• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin lütfen!

beztebya

Canım kızım
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
492
262
358
34
..
Arkadaslar cok kötü durumdayım bu gün sevgilimin skype ne girdim ve bı başka kızla yazisdigini gördüm sadece sizden bu konuda yardin istiyorum ki ben ne yapiyim kararım kesin ayrilicam ama nasıl o benim onun skpye şifresini bildigimi bilmiyor ama ben biliyorum ve gördüm inşallah beni anlarsiz cok kotuyum lütfen yarim edin

sizi aldatan bir adam, siz onu terk ederken bir açıklamayı da hak etmiyor.
sizi aldattığını bildiğinizi ve onu terk ettiğinizi söyleyin yeter
bunu nereden ve nasıl bildiğiniz onu ilgilendirmez.zaten konu bu durumu nerden bildiğiniz değil. konu sizi aldatıyor olması.

Bu kadar panik yaptığına göre mesajların içeriği pek masum şeyler değil.. erkek arkadaşınla yüzleşmelisin.. aklıma başka bir şey gelmiyor :31:

Hiç ama hiç bunu bana yapacagını bilmiyordum öf Allahım cok aplamisim ben

Bas baya kıza asılıyordu seninle telefonda konuşmak istiyorum numaranı bana ver anlatamam vallah anlayın beni cok kötü durumdayım
Tamam canım. Seni yerine koydum kendimi, sadece "senden sıkıldım" der bitirirdim, bırak o düşünsün özgüveni zedelensin. Zaten bi süre sonra tiksiniyorsun tecrübeyle sabit. Lütfen hiç üzülme, değmiyor çünkü hak etmiyor

Tamam canım. Seni yerine koydum kendimi, sadece "senden sıkıldım" der bitirirdim, bırak o düşünsün özgüveni zedelensin. Zaten bi süre sonra tiksiniyorsun tecrübeyle sabit. Lütfen hiç üzülme, değmiyor çünkü hak etmiyor

Ne haldeyim bi bilsez Ağlaya ağlaya yazıyorum ben bunu hiç haketmiyorum ben size bunları yazıyorum şimdi o başka birisiyle yazisıyor

Son düzenleme:
sakın ama sakın ağlama bak bunu bende sanaldan aldatılıp ayrılan ve geri asla dönmeyen biri olarak yazıyorum...

üzgünüm ama ayrılmaktn başka şansın yok ki birleşirsen ona aynı şeyleri yapmak için tekrar bi şans vericeksin...

ve ayrılık içinde bir açıklama yapmayı bile hak etmiyo emin ol...

zaten başka bir bayana ilgisi kaydıysa çok uzatmadan ayrılığı kabul edecek fakat bi kaç gün geçince "köpek" gibi yalvaracak emin ol!!!!

sakın ama sakın ağlama bak bunu bende sanaldan aldatılıp ayrılan ve geri asla dönmeyen biri olarak yazıyorum...

üzgünüm ama ayrılmaktn başka şansın yok ki birleşirsen ona aynı şeyleri yapmak için tekrar bi şans vericeksin...

ve ayrılık içinde bir açıklama yapmayı bile hak etmiyo emin ol...

zaten başka bir bayana ilgisi kaydıysa çok uzatmadan ayrılığı kabul edecek fakat bi kaç gün geçince "köpek" gibi yalvaracak emin ol!!!!

Kesinlikle ayrilicam ama ben hep düşünüyordum ki bana bunu yapmaz oyle biri değil yanılmısim

Bas baya kıza asılıyordu seninle telefonda konuşmak istiyorum numaranı bana ver anlatamam vallah anlayın beni cok kötü durumdayım

Hiç yüzleşme canım senden özür dileme fırsatı verme ona. Ve okuduklarını da bilmesin. Benden bu kadar de bitir.

Hiç yüzleşme canım senden özür dileme fırsatı verme ona. Ve okuduklarını da bilmesin. Benden bu kadar de bitir.

Sanki dunya yıkılmış altında kalmışım nefes bile alamıyorum cok sagolun hersey için yardım ettiginiz icin

Kesinlikle ayrilicam ama ben hep düşünüyordum ki bana bunu yapmaz oyle biri değil yanılmısim

aynen bende öyle düşünüyodum toz kondurmuyor hatta savunuyodum sağa sola yapmaz o diye ama ummadık taş baş yarıyor...

dememek lazımmış bunu şimdi öğrendim...

4 buçuk yılın üzerine yemiştim ben bu kazığı...

sakın ama sakın affetme emin ol yalvaracak neler neler diyecek

biz evlilik hazırlığı yapıyoduk düşün...

aynen bende öyle düşünüyodum toz kondurmuyor hatta savunuyodum sağa sola yapmaz o diye ama ummadık taş baş yarıyor...

dememek lazımmış bunu şimdi öğrendim...

4 buçuk yılın üzerine yemiştim ben bu kazığı...

sakın ama sakın affetme emin ol yalvaracak neler neler diyecek

biz evlilik hazırlığı yapıyoduk düşün...
Ay canım napicam ben neden boyle yaptı cildiricam

beni nasıl aldatırsın moduna hiç girme. senle yapamıyorum başka biri var de kudursun :51:

kimse zaten aldatılmayı beklemez ki tatlım sağlam durmalısın. eski konularından hatırlıyorum aileni de bi erkek için asla karşına alıp üzme

beni nasıl aldatırsın moduna hiç girme. senle yapamıyorum başka biri var de kudursun :51:

kimse zaten aldatılmayı beklemez ki tatlım sağlam durmalısın. eski konularından hatırlıyorum aileni de bi erkek için asla karşına alıp üzme

Evet canım ailemide karşıma almıştım bu bes para etmez icin

Missblue' ya katılıyorum. Başkasına aşık olduğunu söyle ve terket .
Egoları sönsün ş...siz'in !
Yüzleşmeye gerek bile yok.

Back
X