Merhaba hanımlar. Altı aylik evliyim eşimle hiç korunmadık bebekde yok. Yıkıcı tartışmalarımız oldu. İlk başlarda duygusal baktığım için bebeği istiyordum. Ama artk istemiyorum. 23 yaşındayım ünv. Bitirir bitirmez evlendim. Aöf okuyorum şimdide ayrıca iş de bakıyorum, kurslar vs. Kendimi geliştirmek istiyorum. Pskolojim yerinde değil. Pskyatri desteği almam gerektiğini en son nöroloji uzmanı evlenmeden önce söylemişti. Eşimle olan tartışmalar son zamanlarda durgun olsada eşimin yoğun işlerinden o bebeği ( bn aile mden uzağim ) kimsem olmadan nasıl büyütücem. Ufacık bişi olsa ona eşim senin yüzünden oldu der, veya sürekli onun istediği gibi olsun olmazsa sınırlenir ağzından çıkanı kulağ duymaz. O çünkü benim bişeyleri başarmamın zor olduğunu dikkatsiz olduğunu düşünür. Biraz öyledir zaten. Eşim 33 yaşında fakat yaşıtlarına göre çok daha olgun bi insandır. Onun yaşı baba için uygun evet bebek istemeside normal. Ama bebeğin sorumluluğu aslında daha çok annede olucak. Ben kendimi anneliğe hissetmiyorum. Planladımız okadar şey varken o bebekle olmaz ki. Düşündüğüm şey hemen bebek değildi. Ayrıca anne gibi hissedemiyorum da, içim de hala büyümeye çalışan ben var. Kavgalar ya ilrrlerse o bebek ne olucak endişeleri var. Ben annemi beni doğururken kaybettim bir yandan korkuyorum da...
Vekasu kelam dün sağlık ocağına gidip bilgi almamı yapılcak bişi varsa yapalım sonrada haftaya jinekolog araştır ona gidelim. Ben çocuğum olsun şsyorum çünkü dedi. Ben buna karşı hemen olsun mu istiyorsun , okadar plan yaptık çocukla olmaz ki hani çalış mamı istiyordun falan deyince, cevabı hayrola istemiyormusun sen. Hani istiyordun bi dediğin bir dediği ni tutmuyor diyince , bende duygusal baktığımda istiyorum ama mantığım istemiyor ve bende artık mantığımla karar vermek istiyorum dedim nedenlerini kısa ca söyledim. Cevabı biraz büyüt iş bulursun işte onlar sonrada olur vs. Ben istiyorum da yarın aile hekimine git dedi ve yattı. Orda kala kaldım yani nasıl anlatmam gerekiyordu ağladım resmen onun isteklerinin olması ve benim ki önrmsenmemesi ki bu bi çocuk olmadı geri ver şansı yok o bir hayat. Eşime çevresinin baskısı var olması konusunda hatta şimdiden dedikodu yapmya başlamışlar ama bnm ailem istemiyo önce kendimi geliştrip evliliğim oturtum sonra olsun istiyor.
Napcam ben uzun uzun anlattım k.bakmayın ama nasıl çıkıcağım kırmadan ters tepki görmeden bunu nasıl yapcağımı bilmiyorum. Yardım edin...
Vekasu kelam dün sağlık ocağına gidip bilgi almamı yapılcak bişi varsa yapalım sonrada haftaya jinekolog araştır ona gidelim. Ben çocuğum olsun şsyorum çünkü dedi. Ben buna karşı hemen olsun mu istiyorsun , okadar plan yaptık çocukla olmaz ki hani çalış mamı istiyordun falan deyince, cevabı hayrola istemiyormusun sen. Hani istiyordun bi dediğin bir dediği ni tutmuyor diyince , bende duygusal baktığımda istiyorum ama mantığım istemiyor ve bende artık mantığımla karar vermek istiyorum dedim nedenlerini kısa ca söyledim. Cevabı biraz büyüt iş bulursun işte onlar sonrada olur vs. Ben istiyorum da yarın aile hekimine git dedi ve yattı. Orda kala kaldım yani nasıl anlatmam gerekiyordu ağladım resmen onun isteklerinin olması ve benim ki önrmsenmemesi ki bu bi çocuk olmadı geri ver şansı yok o bir hayat. Eşime çevresinin baskısı var olması konusunda hatta şimdiden dedikodu yapmya başlamışlar ama bnm ailem istemiyo önce kendimi geliştrip evliliğim oturtum sonra olsun istiyor.
Napcam ben uzun uzun anlattım k.bakmayın ama nasıl çıkıcağım kırmadan ters tepki görmeden bunu nasıl yapcağımı bilmiyorum. Yardım edin...
Son düzenleme: