Kanamanın fotografını yuklermisin daha once gebelik yok ve bu dusük ile sonuclanirsa doktoruna pihtilasma icin test yaptirmak istedigini söyle yoksa 3. Dusuge kadar bekletiyorlar bi fakulte egitim arastirma hastanesine giderek iste bu testi dısarda cok pahaliya yapiliyor detayli bilgi almak istersen bana ozelden yazabilirsin rabbim insallah sana bagislar bebegini
Siz bilirsiniz çok ısrar ettim ama olmadığını söylüyorsunuz bence acile gitseniz ilgilenecek Bi doktor bulursunuz kendinize kanamam var deyince göndrteceklerini sanmıyorum
Kanamanın fotografını yuklermisin daha once gebelik yok ve bu dusük ile sonuclanirsa doktoruna pihtilasma icin test yaptirmak istedigini söyle yoksa 3. Dusuge kadar bekletiyorlar bi fakulte egitim arastirma hastanesine giderek iste bu testi dısarda cok pahaliya yapiliyor detayli bilgi almak istersen bana ozelden yazabilirsin rabbim insallah sana bagislar bebegini
Durum nedir umarım bebek ve siz çok iyisinizdir ben de şuan sizin yasadiginizin aynı durumundayim dunden beri kanamam var ve büyük bir pıhtı düştü bu sabah çok korkuyorum bu güne randevum var daha 3 gün önce öğrendim hamileliğimi siz şuan ne durumdasınız beni de bilgilendirir misiniz çok korkuyorum