Sevgilimle yaşıyorum. İlk cinsel birlikteliğimiz çok güzeldi. hem çok nazik hemde bazen sert. İkimizde çok mutluyduk. Ama sonradan değişti. Sevişmek için yatağa girdiğimizde daha fazla canımı yakmak için ne yapacağını şaşırdı. En kötüsü de 2 gün önceydi. Sana süprizim var dedi. Beni yatağa yatırıp ellerimi yatağın demirlerine bağladı. Önce parmağını vajinama sürttü. Sonra girdirmeye başladı. Gittikçe hızlandı ve aniden elini yumruk yapıp bileğine kadar girdirdi. Ne kadar bağırsamda beni duymadı. Sonra o elini çıkarmadan diğerini girdirmeye çalıştı. Ben bağırıp kurtulmaya çalışıyodum ama beni hiç dinlemedi. Diğer elinin de birkaç parmağını girdirdi. Sonra benim ağlamaya başladığımı görünce aniden iki elini de çekti. Gelip alnımdan öptü özür dilerim nasıl böyle bişi yaptım bilmiyorum sanki kendimde değildim o an nolur ağlama dedi. Ellerimi çözdü sarıldı uyuyalım dedi. Bi süre acıdan uyuyamadım. Beni sevdiğinden eminim ben de onu çok seviyorum. Ama bazen kendinde değilmiş gibi tuhaf davranıyo. Ayrılmak istemiyorum. Ama nasıl sevgilimi düzeltebilirim bilmiyorum nolur fikir verin