• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin. Kafam cok karıştı artık

Bazı kişiler inkar etse de erkek ya da kız önce dış görünüşe bakıyor.Eşim senin ruhunun güzelliğini nerden bilebilirdim ki?Önce güzelliğine vuruldum,der.Bu bir ilişkinin başlaması için ilk etapta olması gereken şey.Zaten birbirinizi tanıdıkça işin daha önemli olan kısmına gelirsiniz,kişiliklerin,karakterlerin uyumuna.
Fiziksel anlamda kendine saygından dolayı bakımlı olmalısın öncelikle,ama bir erkek için değil,önce kendin için.Hal ve hareketlerin doğal olmalı,seni olduğun gibi tanımalı.Yapmacık davranışlar ilişkiyi zedeler.Bir erkek istiyor diye,kendinden de ödün verme.Neysen o ol.Eninde sonunda sana uygun olan biri seni bulacaktır,bunun içinde acele edip,olmayacak insanlara takılma.:kahve:

Sana aşık olacak erkeğin gözüyle güzel ya da hoş olman yeterli canım...Dünya güzeli olmak değildir önemli olan...Zaten herkesin beğenisi ,zevki , güzellik anlayışı da farklıdır...Seni de beğenen ve çok güzel bulan vardır , herkesi de...
Ama kısmet işi bu...Demek ki henüz vakti gelmemiş...
Bu tür şeylerde benden sana tek öneri; olduğun gibi ol canım , kimse seni sevsin diye şöyle mi olayım böyle mi..."Evet" mi diyeyim red mi edeyim , çok mu güleyim , ciddi mi olayım diye düşünme sakın...Hayatının hatasını yaparsın...Olduğun gibi ol ya hiç değişik görünmeye çalışma.Neysen " o"sundur , seni bu halinle sevsin sevecek olan...

Son düzenleme:
Canım benim sana birşey söyleyeyım mı..Eşimle ılk tanıstıgımızda düşün daha flört bile etmiyorduk yani,beni bi sohbet esnasında cok kötü bozmuştu..-tatlicadiarzu-
O kadar utanmıstım,bozulmuştum ki..Kafamda kişiliğiyle ilgili felaket senaryoları yazmıstım..kafamçokkarıştı
Ama gel gör ki 4 senelik flörtün ardından ve burnundan fitil fitil o yaptığını getirmeme ragmen her gün dahada baglanıyor ınsan..:asigim:
Doğal ol tatlım..
Ya göründüğün gibi ol
Ya da olduğun gibi görün..
a.s.

ben eşimi gördüğümde onun hiçbirşeyinden etkilenmedim
hiçbirşeyine aşık olmadım
onu sevdim ben, herşeyiyle, bütünüyle
zannediyorum o da aynı şekilde, neyime aşık oldun sorusuna cevap veremeyiz biz karı koca
beğenilmenin sevilmenin bir sırrı formülü yok
kişi kendine yürağine hitap edeni sever
önce göz görür tabi, biraz bakımlı olmaktan da zarar gelmez

canim oncelikle birisi gelsin bana asik olsun diye beklemeyeceksin... ya da kendini birine asik olmaya zorlamayacaksin... erkekler sana asik olmaya baslasa, karpuz secer gibi aralarindan birini mi secmeyi dusunuyordun? eger hoslandigin biri varsa, onunla ilgilendigini belli edersin, sohbet edersin, ilgili davranirsin, fazla da ustune dusmezsin... ortak sohbet konulari acarsin... yavas yavas onun sana ilgisi olup olmadigini anlarsin, hatta muhabbet ortami saglandiktan sonra o da seni o gozle gormeye baslayabilir... oldugun yerde durup birseylerin gelismesini ya da farkedilmeyi beklemek hicbir ise yaramaz... ayrica kendini asik olmaya zorlamak da cok sacma, seni yanlis kararlar vermeye iter... eger hoslandigin biri varsa sen bir adim atarsin, bir sure sonra o iki adim atar, bu sekilde ortada bulusursunuz canim...

Back
X