Lutfen yardim edin napayim ben.

mihrimah16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2018
508
334
103
31
Lutfen bana yardimciolun kizlar ya.bir sabah uyandm ve hastalik hastasi oldum surekli heryerimi yokluyorum en ufak seyi buyutuyorum kanser fobisi olustu ciddi boyutta mesela boynumda ufacik bastrnca oynayan bisey var 3 dr a gosterdim 1 kez usg cekindim onemsiz bi lenf nodu dediler ama icm rahat etmedi etmiyor ufacik biyerim kasinsa lenfoma iste diyorum.daha once boyle bi insan asla degildim.isin icinden cikamiyorim yanliz kaldgmda agliyorum varmi benim gbi olan yada yardim edebilcek olan lutfen (((

Randevu aldim ama gidemedim isin tuhaf tarafi saglik personeliyim nobetli calisiyorum.o ilaclarin sersem yaptigini biliyorum ve kullanmak istemiyorum yani kendi kendine asabilen varmi acaba benm gbi olup

bende okb hastasıyım ılaclarımı aksam alıyorum dozunda alınırsa sersemlik yapmayanlar var. tabi doktor uygun gorurse zaten ılac verir belkide terapilik sadece

Okb gibi ama bunun da bi sabah aniden oluşan bir hastalık olduğunu zannetmiyorum.

Evet sizin gibi insanlar var.

Çoğu da basit bir tedavi ve kontrol ile normale dönüyor. Bir psikiyatri uzmanına gidin.
Yegenimin cokta buyutulmucek bi saglik sorunu cikti bobreklerinde onu cok taktim kafama sonra bi sabah onu biraktim ve kendimi yoklamaya basladim gogus bogaz boyun mesela bacagm agridi kemik ca mi oldum dedim gunlerce

bende okb hastasıyım ılaclarımı aksam alıyorum dozunda alınırsa sersemlik yapmayanlar var. tabi doktor uygun gorurse zaten ılac verir belkide terapilik sadece
Canm okb gbi degil aslinda yani temizlik sayi vb durumlarim yok yanimda birileri varken bi nebze iyiym yanliz kaldgmda surekli kafamda

Öncelikle sakin ol. O dediğinden bende de var ve gerçekten önemsiz bişey.
İnternet ten hastalıklarla ilgili şeyler okumaktan vazgeçin.
Birden çıkacağını sanmıyorum mutlaka bişeyler tetiklemiştir gecikmeden psikolojik tedavi görün.

Siz nasil astiniz peki gercekten ilaclar ise yariyormu

Siz nasil astiniz peki gercekten ilaclar ise yariyormu
Dediğim gibi psikiyatrist e görünün mutlaka daha yeni başlamış büyük ihtimalle geçecek.
Rahat olun başka şeylerle ilgilenin ve yalnızken daha fazla takacağınız için aileniz ve sevdiklerinizle zaman geçirin.

Sanirim gidicem pskyatriye gorunen o ki asilmiyor kendi kendine neler denedim orguler kitap okumalar gezmeler su 3 aydr zindan oldu hayatim hicbi sebep yokken ortada cok sagolun

Bende de var onlardan sıkıntı değil grip boğaz enfeksiyonun da falan büyüyorlar. Hatta çocuklarım dada çıkıyor ara ara sonra yok oluyor bende ki hep sabit ama

Bende de var onlardan sıkıntı değil grip boğaz enfeksiyonun da falan büyüyorlar. Hatta çocuklarım dada çıkıyor ara ara sonra yok oluyor bende ki hep sabit ama
Bu sene hic enf olmadim sadece gomulu sikintili bi 20lik disim var diyorum ki cene altimda cikar boyun kasimda ne isi var 2 3 arkadasimda daha buldum aynisini sonra rahatladim biraz

Bende de vardı.internetten hastaliklara bakıp sabaha kadar uyumazdim.kalbim hızlı hızlı çarpıyordu. Anksiyete sanırım. Neye ne kadar üzüleceğini ,ne kadar telaşlanacağını kestirememek.ben ilaçsız atlattim.ama zordu.

Tek bir tane bendede yerini bildigim icin elim hep orada buyumuyo aslidna ama buyuyo gibi hissediuorum bi baskasi bulurken zorlaniyor 13 mm 6mm reaktif lenf nodu yaziyo usg de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…