Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyü, muska ve bunlar için üfürükçü aramak yasak, falcı konusu açılabilir ama bdvye değilYasak bebişim bu konular. Öyle falciya malciya enayi gibi para kaptırma.
Ben hepsi yasak diye biliyordum, teşekkürleerr, bulup para kaptirsin o zaman, çok şey yapmayayimBüyü, muska ve bunlar için üfürükçü aramak yasak, falcı konusu açılabilir ama bdvye değil![]()
Yok yok fal konuları yasak değil ama büyü, muska içerikli konular veya bunları yapan hoca aramak yasak.Ben hepsi yasak diye biliyordum, teşekkürleerr, bulup para kaptirsin o zaman, çok şey yapmayayim![]()
![]()
İnternetten bakan iki kişi var. Birini test ettim henüz diğerini edemedim. Ama baktiran arkadaş memnun.İstanbulda falcı arıyorum bulamıyorum araştırdım o kadar herkes reklam yapıyor şöyle isim veren gelecek hakkinda dedikleri çıkan bir yer biliyor musunuz ya da tanıdığınız var mi lutfen soyleyin
Test ettiginiz nasilİnternetten bakan iki kişi var. Birini test ettim henüz diğerini edemedim. Ama baktiran arkadaş memnun.
Şu hayatta geleceği gören, bilen birisi olsaydı şuan dünyanın sahibi de o olurdu.İstanbulda falcı arıyorum bulamıyorum araştırdım o kadar herkes reklam yapıyor şöyle isim veren gelecek hakkinda dedikleri çıkan bir yer biliyor musunuz ya da tanıdığınız var mi lutfen soyleyin
Valla şaşırtıcı ama bilen biliyor:) bu süreçte bir tane kadın vardı 10 yılı tahmin etti resmen onu bulamıyorum bulabilsem.Şu hayatta geleceği gören, bilen birisi olsaydı şuan dünyanın sahibi de o olurdu.
Ne isim kaldi ne soyisim. Kuzenimin evlenecegi kişinin soyismini verdi hatta kuzenimin sürekli reddettiginbiriydi şu an iki cocuklair var.Valla şaşırtıcı ama bilen biliyor:) bu süreçte bir tane kadın vardı 10 yılı tahmin etti resmen onu bulamıyorum bulabilsem.