Saç Rengi ve Saç Boyama Lütfen yardım edin sizce hangisi(resimli)

pinklife35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
4
0
36
İzmir
Merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım ve parlak fikirlerinizi görünce hemen danışmak istedim.Yarın saçlarıma sık röfle yaptırıcam ve 2 seçenek arasında kaldım.Kendi resmimide koyuyorum istediklerimide lütfen bana acil cevap verin

ten ve göz rengimin belirgin oldugu baska bir foto daha koyuyorum

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum bu da bitti ve son halim :

Eklentiler

• $istediğimm renkk.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 530
  • $roflenasilyapilir-300x300.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleme:
her ikisi guzel canim,zaten bir-birine cok benziyorlar,ama bir tanesini sec diyorsan,birincisi derim .Saclarini boyattikdan sonrada resmini eklermisin,cok merak ediyorum.Bende sacimi rengletmek istiyorum da...:)

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Bende birinciyi daha çok istiyordum inşallah aynısı olur çok güveniyorum kuaförüme bakalım ztn foto çekilmezsem olmaz hemen koyarım.Saat 12de randevum var,heycanlıyımm :18: :18:

Bide birşey daha sorucam kendi saçım fotodakinden biraz daha açık orda flashla koyu duruyor.Yani şuan açık kumral denizin etkisiyle tabi.Bu iki model sık röfleyle elde edilebilir mi acaba ? Kuaförüm direk boya yapmam saçına yıpratamam sık röfle yapalm saçın gözükmez bile dedi ama olur mu ki ? :44:

Sarı saçınını beğendim canım ama biraz daha uzat saçlarını bide uçları daha açık olursa daha güzel olur bence tabi bu bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…