• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin hpv

Normal şeyler bunlar.Cinsel hayatı olan çoğu kadınlarda olabilecek şeyler artık normal karşılıyorum.Benimde smearim negatifti ama hpv pozitifti.Doktorun dediğine göre bütün erkeklerde bu virüsler varmış bana açıkça cinsellikten uzak dur dedi tek bulaş yolu cinsel temasmi.Bu virüs çok yayginmis.Bu virüsü kapmamak için cinsel ilişkiden uzak durmak gerekiyor.

Ben açıkçası erkeklerde bu kadar yaygın olduğunu bilmiyordum üstelik olan kadınlara oluyor erkeklere hicbisey olmuyor.Erkekler vücuttan atamasa bile kanser riskleri kadınlar kadar yüksek değil.Bize bulastiriyorlar.Erkeklere yapılan testte yokmus test bile yapılsa negatif çıkıyormuş .Ocak ayından sonra aşılar ücretsiz olacak diyorlar.Bu virüsü kapmadan aşiyi yaptırmak önemli çünkü aşida sadece 9 tipe karşı koruyor.Eğer önceden o virüsü kapmissak aşi o bulaşan virüse karşı korumuyor sadece vücuda bulasmayan virüslere karşı antikor oluşturup koruyor.Çok değişik bir virüs diğerleri gibi virüsü vücuttan atincada bağışıklık kazanmiyorsun tekrar kapma olasiligin var ayrıca aşi bile fayda etmiyor vücuda bulasinca.Lanet bişey :(
Aşı olduğumuz da aşıdaki tipleri kapmıyoruz değil mi? bende 16 33 vardı aşımı oldum, yine bunları kapma ihtimali var mı acaba

Umarım yoktur fakat var gibi düşünmeye başladım çünkü iç dudaklarında biraz da iç kısımlarında lezyonlar var maalesef kendimi de en kötüsüne hazırladım sanırım gerçekten çok çok maliyetli işler manevi sıkıntısı ayrı inanın diyorum ki aşı muayene vs bir şey çıkmasın diyorum yani yine o parayı vereyim fakat bir şey çıkmasın çok strese girdim sürekli ağlıyorum özellikle maddi durumlardan ertelemek durumda kaldığımdan umarım ben de şey yoktur inşallah siz de bir an önce şifa bulursunuz inşallah Allah yardımcımız olsun şu stres bile insanı mahvediyor
Hpv rahim agzı kanserinede sebeb oldugu gibi vın denilen rahatsızlıgada sebeb oluyormuş.vın1-2-3 olarak aynı cin1-2-3 olarak ilerliyomuş.Çok yaygın olmadığı için bilinmiyor.Vulva bölgesindeki hücresel degişikliklerin adına vın deniyor.

Hpv rahim agzı kanserinede sebeb oldugu gibi vın denilen rahatsızlıgada sebeb oluyormuş.vın1-2-3 olarak aynı cin1-2-3 olarak ilerliyomuş.Çok yaygın olmadığı için bilinmiyor.Vulva bölgesindeki hücresel degişikliklerin adına vın deniyor.
Hpv rahim agzı kanserinede sebeb oldugu gibi vın denilen rahatsızlıgada sebeb oluyormuş.vın1-2-3 olarak aynı cin1-2-3 gibi ilerliyormuş.Çok yaygın olmadığı için bilinmiyor.Vulva bölgesindeki hücresel degişikliklerin adına vın deniyor.

Erkekler genelde taşıyıcı oluyor aslında hatta çoğunda siğil bile yapmıyor yani dediğiniz gibi çok tuhaf farklı bir durum vücuttan ömür boyu atılıyor mu acaba atılmıyor mu temiz gelmesi adına dua ediyorum fakat bahsettiğim lezyonlardan olduğu için çok da rahat değilim açıkçası erkeklerde hiçbir şey olmuyor ama biz kadınlar sıkıntı içine giriyoruz gerçekten insanın şu yaşadığı stres bile yetiyor erkekten cinsellikten söğüdüm Ocak ayı durumunu bende duydum fakat sıranın geç gelmesinden korkuyorum bu seferde
maalesef bende ilk duyunca üzüldüm doktor ilk günden bana %85 o vücuttan atılır %15 i kalıyormuş.Bagisiklik düşünce ortaya çıkma sebebide tamamen yok olmamasi.O nedenle de negatif bile çıksam yılda bir hpv testini vermede fayda var.

Mesela direkt test negatif olduğunda nasl oluyor
maalesef bende ilk duyunca üzüldüm doktor ilk günden bana %85 o vücuttan atılır %15 i kalıyormuş.Bagisiklik düşünce ortaya çıkma sebebide tamamen yok olmamasi.O nedenle de negatif bile çıksam yılda bir hpv testini vermede fayda var.

Aşı olduğumuz da aşıdaki tipleri kapmıyoruz değil mi? bende 16 33 vardı aşımı oldum, yine bunları kapma ihtimali var mı acaba
Aşı sadece vücudumuza hiç bulaşmamış tiplere karşı koruyor gardasil 9 lu aşinin ustunde hangi tiplere karşı koruduğu yazıyor.16-33 u kapmissaniz onları korumuyor 16 zaten tamamiyle vücuttan atılmıyor.negatif cikilsa bile %15 o ömür boyu vücutta kaliyor.Bu alanda tecrubeli bir Doktor bunları söyledi.

Aşı sadece vücudumuza hiç bulaşmamış tiplere karşı koruyor gardasil 9 lu aşinin ustunde hangi tiplere karşı koruduğu yazıyor.16-33 u kapmissaniz onları korumuyor 16 zaten tamamiyle vücuttan atılmıyor.negatif cikilsa bile %15 o ömür boyu vücutta kaliyor.Bu alanda tecrubeli bir Doktor bunları söyledi.
Benim tecrübeli doktorumda tamamen vücuttan atıldıgını söylüyor.Arastırmasını kendınız yapmışsınız gibi emin emin konuşup insanları umutsuzluğa sevk etmeyin lütfen

Benim tecrübeli doktorumda tamamen vücuttan atıldıgını söylüyor.Arastırmasını kendınız yapmışsınız gibi emin emin konuşup insanları umutsuzluğa sevk etmeyin lütfen
Benim muayene olduğum doktor prof jinekolog onkolog.Bu konuda bir çok araştırması var kongrelere toplantilara ve söylesilere katiliyor.Kimseyi umutsuzluğa sevk ettiğim yok.Bana ilk günden kendisi açıkladı bu şekilde olduğunu.%15 i vücuttan atılmıyor bir yolu yok mu dedim maalesef dedi.Bu konuda olabilecek ihitmalleri, cin seviyelerini hepsini anlatıp kağıda yazıp aciklamali anlatti elime verdi burayada fotosunu atabilirim.Bu yüzden emin şekilde konuşuyorum.Siz asıl boş boş konuşup yanlış bilgi vermeyin.

Benim muayene olduğum doktor prof jinekolog onkolog.Bu konuda bir çok araştırması var kongrelere toplantilara ve söylesilere katiliyor.Kimseyi umutsuzluğa sevk ettiğim yok.Bana ilk günden kendisi açıkladı bu şekilde olduğunu.%15 i vücuttan atılmıyor bir yolu yok mu dedim maalesef dedi.Bu konuda olabilecek ihitmalleri, cin seviyelerini hepsini anlatıp kağıda yazıp aciklamali anlatti elime verdi burayada fotosunu atabilirim.Bu yüzden emin şekilde konuşuyorum.Siz asıl boş boş konuşup yanlış bilgi vermeyin.
Bu virüse jinekolog mu bakıyomuş aaaa ben kulak burun bogaza gidiyordum:)) Körü körüne inanmaya devam edin tek bir doktora

Hpv yi insanların %85 vücuttan atar %15 lik kesiminde virus i kalıcı olur .Siz bu bilgıyı yanlış anlamışsınız.

Süleyman Engin Akhan hoca negatif kesinlikle olunuyor bazılarının vücudunda kalıcı oluyor diyor .

Back
X