Lutfen yardim edin ilk gebeligim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Aesg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kanamanın fotografını yuklermisin daha once gebelik yok ve bu dusük ile sonuclanirsa doktoruna pihtilasma icin test yaptirmak istedigini söyle yoksa 3. Dusuge kadar bekletiyorlar bi fakulte egitim arastirma hastanesine giderek iste bu testi dısarda cok pahaliya yapiliyor detayli bilgi almak istersen bana ozelden yazabilirsin rabbim insallah sana bagislar bebegini

Siz bilirsiniz çok ısrar ettim ama olmadığını söylüyorsunuz bence acile gitseniz ilgilenecek Bi doktor bulursunuz kendinize kanamam var deyince göndrteceklerini sanmıyorum
Cok saolun allah razi olsun tanimadan derdime care aradiniz dun gittigimde gonderdiler onemsemediler bile

Cok saolun yarin gidecem genek tahlil verecem

Eklentiler

• Screenshot_20210107-212636_WhatsApp.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 22
  • 20210107_181856.webp
    18 KB · Görüntüleme: 18
Bu sekilde kucjk pihti gidiyordu ama sonra buyudu pihti ara ara kasik agrisi var

Cok saolun yarin gidecem genek tahlil verecem
İnsallah duruyordur bebeginiz sizinle durum nedir ogrenbildinizmi baya kirmizi ve buyuk bi pihtı gitmis umarim hematom olusmustur ve odur düsen parca

İnsallah duruyordur bebeginiz sizinle durum nedir ogrenbildinizmi baya kirmizi ve buyuk bi pihtı gitmis umarim hematom olusmustur ve odur düsen parca
Hemotom ne bilmiyorjm doktora gittim kese var gelisme yok adet tarihime gore 7 haftalik ultrasonda 5

Durum nedir umarım bebek ve siz çok iyisinizdir ben de şuan sizin yasadiginizin aynı durumundayim dunden beri kanamam var ve büyük bir pıhtı düştü bu sabah çok korkuyorum bu güne randevum var daha 3 gün önce öğrendim hamileliğimi siz şuan ne durumdasınız beni de bilgilendirir misiniz çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…