- 5 Mayıs 2018
- 508
- 334
- 103
- 31
- Konu Sahibi mihrimah16
-
Randevu aldim ama gidemedim isin tuhaf tarafi saglik personeliyim nobetli calisiyorum.o ilaclarin sersem yaptigini biliyorum ve kullanmak istemiyorum yani kendi kendine asabilen varmi acaba benm gbi olupdoğru psikiyatriste.....
Randevu aldim ama gidemedim isin tuhaf tarafi saglik personeliyim nobetli calisiyorum.o ilaclarin sersem yaptigini biliyorum ve kullanmak istemiyorum yani kendi kendine asabilen varmi acaba benm gbi olup
Yegenimin cokta buyutulmucek bi saglik sorunu cikti bobreklerinde onu cok taktim kafama sonra bi sabah onu biraktim ve kendimi yoklamaya basladim gogus bogaz boyun mesela bacagm agridi kemik ca mi oldum dedim gunlerceOkb gibi ama bunun da bi sabah aniden oluşan bir hastalık olduğunu zannetmiyorum.
Evet sizin gibi insanlar var.
Çoğu da basit bir tedavi ve kontrol ile normale dönüyor. Bir psikiyatri uzmanına gidin.
Canm okb gbi degil aslinda yani temizlik sayi vb durumlarim yok yanimda birileri varken bi nebze iyiym yanliz kaldgmda surekli kafamdabende okb hastasıyım ılaclarımı aksam alıyorum dozunda alınırsa sersemlik yapmayanlar var. tabi doktor uygun gorurse zaten ılac verir belkide terapilik sadece
Su anda iyimisin canm pekibende okb hastasıyım ılaclarımı aksam alıyorum dozunda alınırsa sersemlik yapmayanlar var. tabi doktor uygun gorurse zaten ılac verir belkide terapilik sadece
Siz nasil astiniz peki gercekten ilaclar ise yariyormuÖncelikle sakin ol. O dediğinden bende de var ve gerçekten önemsiz bişey.
İnternet ten hastalıklarla ilgili şeyler okumaktan vazgeçin.
Birden çıkacağını sanmıyorum mutlaka bişeyler tetiklemiştir gecikmeden psikolojik tedavi görün.
Dediğim gibi psikiyatrist e görünün mutlaka daha yeni başlamış büyük ihtimalle geçecek.Siz nasil astiniz peki gercekten ilaclar ise yariyormu
Sanirim gidicem pskyatriye gorunen o ki asilmiyor kendi kendine neler denedim orguler kitap okumalar gezmeler su 3 aydr zindan oldu hayatim hicbi sebep yokken ortada cok sagolunDediğim gibi psikiyatrist e görünün mutlaka daha yeni başlamış büyük ihtimalle geçecek.
Rahat olun başka şeylerle ilgilenin ve yalnızken daha fazla takacağınız için aileniz ve sevdiklerinizle zaman geçirin.
Rica ederim geçmiş olsun :)Sanirim gidicem pskyatriye gorunen o ki asilmiyor kendi kendine neler denedim orguler kitap okumalar gezmeler su 3 aydr zindan oldu hayatim hicbi sebep yokken ortada cok sagolun
Bu sene hic enf olmadim sadece gomulu sikintili bi 20lik disim var diyorum ki cene altimda cikar boyun kasimda ne isi var 2 3 arkadasimda daha buldum aynisini sonra rahatladim birazBende de var onlardan sıkıntı değil grip boğaz enfeksiyonun da falan büyüyorlar. Hatta çocuklarım dada çıkıyor ara ara sonra yok oluyor bende ki hep sabit ama
Su anda iyimisin canm peki
Tek bir tane bendede yerini bildigim icin elim hep orada buyumuyo aslidna ama buyuyo gibi hissediuorum bi baskasi bulurken zorlaniyor 13 mm 6mm reaktif lenf nodu yaziyo usg deBende de var onlardan sıkıntı değil grip boğaz enfeksiyonun da falan büyüyorlar. Hatta çocuklarım dada çıkıyor ara ara sonra yok oluyor bende ki hep sabit ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?