• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen yardim edin öluyorum

Beş senelik evliliğimi bitirdim. Geriye bakıyorum, onunla geçirdiğim on senede bi tane bile tek fotoğrafım yok, hep onu koymuşum hayatın merkezine,ailemle fotoğrafım yok, boş zamanımda arayıp kahve içmeye çağırabileceğim bi arkadaşım yok, sosyal hayatım yok, ben ben olmamışım hiç. Şimdi yeniden doğdum, kaybettiğim hayatımı geri kazanıyorum yavaş yavaş. Tek başıma karar almayı, birine danışmadan aman eşim ne der demeden yaşamayı özlemişim. Biz kötü ayrılmadık, sadece aşk bitti, beklentiler değişti, ben değiştim, gözümdeki perde kalktı.
Geçiyor üzülme, ölmezsin, daha da güzel yaşarsın.

Evet suan tamda boyleyim hayatimin merkezine onu koymusum hep su paAr gunleri o kadar anlamsiz o kadsr boski ne yapacagimi sasirmis durumdayim arkadaslarim kocalari cocuklariyla geziyor kendimi sahipsiz hissediyorum etrafim ne kadar kalabalik olsada yalniz hissediyorum icim üşüyor sanki gecmiycek gibi geliyor hersey

tobe tobe....hayatın merkezı ne koca...ne cocuk ..nede baska birşeydir...once kendinizsiniz...sıızn kendinize hayrınız olmazsssa baskasına nasıl olsun...kula kul olmayın bukadar ya...sahıpsız hissetmek nedemek...hiçbir erkek bır kadının sahibi degildir...hayat arkadasıdır...benım ınancımda benım sahibim benı yaratandır...merak etmeyın olmezssiniz...nıce acılar gelıp geciyor...en sevdigini topraga verenbile zamanla yasamayı ogrenıyor...erkeklerı oyle bir dereceye getirdinizki valla adamlar kendini padişah sanıyor...eee boyle kapıkulu askeri gibi hanımlar olursa kim hissetmez...arkadaslarım eşleriyle gezerken derken siz kıskanclıgı bırakında kendinize yon cizin...eger cok kotu evliliginz var ıse kurtuldugunuza sukredın......bıraz kendinizi farklı seylere yonlendirin....

5 senelik evliligim bitiyor mahkemeligiz 3 ay oldu nefes alamiyorum yuregim yaniyor ne kadar nefret etsemde istemezdim yuvam dagilsin canim acıyor kizlar allah ima surekli dua ediyorum ama dibe vurmus vaziyetteyim çıkmak icin çabalıyorum geri düşüyorum öluyorum ya yasarken öluyorum caresizim acizim adina ne derseniz ben dayanamıyorum buna kaldiramiyorum kizlar yardim edin
Yeniden doğuşun, yeni bir hayata başlamanın sancıları bunlar. Merak etme geçecek. Sabret canım.

Evet suan tamda boyleyim hayatimin merkezine onu koymusum hep su paAr gunleri o kadar anlamsiz o kadsr boski ne yapacagimi sasirmis durumdayim arkadaslarim kocalari cocuklariyla geziyor kendimi sahipsiz hissediyorum etrafim ne kadar kalabalik olsada yalniz hissediyorum icim üşüyor sanki gecmiycek gibi geliyor hersey
Ayrılma güzelim.Buluşup konusun Sorun ne ise çözmeye çalışın gerekirse Terapi alın yuvanizi kurtarın

Back
X