senedir sigara kullanıyor 2 ay önce bıraktı vitamin desteğine başladı arı sütü keçiboynuzu tozu kabak çekirdeği vs iyi gelecek şeyler yiyor içiyor sizce doğal yolla gebe kalma ihtimalim var mı 2 kez kimyasal gebelik yaşadım bu durumda olup hamile kalan var mı çok umutsuzum

Eşimin morfolojisi %2 çıktı sperm sayısı 240 milyon şekil ve hareket bozukluğu var 15 senedir sigara kullanıyor 2 ay önce bıraktı vitamin desteğine başladı arı sütü keçiboynuzu tozu kabak çekirdeği vs iyi gelecek şeyler yiyor içiyor sizce doğal yolla gebe kalma ihtimalim var mı 2 kez kimyasal gebelik yaşadım bu durumda olup hamile kalan var mı çok umutsuzum
Bizimde morfoloji 2 uğraşıyoruz yıllardır varikosel var mı

Hayır yani birinci derece dedi doktor ama ameliyata gerek yok dedi olmaması mı daha iyi olması mı bilemiyorum sizde var mı
Bizim Grade 3 ameliyat olduk biz yeni sigara çok önemli doktorlar 3 ay öncesi bırakılması gerektiği söyleniyor günde en fazla 10 tane içilebilir demişti

Tekrarlayan kimyasal gebelik varsa kendinizi çok yıpratmadan genetikli tüp bebek denemeniz daha iyi olabilir sanki. Şekil bozukluğu var demişsiniz. Vücut sağlıklı görmediği gebelikleri sonlandırabiliyor kimyasal yaşanmasının bir diğer sebebi bu. Bir 6/7 ay daha deneyin isterseniz ama tekrar kimyasal yaşarsanız bence yıpratmayın kendinizi

Morfoloji bozukluğu kimyasal gebeliğe sebep oluyor olabilir değil mi Morfolojiyi bi nebze olsa düzeltsek doğal yolla gebe kalma şansım olmaz mı ki ? Genetik testlerimiz temiz çıktı benim hormonlar normal kan pıhtılaşma vs de temiz çıktı

Morfoloji bozukluğu kimyasal gebeliğe sebep oluyor olabilir değil mi Morfolojiyi bi nebze olsa düzeltsek doğal yolla gebe kalma şansım olmaz mı ki ? Genetik testlerimiz temiz çıktı benim hormonlar normal kan pıhtılaşma vs de temiz çıktı

Evet oluyor, benim eşimin 1 idi ve 2 defa yakaladığım kimyasal gebeliklerim oldu, yakalamadigimda olmuştur illa ki.

Diğer değerleri nasıl
IMG_5910.webp

Sonucunu ekledim bu 50 gün önceki sonuçları sonrasında bir çok şey kullanmaya başladı sigarayı bırakalı 75 gün oldu beslenmesine çok dikkat ediyor hep faydası olacak şeyler yiyor
Lökosit değeri normal galiba çok etkili onun için sormuştum ben de.
Eşimde varikosel vardı diğer değerleri aşırı düşük degildi ameliyat yapıldı faydası oldu çok şükür
Siz de varikosel kesin yoksa sigarayı bırakması iyi olmuş stres ve sigara gibi şeyler etkiliyor özellikle.

Son düzenleme:
Back
X