• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin lütfen!

Ay canım napicam ben neden boyle yaptı cildiricam

bende ailemi karşıma almıştım ne kavgalar etmiştim annemle daha tanımıyosun o yüzden böyle yapıyosun diye..

nitakim yaptılar mı?

yaptılar...

sakın ama sakın affetme bütün duygusal anlarınızı kullanacak en ince en zayıf yerinden vuracak ama sana geri dön diye yalvaracak..

bizrazcık gücün varsa kendini iyi hissediyosan yüzyüze ayrıl ve sakın açıklama yapma na böyle kalsın :53:

bende ailemi karşıma almıştım ne kavgalar etmiştim annemle daha tanımıyosun o yüzden böyle yapıyosun diye..

nitakim yaptılar mı?

yaptılar...

sakın ama sakın affetme bütün duygusal anlarınızı kullanacak en ince en zayıf yerinden vuracak ama sana geri dön diye yalvaracak..

bizrazcık gücün varsa kendini iyi hissediyosan yüzyüze ayrıl ve sakın açıklama yapma na böyle kalsın :53:

Evet canım ayrilicam ama yüzyuze değil beni bı daha görmesine bile izin vermiyecem

Missblue' ya katılıyorum. Başkasına aşık olduğunu söyle ve terket .
Egoları sönsün ş...siz'in !
Yüzleşmeye gerek bile yok.

Zaten büyük ihtimal güzel giden ilişkim kenarımda dursun ben bi'yandan gönlümü eğlendirmeye devam ediyim kafasında oyüzden en güzel ders egolarını söndürmek olucaktır:19:

Arkadaslar bunu anlamıyorum ya su an ben ne hadeyim o bı başka kızla yazisiyor kaç saat olduya 5 saat var

Ayyy canimmm cok uzuldum yaa olanlara bakk:50:

Ne kadar kotu oldugunu anlayabiliyorum , allaha havale et canimm en azindan simdiden gormus oldun nasil bir insan oldugunu :41:

Terket onu ama neden terkettigini bilsin kivransin deliye donsun ama sakın donme gerii :31:

Ayyy canimmm cok uzuldum yaa olanlara bakk:50:

Ne kadar kotu oldugunu anlayabiliyorum , allaha havale et canimm en azindan simdiden gormus oldun nasil bir insan oldugunu :41:

Terket onu ama neden terkettigini bilsin kivransin deliye donsun ama sakın donme gerii :31:

Sevdiğinin seni aldatması çok kötü çok ne haldeyim canım bi bilsen

Daa neyi bekliyorsunuz ben onu anliyamadim :26: madem suandada yazsitigina eminsiniz, ben sebebini bilmesin diyenlere katilmiyorum, yani evet aciklama yapmaga gerek bile yok ama sizi saf gibi kandira bildiginide sanmasin.... Ben olsam sifrede elinizdeymis suanda yazisiyomuslar, girer sana bol eglenceler s...fsiz yazar, ondan sonrada tüm bagimi koparirdim, bana ulasmasini nekadar engelliye bilirsem engellerdim....Hem ayrilik soku, hem yakalanma soku cokkk güzel gelecektir ona eminim...Allah yardimciniz olsun....

Arkadaslara katiliyorum, kesinlikle beni nasil aldattin diye eziklenme. Bu sana hic bi sey kazandirmaz, karsi tarafida uzmez..

Seni artik sevmiyorum, baskasina asigim de bitir. Neyim eksik diye kursun, dursun..

açıklama yapmadan ayrıl
açıklamayı hak etmiyo bence
ya da çok yalvarıp uğraşırsa söylersin sebebini

sakın kendini başkası var diyerek yanlış tanıtma. biriyle beraberken aldatan kız durumuna sokma. suçsuzken suçlu duruma düşersin.
ve suçlu olan masum olur.
beni aldattığıını biliyorum. nerden öğrendin diye sorma. yeminliyim söyleyemem de. bitir.

Bence sessizce çek git... Yoksayılmak eminim ki yaptığını farketmesini sağlayacaktır.

sakın kendini başkası var diyerek yanlış tanıtma. biriyle beraberken aldatan kız durumuna sokma. suçsuzken suçlu duruma düşersin.
ve suçlu olan masum olur.
beni aldattığıını biliyorum. nerden öğrendin diye sorma. yeminliyim söyleyemem de. bitir.

Başkası var demeyecek ki aşık oldum diyecek platonik yani aldatan adam beni kötü tanısa nolur "aa tencere kapakmışız aslında" der en fazla:19:

En iyi ihtimal senden soğudum, sevmediğimi anladım vs desin. Valla çevremdeki aldatılan kızlar hep "ühühü beni aldattın" modunda ayrıldı bu adamlar bunu takmıyolar oyüzden hazır gidiyoken olan egoyu zedelemek daha iç soğutucu:44:

Ben senden çok sıkıldım, artık sana karşı hiçbir şey hissetmiyorum. Seninle bi iliski sürdürülemez zaten. Baskasını seviyorum de ve bitir. Her yerden sil engelle yüz üstü bırak. Nasıl ters düz olur var ya. Bi erkeğin canını en çok böyle yakabilirsin. Emin ol çok koyar bu ona. Ve büyük ihtimalle köpek gibi dönmeye çalışır bi süre sonra. Tecrübeyle sabit. Sakın ağlama ve üzülme. Bende bunu yasadım önce ağlamaya başladım sonra kendimi toparladım mantıklı düşünmeye başladım ben üzülürsem onu sevindirmiş olurum dedim ve hic umursamamaya başladım. En güzeli bu gercekten. Kendine acı çektirme.

Okyşkommm, öyle diyorsun da, karşındaki adamın bundan anlayacağını zaten sanmıyorum. Onun gibi bir adam eminim bu kızın kendinden başkasını sevebileceğine inanmıyordur. Bu yüzden şok yaşasa iyi olmaz mııııı ? :1:

Back
X