• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen yardim edin öluyorum

Aykizi0606

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2018
30
7
1
35
5 senelik evliligim bitiyor mahkemeligiz 3 ay oldu nefes alamiyorum yuregim yaniyor ne kadar nefret etsemde istemezdim yuvam dagilsin canim acıyor kizlar allah ima surekli dua ediyorum ama dibe vurmus vaziyetteyim çıkmak icin çabalıyorum geri düşüyorum öluyorum ya yasarken öluyorum caresizim acizim adina ne derseniz ben dayanamıyorum buna kaldiramiyorum kizlar yardim edin

Hayir, oldugun falan yok hatta yeni bi hayatin kapilari aciliyor. Dunyada biten ilk evlilik sizin degil, son da olmayacak. Demek ki yurumeyen bir seyler vardi ki bitirdiniz. Tabi ki uzulebilirsiniz ama bu “dibe vurma” moduna girmeyin sakin...

5 senelik evliligim bitiyor mahkemeligiz 3 ay oldu nefes alamiyorum yuregim yaniyor ne kadar nefret etsemde istemezdim yuvam dagilsin canim acıyor kizlar allah ima surekli dua ediyorum ama dibe vurmus vaziyetteyim çıkmak icin çabalıyorum geri düşüyorum öluyorum ya yasarken öluyorum caresizim acizim adina ne derseniz ben dayanamıyorum buna kaldiramiyorum kizlar yardim edin
Hakkinizda hayirlisi olsun.
Bosanma sebebiniz ne , cocuk var mi ?

Neden ayrılıyorsunuz madem bu kadar uzuluyorsunuz biraz daha dusunun yuva yıkmak kolay degil belki yeniden deneyebilirsiniz esınız nasıl bu konuda

Ölmüyorsun bir doğumun sancısını çekiyorsun.

Hayat sen onu nasıl karşılarsan sana öyle muamele eder..

Nefret ettiğin evliliğinde ne yaşadın da nefret ettin bilmiyorum ama bence bu aşamada "ben böyle bir evliliği haketmediğim için boşanmayı seçtim. Asıl hayat şimdi başlıyor" demen ve inanman lazım..

Ölüyorum dedikce ölmezsin. Kaldiramiyorum dedikce gelir de gelir. Acini kabullen ve yaşa. Bir gun bitecegine emin ol. Yapmak istedigin ayrilmamaksa git pasa pasa soyle, icinde kalmasin. Yarin soyleyemediklerin icin gec olur, pisman olursun. Bir araya gelme dusuncen yoksa ugrasma tabi. Her ayrilik acidir, severek de ayrilsan nefrete bogularak da ayrilsan bu boyle. Ben bu zamanlarimi daha cok calisarak ve deli gibi spor yaparak hafifletmistim. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Elbet geçecek kötü bir evlilik yerine ayrılık daha iyidir

Evet bir oglum var 3.5 yasinda benimle ya kiziyorum iste az akilli olaydida bize.sahip cikaydi diye cok kızıyorum

Ölüyorum dedikce ölmezsin. Kaldiramiyorum dedikce gelir de gelir. Acini kabullen ve yaşa. Bir gun bitecegine emin ol. Yapmak istedigin ayrilmamaksa git pasa pasa soyle, icinde kalmasin. Yarin soyleyemediklerin icin gec olur, pisman olursun. Bir araya gelme dusuncen yoksa ugrasma tabi. Her ayrilik acidir, severek de ayrilsan nefrete bogularak da ayrilsan bu boyle. Ben bu zamanlarimi daha cok calisarak ve deli gibi spor yaparak hafifletmistim. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Geciyor ama degilmi er yada gececk bu aci bazen acaba birimi var dusuncesi bile kalbimi zorluyilor bunlar hepsi gececek ins

Hayırlısı böyledir belki de. Sabır sadece sabır hepsi gececek. Guzel günler sizi bekliyor eminim buna biraz sabredin. Yalnız kalmamaya çalışın aileniz arkadaşlarınız yanınızda olsun hep. Ve benden küçük bi tavsiye daha: baska insanlara yardım edin. Kendinizi cok cok iyi hissedeceksiniz. Mesela coplerden kağıt toplayan çocuklar için evdeki kağıtları toparlayın götürün birini yakalayıp verin. Yolda elinde posetlerle yuruyen bir yaslıya yardım edin gibi.. İnanın bunlar size cok iyi gelecek.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Beş senelik evliliğimi bitirdim. Geriye bakıyorum, onunla geçirdiğim on senede bi tane bile tek fotoğrafım yok, hep onu koymuşum hayatın merkezine,ailemle fotoğrafım yok, boş zamanımda arayıp kahve içmeye çağırabileceğim bi arkadaşım yok, sosyal hayatım yok, ben ben olmamışım hiç. Şimdi yeniden doğdum, kaybettiğim hayatımı geri kazanıyorum yavaş yavaş. Tek başıma karar almayı, birine danışmadan aman eşim ne der demeden yaşamayı özlemişim. Biz kötü ayrılmadık, sadece aşk bitti, beklentiler değişti, ben değiştim, gözümdeki perde kalktı.
Geçiyor üzülme, ölmezsin, daha da güzel yaşarsın.

Hayatım herşey kafanda bitiyor tercih senin ya dünyanın sonu ya da yeniden doğuş hangisine inanırsan onu yaşarsın :KK54:

Back
X